- Konu Sahibi karacagumus
test yapmaya başlama aşamasından beri epeyce diyalog yaşadık çok şükür ki allah gönlümümüze göre verdi aynı zamanlarda aynı yoldan geçerken birbirimze destek olalım mıı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat 1 agustos ıkıncı bebegım inş kadınlar kulubune bu sebepten bırdaha girmek varmış :) hayırlı olsun rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın inş benım ılkı kız eylul 20 de 2 yasını dolduracak buda sankı erkek olacakmıs gıbı....
merhaba kızlar...benimde son adet tarihim 28 temmuz. düşük tehlikem var ama dua edin olurmu![]()
amin cümlemiz inşallah. Allah razı olsunallah sağ salim kucağında göstersin canım hiç bişey olmaz inşlh ......
merhaba kızlarr :) Forumuu gezerken farkettim ki bende buraya aitmişim :))..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)) Benim de ilk bebişim
![]()
amin canım hoş geldin aramıza ultrasonda keseyi gören var mı aramızda ?
keseyi ve bebeği gördük gecen hafta cuma günü. bu hafta cumartesi kontrol için tekrar cagırdı. biraz leke gelmişti gecen hafta o yuzden gittim.Progestan kullanıyorum şu anda ve mahvoldum resmen. 24 saat mide bulantısı yasıyorum. sanırım ilacın etkisiymiş.daha once progestan kullanan varmı aranızda ? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..