huuhuuuu ben de varım kısmetse 8 şubat'ta sözüm
Ay birden heyecan yaptımmm yine
arada sakinleşiyorum sonra tekrar kıpırdıyor içim
Çok yakınms canm bzim tarhler benimde 23ü olacak allah ksmet ederse :) bzmde anlatabillecegmz günlermz gelir insallahhh:))))
Arkadaşlar forumda yeniyim hazırlıklarım için üye oldumbirlikte burada birleşip sohbet edelim , hazırlıklarda fikir paylaşalım , heyacanımıza ortak olalım istiyorum
aynı dertten bende muzdaribim canım yaaaaaaaaaaAma neden Mart kii..?
7 senedir beraberiz arkadaşlar..
Bize tanışmaya gelmelerinin üzerinden bugün tam 1 sene geçti..
Babam askerliğini henüz yapmadığından söz yapmadı, ille de gidip gelsin dedi.
O oda o sırada SMMM sınavlarıyla boğuştuğundan bu sene Kasım' a kaldı haliyle.
Okurken nişanlayan kız babalarını görünce benim babamın ne kadar ketum ve inatçı olduğuna kanaat getirdim.
Nuh dedi peygamber demedi.
Askerden Nisan ortasında geliyor inşallah, Allah nasip ederse Nisan- Mayıs gibi söz yaparız diyorduk.
Babam diyor ki, ben söz yaparsam 6 ay içinde evlendiririm.
6 ay da bizim maddi açıdan hazırlanabilmemiz için erken, hemde en erken Kasım oluyor..
Adım atacak, düğüne 6 kalmış.
Şimdi babam bir sonraki sene Mayısa kadar beklemek istediğimizi, maddi açıdan hazır olmadığını duyarsa hazır olunca sözü yaparız o zaman diyebilir..
Hazırlıkta şu, bir miktar nakit parası olması lazım eşya vs alabilmek için, bakalım ne olacak hayırlısı.. :26:
aynı dertten bende muzdaribim canım yaaaaaaaaaa((babamda sözden 6 ay sonra düğün olur dio
Arkadaşlar forumda yeniyim hazırlıklarım için üye oldumbirlikte burada birleşip sohbet edelim , hazırlıklarda fikir paylaşalım , heyacanımıza ortak olalım istiyorum
hanımlar merhabaabende martın ilk haftası sözleniyorum eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlıyoruz söz bohçalarımı ve yüzük sandığı adını verdiğim yüzük tepsimi aldım :) sizlere de fikir olsun ve yorumlarınızı alayım diye paylaşmak istedim inşallah resimleri eklemeyi başarabilirim
Eki Görüntüle 930306 Eki Görüntüle 930308 Eki Görüntüle 930309
umarım beğenirsiniz
Benimde 2014 isteme nisan söz olacak inş. Henüz kesin bir tarih yok . benim ailemden herkes biliyor sevgilimin ailesi de 1 ay içinde öğrenecek . bende tüm asamalari burada paylasmayi heyecanla bekliyorum. :)
Merhaba canim bende burada paylasmayi düşünüyorum benimde ne zaman olacak tam belli d2gil mart nisan arasi diyorum onun ailesi biliyor benim babamgil bilmiyor daha isteme olayi falan nasi olacak Merak ediyorum...[/QUO
Yok benim babam da biliyor hatta nerdeyse tüm sülale biliyor :)
Onun ailesi bilmiyor iste yani bi kardeşi var tek o biliyor artik hayirlisi herkes için canim :)
Merhaba canim bende burada paylasmayi düşünüyorum benimde ne zaman olacak tam belli d2gil mart nisan arasi diyorum onun ailesi biliyor benim babamgil bilmiyor daha isteme olayi falan nasi olacak Merak ediyorum...[/QUO
Yok benim babam da biliyor hatta nerdeyse tüm sülale biliyor :)
Onun ailesi bilmiyor iste yani bi kardeşi var tek o biliyor artik hayirlisi herkes için canim :)
bende tam tersi hayırlısı bakalım tatlım
Kızlar bir sorum olacak çok tecrübesizim bu konularda yarımcı olursanız sevinirim :18: Erkek arkadaşım tektaşla evlilik teklif etti bu yüzük ne zaman takılır? Ben, nişana kadar bu takılır, nişanda da alyans takılır diye biliyorum ama annem niye taktın nişanda takılır o diyor kafam karıştı hangisi doğru acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?