Kız İsteme 2014 Mart'ta istenecekler / söylenecekler / nişanlanacaklar

Arkadaşlar forumda yeniyim hazırlıklarım için üye oldum birlikte burada birleşip sohbet edelim , hazırlıklarda fikir paylaşalım , heyacanımıza ortak olalım istiyorum

Benimde bu hafta sonu yani 11/01/2014 de çok heyecanlıyım bende. bizimki ise şöyle oldu ilişkim 4 sene ye yaklaştı daha önce ailesi ile hiç tanışmadım yaklaşık 3 ay öce dışarda tanıştık sevgilimde 1 hafta sonra benim annemle tanıştı dışarda sonra kaynanam bize geldi oturmaya biz onlara gittik sonra babalar dışarda yemek yediler ve şimdide söz inşallah bi problem olmaz kıyafet söz yüzüğü baklava ikramlar herşey tamam cumartesiyi bekliyoruz:)

evetttt bende martın ilk haftası kısmetse sözleniyorum tarih tam belli değil daha, pazar günü söz yastığım ile makası alacağım fikirlerinizi bekliyorum, burası çok iyi olmuş hem ya ne güzel yardımlaşırız

hanımlar merhabaa bende martın ilk haftası sözleniyorum eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlıyoruz söz bohçalarımı ve yüzük sandığı adını verdiğim yüzük tepsimi aldım :) sizlere de fikir olsun ve yorumlarınızı alayım diye paylaşmak istedim inşallah resimleri eklemeyi başarabilirim

umarım beğenirsiniz

ayyy beni de istemeye gelcekler sevgilim ve ailesi:))))))))martta da söz yapmayı düşünüyoruz.ama istemeye geldiklerind enasıl giyinmeliyim çok kararsızım.önerilerinizi istiyorum kızlar

aynı dertten bende muzdaribim canım yaaaaaaaaaa((babamda sözden 6 ay sonra düğün olur dio

aynı dertten bende muzdaribim canım yaaaaaaaaaa((babamda sözden 6 ay sonra düğün olur dio

Böyle düşünüyorlarsa vardır bi bildikleri ben artık böyle düşünüyorum canım, ki hemfikiriz erkek arkadaşımla uzatmama konusunda, çünkü babam rahat bir adam değil benim, 1 sene bekleyip sinir harbine uğramaktan, sevgilim ve babam arasında kalmaktansa uzatmamayı tercih ediyorum, zaten olmuş 8 sene, geçen sene aileler tanışmış mantıklı görününce bir gerekte kalmıyor beklemek için, bundan sonrası Allahtan hayırlısı

Arkadaşlar forumda yeniyim hazırlıklarım için üye oldum birlikte burada birleşip sohbet edelim , hazırlıklarda fikir paylaşalım , heyacanımıza ortak olalım istiyorum

bende geldim aranıza canlar benim eltim dogum yaptı yeni kırkı çıksın gelecegiz diyor inş hayırlısı ile şimdiden bile çok heyecanlıyım mart nisan arası isteme olacak işte tam belli degil daha durum tabii babamgil verecek mi oda belli degil onun ailesi beni tanıyor benim ailem annem teyzegil falan işte erkekler bilmiyorda:2: hayırlısı bakalım olmuayacak diyede korkuyorum dua edin bana

cok güzelmiş canım bizim içinde fikir olmus olur hem

Kızlar bir sorum olacak çok tecrübesizim bu konularda yarımcı olursanız sevinirim :18: Erkek arkadaşım tektaşla evlilik teklif etti bu yüzük ne zaman takılır? Ben, nişana kadar bu takılır, nişanda da alyans takılır diye biliyorum ama annem niye taktın nişanda takılır o diyor kafam karıştı hangisi doğru acaba

Benimde 2014 isteme nisan söz olacak inş. Henüz kesin bir tarih yok . benim ailemden herkes biliyor sevgilimin ailesi de 1 ay içinde öğrenecek . bende tüm asamalari burada paylasmayi heyecanla bekliyorum. :)

Son düzenleme:
Benimde 2014 isteme nisan söz olacak inş. Henüz kesin bir tarih yok . benim ailemden herkes biliyor sevgilimin ailesi de 1 ay içinde öğrenecek . bende tüm asamalari burada paylasmayi heyecanla bekliyorum. :)

Merhaba canim bende burada paylasmayi düşünüyorum benimde ne zaman olacak tam belli d2gil mart nisan arasi diyorum onun ailesi biliyor benim babamgil bilmiyor daha isteme olayi falan nasi olacak Merak ediyorum...

Merhaba, sizin adetlerinizi bilemiyorum ama ben evlilik teklifi alalı 1 sene oldu , yüzüğümü sadece dışarıda özel bi yere gidersem takıyorum süs amaçlı, gerçi ben takı kullanmayı da pek sevmem, yine de sen anne sözünü dinle istersen en doğrusunu anneler bilir :))

Merhaba kızlar, benim sorunum nişanlanamamak ve haliyle de evlenememek. Benim erkek arkadaşım yabancı , Türkiye'de de yaşamıyor,normalde geçen kasımda beni istemeye geleceklerdi fakat aramızda bir anlaşmazlık oldu çünkü onlarda kız istemek gibi bir adet yok , geldikleri zaman hemen nişanlanmamız gerektiğini söyledi e tabi annemler de hayır dediler. Bu sebeple aramızdaki tartışmalardan dolayı kasımda gelmediler, çünkü bizim adetlerimize göre kız istenip nişanlanmak için hani en azından aradan 1 hafta geçmesi gerek. Öyle böyle bir şekilde ikna ettikten sonra bizim kız isteme, nişan faslımız kaldı ocak ayına. Bu seferde erkek arkadaşım iş durumlarından dolayı Türkiye'ye gelemiyor, bakalım kısmetse Nisan ayında gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…