• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 Mart'ta istenecekler / söylenecekler / nişanlanacaklar

doğru canım ee senin nası gidiyo düğün hazırlıkları? :)

Fena değil işte.

Düğün yerimizi tuttuk,kına için araştırıyoruz. Mutfak için yemek takımıdır,tencere setidir büyük takımları aldım. Bu kadar başka da bir şey yok :)

Ayy kızlar siz de nişanlanın bir an önce, çok heyecanlı oluyor.

Fena değil işte.

Düğün yerimizi tuttuk,kına için araştırıyoruz. Mutfak için yemek takımıdır,tencere setidir büyük takımları aldım. Bu kadar başka da bir şey yok :)

Ayy kızlar siz de nişanlanın bir an önce, çok heyecanlı oluyor.

İnşallah canım bizde aynı heycanları yaşarız :16: gelinlik bakmaya başladın mı :)

İnşallah canım bizde aynı heycanları yaşarız :16: gelinlik bakmaya başladın mı :)

Şu anda Van'ın bir ilçesinde çalışıyorum. Ocak şubat gibi Ankara'da çalışmaya başlayacağım. Gidince bakacağım. Diktirmek için erken başlamak gerekiyormıuş.

Ben de önce hazırlara bakacağım, içime sinmezse diktiririm diye düşündüm.

nese canım boşver topiği ağlama duvarı yapmayalım :1: sende hazırlık var mı hiç?

Haklısın canım :) yok daha zaten erteleme yolunda gidecegim gibi gelyo bu senede üniverste sınavına girym diyorum :) oda bzm istedgmz tarhe geliyor sanırım 1 hafta erteleriz o kadr beklemsim 1 hafta daha beklerm :D

Haklısın canım :) yok daha zaten erteleme yolunda gidecegim gibi gelyo bu senede üniverste sınavına girym diyorum :) oda bzm istedgmz tarhe geliyor sanırım 1 hafta erteleriz o kadr beklemsim 1 hafta daha beklerm :D

o kadarda olsun canım 1haftacıktan bişe olmaz :1:

o kadarda olsun canım 1haftacıktan bişe olmaz :1:

Öyle olacak zatende hazırlıklara nerden baslcam blemyorm :( szler nasıl yapıyorsunuz hazrlkları ? Birde sanırm önce müstakbel kayınvalidemle tanısarak baslcam bu işe :D bu hafta tanscam bana dua edin cok heycanlanyorm ama artk elim mahkum tanışmak zorundaym :))))

Öyle olacak zatende hazırlıklara nerden baslcam blemyorm :( szler nasıl yapıyorsunuz hazrlkları ? Birde sanırm önce müstakbel kayınvalidemle tanısarak baslcam bu işe :D bu hafta tanscam bana dua edin cok heycanlanyorm ama artk elim mahkum tanışmak zorundaym :))))

canım biz liseden beri beraber olduğumuz için kayınvalidemle bayadır tanışıyoruz ilk zamanlar cok kasılıyodum ama şimdi çok rahatım aramız çok iyi devamlı takılır bana klasik gelin kaynana tripleriyle dalga geceriz :9: sende rahat olamasan bile kendin ol doğal ol canım zaten sevdiğini büyüten kadın eminim seversin o da seni sever :16: hazırlık derkende ufak tefek çeyiz alışverişi işte :31:

canım biz liseden beri beraber olduğumuz için kayınvalidemle bayadır tanışıyoruz ilk zamanlar cok kasılıyodum ama şimdi çok rahatım aramız çok iyi devamlı takılır bana klasik gelin kaynana tripleriyle dalga geceriz :9: sende rahat olamasan bile kendin ol doğal ol canım zaten sevdiğini büyüten kadın eminim seversin o da seni sever :16: hazırlık derkende ufak tefek çeyiz alışverişi işte :31:

Bizde liseden beri birlikteyiz canım benm :) aynen bende öyle düşnyorm öyle olmaya calscam ama işte heycan cok fazla be gyym ne konusym bilemyorm :) ceyzim zaten annenin yapacagı seyler hazr canım kendimi bildm bileli bi ceyzm var tabi hiçbrni kullanmam o ayrı :D bende indirimleri takip edip hosuma gdenleri alyorm canım mutfak esyası falan :) ama tam olarak bi ceyz alsversne baslamadm :)

Kızlar merabaa :) ben konuya direk atlıyorum ama benim saçma sapan ananemin yaptığı çeyizlerim var :1: Böyle patikler tepsiler havlu yorgan şeysi dantel falan ama şahsen ben hiçbişekilde evime onları sokmak istemem biyerlerde böyle hurçlarda bişi durmasınıda sevmiyorum napıyosunuz siz onları:37:

Kızlar merabaa :) ben konuya direk atlıyorum ama benim saçma sapan ananemin yaptığı çeyizlerim var :1: Böyle patikler tepsiler havlu yorgan şeysi dantel falan ama şahsen ben hiçbişekilde evime onları sokmak istemem biyerlerde böyle hurçlarda bişi durmasınıda sevmiyorum napıyosunuz siz onları:37:

Bende kullanmam canım ama kızıma kaldrrm olursa diye bidaha ugrasmayalım nesilden nesile gecsn diye :52::52:

banada aneanem masa örtüsü işliyo hatıra olarak saklicam bence onlar cok kıymetli şimdi değerini bilmiyoruz ama aslında bilinmeli diye düşünüyorum :31:

Kızlar şimdi o beğenmediğiniz anne çeyizleri, zamanı geldiğinde çeyizler ortaya çıktığında sizlerin kurtarıcısı olacak.Bunu aklınızdan çıkartmayın.Zamanında yapılmış el işlerini çok modern tarzlarda dizayn edebilir, hayal edemeyeceğiniz şeyler ortaya çıkartabilirsiniz.

Ayrıca, sakın ola ki, annenize ben bunları istemiyorum, bunlar da ne, eski moda gibi şeyler söylemeyin. Evliliğe yakın anneler fazla hassas oluyor. Zamanında büyük hayallerle, göz nuruyla yaptıkları şeylerin beğenilmemesi onlara fazla dokunuyor.Evinizde onları saklayacak bir yer, bir yatak altı, bir dolap illa ki bulunur.:16:

Kızlar şimdi o beğenmediğiniz anne çeyizleri, zamanı geldiğinde çeyizler ortaya çıktığında sizlerin kurtarıcısı olacak.Bunu aklınızdan çıkartmayın.Zamanında yapılmış el işlerini çok modern tarzlarda dizayn edebilir, hayal edemeyeceğiniz şeyler ortaya çıkartabilirsiniz.

Ayrıca, sakın ola ki, annenize ben bunları istemiyorum, bunlar da ne, eski moda gibi şeyler söylemeyin. Evliliğe yakın anneler fazla hassas oluyor. Zamanında büyük hayallerle, göz nuruyla yaptıkları şeylerin beğenilmemesi onlara fazla dokunuyor.Evinizde onları saklayacak bir yer, bir yatak altı, bir dolap illa ki bulunur.:16:

Allahtan benim annem benimle aynı fikirde ve benim dantelden hiç bir şeyim yok.

Huuhuuuu ben de varım kısmetse 8 Şubat'ta sözüm :16::16::16:
Ay birden heyecan yaptımmm yine
Arada sakinleşiyorum sonra tekrar kıpırdıyor içim :23::21:

Ama neden Mart kii..?:30:
7 senedir beraberiz arkadaşlar..:nazar:
Bize tanışmaya gelmelerinin üzerinden bugün tam 1 sene geçti..
Babam askerliğini henüz yapmadığından söz yapmadı, ille de gidip gelsin dedi.
O oda o sırada SMMM sınavlarıyla boğuştuğundan bu sene Kasım' a kaldı haliyle.
Okurken nişanlayan kız babalarını görünce benim babamın ne kadar ketum ve inatçı olduğuna kanaat getirdim.
Nuh dedi peygamber demedi. :ssz:
Askerden Nisan ortasında geliyor inşallah, Allah nasip ederse Nisan- Mayıs gibi söz yaparız diyorduk.
Babam diyor ki, ben söz yaparsam 6 ay içinde evlendiririm. :53:
6 ay da bizim maddi açıdan hazırlanabilmemiz için erken, hemde en erken Kasım oluyor..
Adım atacak, düğüne 6 kalmış. :6:
Şimdi babam bir sonraki sene Mayısa kadar beklemek istediğimizi, maddi açıdan hazır olmadığını duyarsa hazır olunca sözü yaparız o zaman diyebilir..
Hazırlıkta şu, bir miktar nakit parası olması lazım eşya vs alabilmek için, bakalım ne olacak hayırlısı.. :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum istemeye gelecekler yakın zamanda yardımınıza ihtiyacım var ne giyeceğimi bilmiyorum
$adsýz.JPG bu elbiseyi çok beğendim fakat apartı olup olmayacağı konusunda tereddütlüyüm .fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum istemeye gelecekler yakın zamanda yardımınıza ihtiyacım var ne giyeceğimi bilmiyorum
Eki Görüntüle 872827 bu elbiseyi çok beğendim fakat apartı olup olmayacağı konusunda tereddütlüyüm .fikirlerinizi bekliyorum

Gerçek fikrimi söylemek gerekirse elbise geceliği andırıyor, isteme için daha hanım hanımcık birşey tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ama tabi ki bu senin özel günün ve bir daha yaşamayacağın bir heyecan, içine ne siniyorsa onu yapmalısın kimseyi fazla takmadan:) Kolay gelsin.

Back