Aynen valla o kadar aileleri bekliyoz bide okul askerlik bekliyoz
doğru canım ee senin nası gidiyo düğün hazırlıkları? :)
Fena değil işte.
Düğün yerimizi tuttuk,kına için araştırıyoruz. Mutfak için yemek takımıdır,tencere setidir büyük takımları aldım. Bu kadar başka da bir şey yok :)
Ayy kızlar siz de nişanlanın bir an önce, çok heyecanlı oluyor.
İnşallah canım bizde aynı heycanları yaşarızgelinlik bakmaya başladın mı :)
nese canım boşver topiği ağlama duvarı yapmayalımsende hazırlık var mı hiç?
Haklısın canım :) yok daha zaten erteleme yolunda gidecegim gibi gelyo bu senede üniverste sınavına girym diyorum :) oda bzm istedgmz tarhe geliyor sanırım 1 hafta erteleriz o kadr beklemsim 1 hafta daha beklerm
o kadarda olsun canım 1haftacıktan bişe olmaz
Öyle olacak zatende hazırlıklara nerden baslcam blemyormszler nasıl yapıyorsunuz hazrlkları ? Birde sanırm önce müstakbel kayınvalidemle tanısarak baslcam bu işe bu hafta tanscam bana dua edin cok heycanlanyorm ama artk elim mahkum tanışmak zorundaym :))))
canım biz liseden beri beraber olduğumuz için kayınvalidemle bayadır tanışıyoruz ilk zamanlar cok kasılıyodum ama şimdi çok rahatım aramız çok iyi devamlı takılır bana klasik gelin kaynana tripleriyle dalga gecerizsende rahat olamasan bile kendin ol doğal ol canım zaten sevdiğini büyüten kadın eminim seversin o da seni sever hazırlık derkende ufak tefek çeyiz alışverişi işte
Kızlar merabaa :) ben konuya direk atlıyorum ama benim saçma sapan ananemin yaptığı çeyizlerim varBöyle patikler tepsiler havlu yorgan şeysi dantel falan ama şahsen ben hiçbişekilde evime onları sokmak istemem biyerlerde böyle hurçlarda bişi durmasınıda sevmiyorum napıyosunuz siz onları
O kadar şeyi insan nereye sokar kiBende kullanmam canım ama kızıma kaldrrm olursa diye bidaha ugrasmayalım nesilden nesile gecsn diye
Kızlar merabaa :) ben konuya direk atlıyorum ama benim saçma sapan ananemin yaptığı çeyizlerim varBöyle patikler tepsiler havlu yorgan şeysi dantel falan ama şahsen ben hiçbişekilde evime onları sokmak istemem biyerlerde böyle hurçlarda bişi durmasınıda sevmiyorum napıyosunuz siz onları
Kızlar şimdi o beğenmediğiniz anne çeyizleri, zamanı geldiğinde çeyizler ortaya çıktığında sizlerin kurtarıcısı olacak.Bunu aklınızdan çıkartmayın.Zamanında yapılmış el işlerini çok modern tarzlarda dizayn edebilir, hayal edemeyeceğiniz şeyler ortaya çıkartabilirsiniz.
Ayrıca, sakın ola ki, annenize ben bunları istemiyorum, bunlar da ne, eski moda gibi şeyler söylemeyin. Evliliğe yakın anneler fazla hassas oluyor. Zamanında büyük hayallerle, göz nuruyla yaptıkları şeylerin beğenilmemesi onlara fazla dokunuyor.Evinizde onları saklayacak bir yer, bir yatak altı, bir dolap illa ki bulunur.
arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum istemeye gelecekler yakın zamanda yardımınıza ihtiyacım var ne giyeceğimi bilmiyorum
Eki Görüntüle 872827 bu elbiseyi çok beğendim fakat apartı olup olmayacağı konusunda tereddütlüyüm .fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?