Yine "yeter artık ne bu cinsiyet merakı" diye tepki alacağımı biliyorum ama herşeye rağmen bu konuyu açmak istiyorum. Hiç bi zaman illa kızım olsun oğlum olsun diye tutturmadım Rabbim ne verirse kabulumdur benim evladımdır canımdan candır. Öncelikle sağlıklı olsun inşallah. Yine de insan merak ediyor.
Çoğumuz ikili taramaya gittik gitmeyen belki çok az kişi kalmıştır yani 12. haftada olan ve geçen çok arkadaş var.
Doktorların kimi tahmin etti kimi etmedi.
Kimi anneler de benim gibi zorla ağzından aldı lafı :)
Bakalım iki arkadaşımın biri 11. haftada erkek bebeği olduğunu, diğeri 12. haftada kız olduğunu öğrendi bu dokuz ay boyunca öyle gitti ve yavrularına kavuştular. Acaba bizim doktorlar da tahmini tutturabilecek mi yoksa değişecek mi?
1. gittiğim doktor 12. haftada kız gibi ama daha bişey göremem falan deyip geçiştirmişti, diğeri 5 gün sonra yumurtalıkları düşmemiş erkek gibi dedi. Bakalım daha ne kadar değişecek tahminler?
Sizinkiler ne dedi, şimdiden tahmini değişen oldu mu?
Bakalım dokuz aylık süreçte kimlerin tahminler değişecek.
Çoğumuz ikili taramaya gittik gitmeyen belki çok az kişi kalmıştır yani 12. haftada olan ve geçen çok arkadaş var.
Doktorların kimi tahmin etti kimi etmedi.
Kimi anneler de benim gibi zorla ağzından aldı lafı :)
Bakalım iki arkadaşımın biri 11. haftada erkek bebeği olduğunu, diğeri 12. haftada kız olduğunu öğrendi bu dokuz ay boyunca öyle gitti ve yavrularına kavuştular. Acaba bizim doktorlar da tahmini tutturabilecek mi yoksa değişecek mi?
1. gittiğim doktor 12. haftada kız gibi ama daha bişey göremem falan deyip geçiştirmişti, diğeri 5 gün sonra yumurtalıkları düşmemiş erkek gibi dedi. Bakalım daha ne kadar değişecek tahminler?
Sizinkiler ne dedi, şimdiden tahmini değişen oldu mu?
Bakalım dokuz aylık süreçte kimlerin tahminler değişecek.