L lady8 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 2.548 2.033 133 4 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lady8 #1 arkadaşlar belki ilk belki birkaç defa bu sınava girmiş olabilirsiniz.2014 kpss ye girecek olanlar için, sınav hakkında merak edilenler? kaç soru? en zor hangi konu? kaç net? hangi kaynaklar? vs bilgi paylaşımı yapalım istedim.
arkadaşlar belki ilk belki birkaç defa bu sınava girmiş olabilirsiniz.2014 kpss ye girecek olanlar için, sınav hakkında merak edilenler? kaç soru? en zor hangi konu? kaç net? hangi kaynaklar? vs bilgi paylaşımı yapalım istedim.
merwebjk Olduğu kadar olmadığı kader.. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 147 16 68 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lady8 #2 cnm ben şuan 2.sınıfa geçtim ve bu sene kpssye hazırlanmayı dşünorm ama hiçbir bilgim yok yani 2 yıllıklar farklı bir sınava mı giriyor hangi konular hangi sorular çıkıyor blmiorm umarımm yardımcı olan birileri çıkarr
cnm ben şuan 2.sınıfa geçtim ve bu sene kpssye hazırlanmayı dşünorm ama hiçbir bilgim yok yani 2 yıllıklar farklı bir sınava mı giriyor hangi konular hangi sorular çıkıyor blmiorm umarımm yardımcı olan birileri çıkarr
hastalik hastasi Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 293 131 323 15 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lady8 #3 benimde malesef pek bilgim yok. bende turizm ön lisans mezunuyum. bu sene girmeyi düşünüyorum ama bakalım ... benımde atamalar hakkında pek blgim yok.. ve tek bldiğim kolay olmadığı :)
benimde malesef pek bilgim yok. bende turizm ön lisans mezunuyum. bu sene girmeyi düşünüyorum ama bakalım ... benımde atamalar hakkında pek blgim yok.. ve tek bldiğim kolay olmadığı :)