mesela ilk sayfalarda arkadaş 86 puanla mebe atandım demiş bu nasıl oluyor ? kadrolarda bu pozisyon ne olarak geçiyorr
arkadaşlar herkese merhaba ;
Bende yeni başladım calısmaya ıhtıyac konu anlatımlı kıtaplarını aldım konu çalışıp test çözmeye başladım,nasibimiz varsa olur inşallah ,Benim aklımda olan kızlar infaz memurluğu ve katiplik 70 üstü alan başvurabiliyor.Tam daha detaylı arastırmadım ama 70 üstü alırım diye dusunuyorum buralardan şansımı denicem .Yoksa düz lise mezunuyum çok zor atanmam .
Hiç araştıran var mı infaz memurlugu ya da katiplik ?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
sorunuzla alakli degil afedersiniz ama ihtiyac yayinlari setinin ucretini ogrenebilir miyim ?
Canım internetten aldım kargoyla beraber 38 tl 5 kitap bir arada daha yeni türkçe ye başladım gayet güzel hoşuma gitti benim bunları bitirince cıkmıs soru cozerım dıyorum .
Bende iftardan sonra mat çalışıyorum biraz mantık çözüyorum sonra 1 deneme yapıyorum ramazandan önce 110 neti gördüğüm bile olmuştu dünki denemem 91 netama çok vurdu beni oruç. Bir süre sonra okuduğumu anlamıyorum sanki başım ağrıyor o yüzden sahura kadar çalışabiliyorum sadece
Gündüz öyle oruc oruc 5 6 saat çalışanlara hayretlerim şaşıyor
peki tesekkurler son bir ay deneme sinavlarini almayi da unutmYin
Canım internetten aldım kargoyla beraber 38 tl 5 kitap bir arada daha yeni türkçe ye başladım gayet güzel hoşuma gitti benim bunları bitirince cıkmıs soru cozerım dıyorum .
:) teşekkürler deneme sınavı ne alayım siz aldınızmı ?
Merhba .bende hazırlanyrum.programlı çalışyrum çok etkili.ama suan taşncz dye çalşamadm ya öf.
bende ramazandan dogru durus calisamadm yani dert etmeyin bldgnz her vakitte soru cozn ki oncki konulari unutmazsiniz duzeni oturtuncada devam edersiniz nlcak
oruc tutmuyolar bence
ramazandan sonra yine yaparsın
tutuyorlarsada algıları çok açık
inşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmez :13:
Ya ben knuları untmyrum da bilmdm knulara çalşamzsam neyaparm dyrum(((
tutuyorlarsada algıları çok açık
inşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmez :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?