ALLAH yardımcın olsun canım gece çalıştım , bugünde misafirler var şehir dışından anca gece çalışabilirim inşaALLAH...daha yeni başladıgımı düşünürsek süper bi hıza sahip olmalıyım
bugün erkenciyim yaa haliyle bayaga bi ilerlemek istiyorum
ALLAH yardımcın olsun canım gece çalıştım , bugünde misafirler var şehir dışından anca gece çalışabilirim inşaALLAH...
sağol canım aman sınav sınav sınav... ALLAH büyüktür bir geçseydi hayırlısıyla...(aminnn).ayy sabah erkenciyim dedim pc ye bi takıldım hala buralardayıımmm
saat kaç olmuş gidiyim bende :)
Allah kolaylık versin sana da canım
Amiin inşallah çok güzel puanlar yaparız...sağol canım aman sınav sınav sınav... ALLAH büyüktür bir geçseydi hayırlısıyla...(aminnn).
ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH canım...Amiin inşallah çok güzel puanlar yaparız...
ki benim bayaga yüksek yapmam lazım
ben diyanet için ugraşıyorum ve kpss puanımın sadece %40 ı alınacak
Bende geo yi biraktim düzenli calismiyorum ama matematik devam tabi diğer derslerde bana bildirim gelmeyince kimse yazmiyor sandim :)ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH canım...
Anladım canım bende geo bıraktım , kolay gelsin kimse olmasada ben burdayım uhibbukede varBende geo yi biraktim düzenli calismiyorum ama matematik devam tabi diğer derslerde bana bildirim gelmeyince kimse yazmiyor sandim :)
Tamamdir teşekkürler :)Anladım canım bende geo bıraktım , kolay gelsin kimse olmasada ben burdayım uhibbukede var
Bende geo yi biraktim düzenli calismiyorum ama matematik devam tabi diğer derslerde bana bildirim gelmeyince kimse yazmiyor sandim :)
Bence tarih olmali yda coğrafyayla beraber calissaniz tarihi :)
Konuanlatimli kitaptan calisiyorum bütün dersleri sonra test cozuyorum bende cog. Mat tarih türkçe calisiyorumİki dersi aynı anda yapamıyorum maalesef
Önlisans okurkende bütün dersleri tek tek sırayla bitiriyodum :)
Bende tarihi yapmaya karar verdim zira o diger ikisinden daha kalın bi kitap o aradan çıkarsa bayaga rahatlıcam :))
Kitaplar konu anlatımlı testi ve her konuda ösym nin çıkmış soruları da var inşallah verimli olur...
sen neler yapıyorsun?
Konu anlatım mı yoksa sadece soru mu çözüyorsun ?
Allah yardımcın olsunKonuanlatimli kitaptan calisiyorum bütün dersleri sonra test cozuyorum bende cog. Mat tarih türkçe calisiyorum
Sagolun,Rabbim sizin de YARDIMCINIZ olsun :) konuları erken bitirirseniz bakin mat den çikan konulara rasyonel sayilr problemler felan çok yarari olur :)Allah yardımcın olsun
Benim bugün de çalışamayacagım belli oldu maalesef
Şimdi dışarı çıkıyorum ne zaman gelirim Allah bilir...
Bu arada ben mat hiç çalışmıcam zaten normalde sözelciyim mat ile hiiiç aram yok...digerlerini düzgün yapsam yeter yani :)
amiinn rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :)Sagolun,Rabbim sizin de YARDIMCINIZ olsun :) konuları erken bitirirseniz bakin mat den çikan konulara rasyonel sayilr problemler felan çok yarari olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?