Yaa kızlar banada bir öneriiii.. Ben geçen yıl ekimde dersaneye yazıldım son 2aydır gitmiyorum zaten ders yok bu dersanenin bana hicbir katkısı olmadı kendim çalıştım düşünün ben ortaöğretim icin dersaneye gidiyorum adamlar denemelerde lisans kitapçığı dağıtıyordu düşük alıyordum zaten bisey bilmiyorum iyice moralim bozuluyodu. Son 2aydır nerdeyse hiç çalışmadım bayramdan sonra inşallah tamamen kendimi kpssye vericem. Nasıl bir çalışma programı yapmalıyım neler önerirsiniz??
İyi bir yayinin modüler setini alip başlangıç yapabilirsiniz + konu anlatimli videolar la da destekleyebilirsiniz kolay gelsin :)
Çok teşekkür ederim evde dersanenin verdiği kitaplar var çözülmemiş olanlarıda halledip yeni sete geçemeyi düşünüyodum zaten. Iyi bir yayın olarak tavsiyeniz var mı?
:125::125:
bayram bugün sonnnnnn...
ve son dk hazırlananlar olarak sklandığımız oruç faslıda bitti..
yarından itibaren kpss kampı açılıyorrrrr
:125::125:
bayram bugün sonnnnnn...
ve son dk hazırlananlar olarak sklandığımız oruç faslıda bitti..
yarından itibaren kpss kampı açılıyorrrrr
Kimse nerede kaldigini yazmiyor hangi konudasiniz? Birde sormak istediğim birşey var cozemedigimiz sorulari soru kaliplarini burada paylaşmaya başlasak nasil olur?
Merhaba kızlar
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını tebrik ederim
Ve bu zorlu yolda hepinize başarılar dilerim.Ben de lisans kpss'yi atlatmış ve yaşadığım tüm sorunlara rağmen son 3 ay asılarak halletmiş biri olarak telaşınızı çok iyi anlıyorum. Hamdolsun sınavda şansım da yaver gitti ve 91 aldım. Umarım siz de istediğiniz puanları alıp, gönlünüzdeki yerlere yerleşirsiniz.
Ben buraya size bir şey söylemek için geldim aslında. zorlueokul'da coğrafyacı nihan hocayı duymuşsunuzdur bir çoğunuz. Ben de kpss sürecinde oradan paket satın alıp nihan hocanın videolarını izledim ve ezber yeteneği 0 olan ben bile tüm dağları, ovaları, gölleri, barajları vs ezberledim anlatış tarzı sayesinde.
Elimde hala içinde kontör bulunan paketim var ve isteyen bir arkadaşa yarı fiyatından da uyguna vermek istiyorum. Bilmeyen arkadaşlar zorlueğitimin sitesinde nihan hocanın ücretsiz tanıtım videolarını izleyebilir.
İlgilenen arkadaşlarla özelden iletişime geçebiliriz.
Hepinize zihin açıklığı diliyorum.
evet iyi fikir..ben ınkılaplardayım ya bu ara kkışlık hazırlamaktan vakit hiç kalmıyor:18:
kolay gelsinmatematkten var ilglenrsenz yazarm soruyu
kızlar hepinize kolay gelsin inşallah iyisinizdir hepiniz.konu çalışan var mı içinizde zaman daraldikça ben de geriliyorum umarım iyi puanlar alırız hepimiz
sana da iyi bayramlar iyi tatillerrr betülüm bomba gibi döneciginden eminimm
bana gelince bugün içime öyle bi ders çalışma aşkı doldu ki anlatamam ama elime kitap bile almadım
DGS sınavdı sonuçtu şimdide ne tercih etsem psikolojisinden çıkamadım sanırım :)
ayyy böyle böyle günler geçiyor bayram geçse de sınav moduna girsem :)
Matematiği napıcamm bennbikaç hocayla denedim olmadı dün az kendim bakıyım dedim biri anlatmayınca anlayamıyorum kendim tam olarak anlıyorum sanıyorum ama test falan çözemiyorum var mı benim gibi olan :26:
Matematiği napıcamm bennbikaç hocayla denedim olmadı dün az kendim bakıyım dedim biri anlatmayınca anlayamıyorum kendim tam olarak anlıyorum sanıyorum ama test falan çözemiyorum var mı benim gibi olan :26:
kuzum strese girme teknofem diye siteden çalışıyorum ben üye oluyorsun 20 kredin var o bitince izleyemiyosun ama bende sürekli yeni üyelik açıyorum mecbur izlemek içinben hocanın anlatımını beğendim istersen bak sende
Nazil üye olunuyor sistem nazil işliyor anlatabilir misiniz site çok karisik geldi :)
Geldimmmm geçen hafta geldim de anca yazabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?