2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

İyi bir yayinin modüler setini alip başlangıç yapabilirsiniz + konu anlatimli videolar la da destekleyebilirsiniz kolay gelsin :)

İyi bir yayinin modüler setini alip başlangıç yapabilirsiniz + konu anlatimli videolar la da destekleyebilirsiniz kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim evde dersanenin verdiği kitaplar var çözülmemiş olanlarıda halledip yeni sete geçemeyi düşünüyodum zaten. Iyi bir yayın olarak tavsiyeniz var mı?

Çok teşekkür ederim evde dersanenin verdiği kitaplar var çözülmemiş olanlarıda halledip yeni sete geçemeyi düşünüyodum zaten. Iyi bir yayın olarak tavsiyeniz var mı?

Burada çoğu kişinin kullandigi ihtiyac ,yedi iklim' deneme olarak fem duyuyorum hep

:125::125:
bayram bugün sonnnnnn...
ve son dk hazırlananlar olarak sklandığımız oruç faslıda bitti..
yarından itibaren kpss kampı açılıyorrrrr

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını tebrik ederim
Ve bu zorlu yolda hepinize başarılar dilerim. Ben de lisans kpss'yi atlatmış ve yaşadığım tüm sorunlara rağmen son 3 ay asılarak halletmiş biri olarak telaşınızı çok iyi anlıyorum. Hamdolsun sınavda şansım da yaver gitti ve 91 aldım. Umarım siz de istediğiniz puanları alıp, gönlünüzdeki yerlere yerleşirsiniz.
Ben buraya size bir şey söylemek için geldim aslında. zorlueokul'da coğrafyacı nihan hocayı duymuşsunuzdur bir çoğunuz. Ben de kpss sürecinde oradan paket satın alıp nihan hocanın videolarını izledim ve ezber yeteneği 0 olan ben bile tüm dağları, ovaları, gölleri, barajları vs ezberledim anlatış tarzı sayesinde.
Elimde hala içinde kontör bulunan paketim var ve isteyen bir arkadaşa yarı fiyatından da uyguna vermek istiyorum. Bilmeyen arkadaşlar zorlueğitimin sitesinde nihan hocanın ücretsiz tanıtım videolarını izleyebilir.
İlgilenen arkadaşlarla özelden iletişime geçebiliriz.
Hepinize zihin açıklığı diliyorum.

:125::125:
bayram bugün sonnnnnn...
ve son dk hazırlananlar olarak sklandığımız oruç faslıda bitti..
yarından itibaren kpss kampı açılıyorrrrr

Kimse nerede kaldigini yazmiyor hangi konudasiniz? Birde sormak istediğim birşey var cozemedigimiz sorulari soru kaliplarini burada paylaşmaya başlasak nasil olur?

sizinde tbrk ederim..
ayrıca rica etsem nasıl ders çalıştınız hangi derse nasıl çalıştınız bizimle paylaşır mısınız

kızlar hepinize kolay gelsin inşallah iyisinizdir hepiniz. konu çalışan var mı içinizde zaman daraldikça ben de geriliyorum umarım iyi puanlar alırız hepimiz

kızlar hepinize kolay gelsin inşallah iyisinizdir hepiniz. konu çalışan var mı içinizde zaman daraldikça ben de geriliyorum umarım iyi puanlar alırız hepimiz

Ben calışiyorum valla son uç hafta dibine vurcam denemelerin testlerin

Geldimmmm geçen hafta geldim de anca yazabildim

Matematiği napıcamm benn bikaç hocayla denedim olmadı dün az kendim bakıyım dedim biri anlatmayınca anlayamıyorum kendim tam olarak anlıyorum sanıyorum ama test falan çözemiyorum var mı benim gibi olan :26:

Matematiği napıcamm benn bikaç hocayla denedim olmadı dün az kendim bakıyım dedim biri anlatmayınca anlayamıyorum kendim tam olarak anlıyorum sanıyorum ama test falan çözemiyorum var mı benim gibi olan :26:

kuzum strese girme teknofem diye siteden çalışıyorum ben üye oluyorsun 20 kredin var o bitince izleyemiyosun ama bende sürekli yeni üyelik açıyorum mecbur izlemek için ben hocanın anlatımını beğendim istersen bak sende

Herkeze olmuştur o muhtemelen konu anlatimli kitaptan çalışıp başka soru bankasından soru cözüyorsun,seviyene göre soru bankaları seç sonra kademe kademe zorlara geçersiniz üzülmeyin çoğumuz böyleyken hirs yapip ilerliyoruz :)

Nazil üye olunuyor sistem nazil işliyor anlatabilir misiniz site çok karisik geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…