2014 KPSS Sınavına Yeni Çalışmya Bşlayanlar(Motive olnlar)varmısnız birlkte çalışmaya

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar bende önlisanstan kpss ye hazırlanıyorum ve tarih coğ. vatandaşlık için cep kitabı almayı düşünüyorum cep kitaplarını tavsiye edermisiniz ? yoksa tek kitap mı alsam ?

İhtiyaç akamiye kayıt için görüşmeye gittiğimde vatandaşlık coğrafya tarih içeren bi kitap vermişlerdi bana hediye. Sen sor ben söyleyeyim diye. Soru cevap şeklinde işlenmiş. Güzel akılda kalıcı olabilir. Bir roman büyüklüğünde diyebilirim işine yarayabilir.

merhaba arkadaşlar,
bende an itibarı ile çalışmaya karar verenlerdenim
istatistik okuyorum ama daha dersim var baya o yüzden ortaöğretimden şansımı denicem 2012 de 86 puan aldım tabiki atanamadım
bu yıl 10 puan falan yükseltmek istiyorum ki 95in altı çok zor bildiğiniz üzere
benim sorunum tarih ya siz nasıl çalışıyosunuz hangi kaynakları kullanıyosunuz biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
türkçe ve matematik konusunda hiç sıkıntım yok zaten 2012de de 1er yanlışım çıkmıştı ama tarihim berbat :26:
nasıl yapmalı ne etmeli bi yardımcı olun yaaaaa

canım 72 net 85 puana tekabül geliyormuş haberin yoksa biligine olur dedim :)
tarih benim de sorunum çünkü ezber yapmayı sevmiyorum ihtiyacın konu anlatımlısından çalışıyorum çok sıkıcı oluyo ihtiyac ve yediiklim tavsiye ederim.

ne konuda yardım istiyosun mesela kendine bi plan yapabilirsin yardımcı olurum ben sana her konuda

meraba caım bu verdiğin konu dağilimi lise önlisans mı lisans mı ben lise mezunuyum

kızlar benimde türkçe ve coğrafya bitti
tarih milli mücadele
matematik köklü sayılardayım
vatandaşlığa bakmadım daha
süpersin ben daha başlamadım ağlamak istiyorum kötü oldum
meraba caım bu verdiğin konu dağilimi lise önlisans mı lisans mı ben lise mezunuyum
lisans felsefe 3. sınıftayım lise olarak gircem bende katılabilirmiyim
26 yaşındayım 2 çocuğum var kızım 7 oğlum 4 yani biraz işim zor 2012 kpss de 73 aldım :26: hiç çalışmadan girmiştim benim temelim iyi ama unutmuşum kitap önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
yarın başlamayı düşünüyorum aöf de var allah yardımcım olsunsanırım acele etmem gerkiyo

selam sorularıma cevap verecek kimse yok mu:26:

ah'cım nerelerdesin napıyosun durumlar nasıl

Canım öyle iş arıyorum çalışmayıda bıraktım toparlayamadım iki gün oldu işe başlayalı nasıl toparlayacam hiç bilmiyorum yaa kafam allak bullak

önlisans konu dağılımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…