merhabalar..ben kpss önlisans kursuna gitmek istiyorum ama sakaryada yargı, ihtiyaç akademi,pegem,akademidea felan var ama fiyatlarıyla ilgili hiçbir duyumum yok siz biliyormusunuz nekadardır acaba fiyatları??
canım ben dershane araştırırken gezmiştim ortalama fiyatlar genel gültür genel yetenek aynı hemen hemen 1200-1450 civarı ihtiyaç yargı ve pegem ama akademideayı ilk defa duydum canım istanbulda fiyatlar böyle sakaryadada aynıdır muhtemelen pazarlık yapıp indirebilirsin habire indirim mesajları gelip duruyor telefonumaben murata kayıt oldum kasımda başlıcak dersler 1450 taksitli
Dersaneye yazıldım deyince bende sana fiyat sormayı düşünüyordum canım ama unutmuştum başka bir arkadaş sormuş onunla birlikte bende almış oldum cevabımı :)
Bende muratı düşünüyorum biraz bütçemi aşıyor gibi ama ben son bir kaç ay kala düşünüyorum hızlandırılmış oluyor sanırım o zaman, belki o kursun fiyatı daha düşüktür bi sormak lazım tabi..
Arkadaşlar bu konu çok pasif kalıyo :) Biraz canlandıralım burayı... :)
canım konu dağılımı 2012 deki gibi mi dersaneye gidiyormuşsun bilgin vardır bende bu yıl evde hazırlanıcam.başarılar...Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Çalışma durumunuz nasıl?Ben bu yıl ilk defa hazırlanıyorum dersaneyede gidiyorum umarım herkes emeklerinin karşılığını alır.Arada yazalımda birbirimize güç olsun.Ben kitap olarak ihtiyacı kullandım ama bendeki 2012 basımıydı ve ben beğendim.Onun dışında yargıda var oda güzel soru bakımından bana ihtiyaçdan daha zor geldi.Yakında beyazkalem ve pegem ve uzman kariyerde elimde olucak inşallah onlarla ilgili bilgileride paylaşırım.Sizlerinde özellikle tarih,vatandaşlık gibi derslerde kullanıp faydalı bulduğu yayınlar olursa paylaşırsanız sevirim.Herkese iyi çalışmalar.
Bende de yediiklimin modüler seti var. Gayet memnunum sıkmadan anlatmış konuyu. Lise-Önlisans Kpss doping serisi 2014 :) Kitapların kapakları renkli oluncaa dikkatimi çekmişti. Karpuz dilimi var kapaklarında :)
canım konu dağılımı 2012 deki gibi mi dersaneye gidiyormuşsun bilgin vardır bende bu yıl evde hazırlanıcam.başarılar...
Çok teşekkürler...Konu dağılımı 2012 yılındaki gibi değil.Bu yılki sınavdan itibaren Tarih dersine Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi;Türkçe ve Matematik derslerine ise mantıksal akıl yürütme ve muhakeme gücü eklendi.Kpss 2013 konu ve dağılımlarını size yazıyorum,2014 sınavında da buna benzer olacaktır tahminen.
Genel Yetenek
Sözel Bölüm
-Sözel akıl yürütme becerisi,muhakeme,dilbilgisi,yazım kuralları (%50)
Sayısal Bölüm
-Sayısal ve mantıksal akıl yürütme
-Eski matematik konularının tümü (%50)
Genel Kültür
Tarih (%45)
-Anadolu Selçuklu Devleti ve öncesindeki Türk devletleri %5
-Osmanlı Devleti %15
-Atatürk İlke ve İnkılapları %20
-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi %5
Coğrafya (%30)
-Fiziki özellikler %12
-Beşeri özellikler %5
-Ekonomik özellikler %13
Vatandaşlık/Anayasa (%15)
-Hukuk başlangıcı ve genel kamu hukuku %5
-Anayasa %5
-İdare %5
Güncel Bilgiler (%5)
-Türkiye ve Dünya ile ilgili genel,kültürel,güncel,sosyoekonomik konular
Konu dağılımı 2012 yılındaki gibi değil.Bu yılki sınavdan itibaren Tarih dersine Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi;Türkçe ve Matematik derslerine ise mantıksal akıl yürütme ve muhakeme gücü eklendi.Kpss 2013 konu ve dağılımlarını size yazıyorum,2014 sınavında da buna benzer olacaktır tahminen.
Genel Yetenek
Sözel Bölüm
-Sözel akıl yürütme becerisi,muhakeme,dilbilgisi,yazım kuralları (%50)
Sayısal Bölüm
-Sayısal ve mantıksal akıl yürütme
-Eski matematik konularının tümü (%50)
Genel Kültür
Tarih (%45)
-Anadolu Selçuklu Devleti ve öncesindeki Türk devletleri %5
-Osmanlı Devleti %15
-Atatürk İlke ve İnkılapları %20
-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi %5
Coğrafya (%30)
-Fiziki özellikler %12
-Beşeri özellikler %5
-Ekonomik özellikler %13
Vatandaşlık/Anayasa (%15)
-Hukuk başlangıcı ve genel kamu hukuku %5
-Anayasa %5
-İdare %5
Güncel Bilgiler (%5)
-Türkiye ve Dünya ile ilgili genel,kültürel,güncel,sosyoekonomik konular
Kızlar merhaba, ben çalışmaya yeni başlayacam, evde hazırlanacam var mı önerebileveğiniz bir kitap konu anlatımlı falan
Kızlar merhaba, ben çalışmaya yeni başlayacam, evde hazırlanacam var mı önerebileveğiniz bir kitap konu anlatımlı falan
2014 (önlisans) kpss ye girmek isteyen arkadaşlar, ben burdan günlük çalışma proğramımı sizlerle paylaşacağım, fikir vermek , herhangi bir konu hakkında yardım almak , bizlerle görüş ve düşüncelerini paylaşmak isteyen arkadaşlar buyrun....
ben öncelikle sayısal dan başlamak istiyorum, sözel konular daha çabuk unutulacağından sayısaldan sözele doğru gitmek istiyorum..
16 temmuzda startı verdim kendime ilk konumuz
1. Temel Kavramlar
a) sayı kümeleri,tek ve çift sayılar,pozitif ve negatif tam sayılar
çalışan herkese kolay gelsin Allah herdaim Yar ve yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?