Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar calisma plani yapsakk nasil olur birlikten kuvvet dogar derler
Merhaba Kızlar, bende önlisans KPSS ye gireceğim..
Şimdiden ders çalışmaya başlamak ve konuları bitirip sınava kadar sürekli test çözmek en mantıklısı.
KPSS ye hazırlayan bir dersane öğretmeni yakınım var mat. öğretmeni, sınavın bir tık daha zorlaşacağından bahsetti bana burada paylaşmak istedim, amacım emek veren her arkadaşı bunun bilincine vararak daha sıkı çalışmaya yönlendirmek sadece.
Bölümümden dolayı girebileceğim yer sayısı o kadar az ki ama umudumu yitirmiş değilim bu 3.girişim olacak benimde. İnşallah bu sefer olur. Konuları çok sıkmadan ama her şeyiyle anlatan bir yayın öneren olur mu acaba rica etsem? Bende murat yayınları var ama alternatif arıyorum.
Herkes umarım çok verimli bir çalışma süreci geçirir.
herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlara yine yeniden hoşgeldiniz topiğime diyorum. ne güzel hevesle başlamak isteyen arkadaşlarımız var. İnşallah hep aynı hevesle devam edersiniz/ederiz. şimdi kızlar benim bi önerim olacak bu topiği düzenli takip etmek isteyen arkadaşlar hergün derse dair ne yaptığını anlatsın. nasılmı?? örnek olarak bugün coğrafya bölgeler konusuna çalıştım akabinde 30 tane konuya ilişkin test çözdüm, yada bugünü sadece 15 soruyla kapattım gibi gibi.... anlaştık giyenleri bi görelim bakalım. Bugün açılışı ben yapmış olayım. beeeen bugün tarihten türk islam devletleri , anadolu selçuklularına çalıştım konuyla ilgili 32 soru çözdüm. yatıncaya kadar bu sayı 60 olur (farklı kaynaklardanda soru çözmeyi düşünüyorum) şimdilik kalın sağlıcakla..
hoşbulduk dilgeecimben varım şekerim o zaman bende yaptıklarımı söyliyim coğrafyadan türkiyenin fiziki coğrafyası konusunu videolardan tekrar ettim ama soru çözmedim yarın çözeceğim inşallah matematik temel kavramlardanda bölünebilmeye kadar 83 soruçözdüm bugün pek verimli geçmedi açıkçası bi halsizlik bi üşengeçlik yarın bomba gibi olucak inşallah
![]()
süpersin canım. 83 soru hemde matematikten hemde sıkılmadan hemde bravo arkadaşım
yarında coğrafyanın sorularını çözersin ohhhh missss. hadi bakalım yarın en çok soruyu kim çözecek??
merhaba canım bende dershaneye yazıldım banada daha zor olacağını söylediler açıkçası tırsıyorum ve kendimi o gazla çalışmaya zorluyorum benimde 3. girişim olucak ama hiç adamakıllı çalışamadım öylesine girdimde diebilirim hiç çalışmadan hepsi 72 73 gibi puanlar geldi çalıştıktan sonra demekki 90 lara ulaşabiliriz diye düşünüyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah çünkü herşeyi bırakıp bu senemi sadece kpssye ayırdım artık olmak zorunda eşimde çok güveniyo umarım bu güvenini sarsmam.. tatlım bende yediiklim ve yargı var ama yediiklimi şiddetle tavsiye ediyorum hiç bir şeyi atlamadan ve sıkmadan çok güzel anlatmış sorularda çok zorlamıyor murata alternatif olarak tercih edebillirsin bende yargıyla ikisini bir götürüyorum gerçekten birinde olmayan diğerinde var iki setle kıyaslama yapıp eksiklerini giderirsin sende![]()
önlisansdan giren arkadaşlara başarılar her ÖSYM gibi bu sınavda zorlayacak ama inşallah başaracağız ben tempolu çalışamıyorum sorun bu muhakkak gün içinde aksilikler yaşanıyor dertleşmek istyen arkadaş telefonu 1 saati buluyor ardından ani gelen komşular ardından oğlumun dersleri,hastaneye gitmek sık sık hastalanmalar ,şehir dışından gelen misafirler birde eşimle tartıştıktan sonra ertesi gün bir türlü kafamı toplayamıyorum ama engeleri aşmak lazım çünkü olan bana oluyor er geçen gün benden bir şeyler gidiyor tam karar veriyorum bir aksilik onun için kaplumbağa hızındayım maalesef ağlamak istiyorum yaaa....
ama kararlıyım tel kapatacağım çalışacağım derslerime inşallah
yargının setini aldım mat daha temel otutturmaya çalışıyorum konu anlatımı çalışıyorum ama hızlanmam lazım günlük hedeflerimi tutmam lazım dün alışverişe gitmem gerekiyordu sabah 10 da çıktım güya erken gelirim 2 gibi ders çalışırım dedim bayram yoğunluğu bankada işlem sırası alınacak lar listesi trafik kapalıydı ben 6 da evde oldum oda acil işler için hiç dolaşmadan....anladım bende gariplik var ....
neyse aşmam gerekir bu sorunu ....
doğuma kadar hiç kon eksiğim olmaması lazım ikinci setide ihtiyacınalacağım internet siparişiyle size kolay gelsin