2014 Kpss önlisans'a girecek arkadaşların paylaşım alanı

Arkadaslar calisma plani yapsakk nasil olur birlikten kuvvet dogar derler

balıklama daldım şuanda ama bende her sabah ders calışmak için söz verip kalkıyorum ama olmuyo bitürlü başlayamadım birlikte bişeyler yapalım yoksa olmayacak gibi :31:

çalışma planım da var yaptım bişeyler aamaa başlamayı başaramadım daha :2:

Arkadaşlar bende 29 yasindayim bir bucuk yasinda bebegim var bende bu sene giricem sinava ama henuz baslamadim calismaya artik bebegim gunduz uyudugunda gece uykusuna yattiginda nekadar calisabilirsem hersey onun icin yargi ve ihtiyaç yayinciligin kitaplarindan faydalanmayi düşünüyorum allah yardimcimiz olsun

günde kaç saat çalışıyorsunuz paylaşırmısınız 6-7 saat çalışanları duyuyorum .utanarak söylüyorum ben 1 saat ama artacak inşallah...

3-4 saat çalışıyorum günde fix :31: ama yeterli gelmiyo bana çalıştığım için aynı zamanda şimdilik az çalışıyorum kaplumbağa gibi ilerliyorum resmen :26:

merhaba arkadaşlar konu başlığını çok beğendim ve ben de varım diyorum..özel bir okulda çalışıyorum fakat artık devlete geçme vakti geldi de geçiyor bile..okuldan ayrılıp kpss ye çalışmak istiyorum,arkadaşlarımın dediği gibi birbirimize destek olmalıyız..ben de bir kaç güne çalışmaya başlayacağım hepimize kolay gelsin...

Merhaba Kızlar, bende önlisans KPSS ye gireceğim..
Şimdiden ders çalışmaya başlamak ve konuları bitirip sınava kadar sürekli test çözmek en mantıklısı.
KPSS ye hazırlayan bir dersane öğretmeni yakınım var mat. öğretmeni, sınavın bir tık daha zorlaşacağından bahsetti bana burada paylaşmak istedim, amacım emek veren her arkadaşı bunun bilincine vararak daha sıkı çalışmaya yönlendirmek sadece.
Bölümümden dolayı girebileceğim yer sayısı o kadar az ki ama umudumu yitirmiş değilim bu 3.girişim olacak benimde. İnşallah bu sefer olur. Konuları çok sıkmadan ama her şeyiyle anlatan bir yayın öneren olur mu acaba rica etsem? Bende murat yayınları var ama alternatif arıyorum.
Herkes umarım çok verimli bir çalışma süreci geçirir.

Merhaba Kızlar, bende önlisans KPSS ye gireceğim..
Şimdiden ders çalışmaya başlamak ve konuları bitirip sınava kadar sürekli test çözmek en mantıklısı.
KPSS ye hazırlayan bir dersane öğretmeni yakınım var mat. öğretmeni, sınavın bir tık daha zorlaşacağından bahsetti bana burada paylaşmak istedim, amacım emek veren her arkadaşı bunun bilincine vararak daha sıkı çalışmaya yönlendirmek sadece.
Bölümümden dolayı girebileceğim yer sayısı o kadar az ki ama umudumu yitirmiş değilim bu 3.girişim olacak benimde. İnşallah bu sefer olur. Konuları çok sıkmadan ama her şeyiyle anlatan bir yayın öneren olur mu acaba rica etsem? Bende murat yayınları var ama alternatif arıyorum.
Herkes umarım çok verimli bir çalışma süreci geçirir.

merhaba canım bende dershaneye yazıldım banada daha zor olacağını söylediler açıkçası tırsıyorum ve kendimi o gazla çalışmaya zorluyorum benimde 3. girişim olucak ama hiç adamakıllı çalışamadım öylesine girdimde diebilirim hiç çalışmadan hepsi 72 73 gibi puanlar geldi çalıştıktan sonra demekki 90 lara ulaşabiliriz diye düşünüyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah çünkü herşeyi bırakıp bu senemi sadece kpssye ayırdım artık olmak zorunda eşimde çok güveniyo umarım bu güvenini sarsmam.. tatlım bende yediiklim ve yargı var ama yediiklimi şiddetle tavsiye ediyorum hiç bir şeyi atlamadan ve sıkmadan çok güzel anlatmış sorularda çok zorlamıyor murata alternatif olarak tercih edebillirsin bende yargıyla ikisini bir götürüyorum gerçekten birinde olmayan diğerinde var iki setle kıyaslama yapıp eksiklerini giderirsin sende :6:

Bende de yediiklimin modüler seti var. Gayet memnunum sıkmadan anlatmış konuyu. Lise-Önlisans Kpss doping serisi 2014 :) Kitapların kapakları renkli oluncaa dikkatimi çekmişti. Karpuz dilimi var kapaklarında :)

herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlara yine yeniden hoşgeldiniz topiğime diyorum. ne güzel hevesle başlamak isteyen arkadaşlarımız var. İnşallah hep aynı hevesle devam edersiniz/ederiz. şimdi kızlar benim bi önerim olacak bu topiği düzenli takip etmek isteyen arkadaşlar hergün derse dair ne yaptığını anlatsın. nasılmı?? örnek olarak bugün coğrafya bölgeler konusuna çalıştım akabinde 30 tane konuya ilişkin test çözdüm, yada bugünü sadece 15 soruyla kapattım gibi gibi.... anlaştık giyenleri bi görelim bakalım. Bugün açılışı ben yapmış olayım. beeeen bugün tarihten türk islam devletleri , anadolu selçuklularına çalıştım konuyla ilgili 32 soru çözdüm. yatıncaya kadar bu sayı 60 olur (farklı kaynaklardanda soru çözmeyi düşünüyorum) şimdilik kalın sağlıcakla..

herkese iyi akşamlar, yeni gelen arkadaşlara yine yeniden hoşgeldiniz topiğime diyorum. ne güzel hevesle başlamak isteyen arkadaşlarımız var. İnşallah hep aynı hevesle devam edersiniz/ederiz. şimdi kızlar benim bi önerim olacak bu topiği düzenli takip etmek isteyen arkadaşlar hergün derse dair ne yaptığını anlatsın. nasılmı?? örnek olarak bugün coğrafya bölgeler konusuna çalıştım akabinde 30 tane konuya ilişkin test çözdüm, yada bugünü sadece 15 soruyla kapattım gibi gibi.... anlaştık giyenleri bi görelim bakalım. Bugün açılışı ben yapmış olayım. beeeen bugün tarihten türk islam devletleri , anadolu selçuklularına çalıştım konuyla ilgili 32 soru çözdüm. yatıncaya kadar bu sayı 60 olur (farklı kaynaklardanda soru çözmeyi düşünüyorum) şimdilik kalın sağlıcakla..

hoşbulduk dilgeecim :3: ben varım şekerim o zaman bende yaptıklarımı söyliyim coğrafyadan türkiyenin fiziki coğrafyası konusunu videolardan tekrar ettim ama soru çözmedim yarın çözeceğim inşallah matematik temel kavramlardanda bölünebilmeye kadar 83 soruçözdüm bugün pek verimli geçmedi açıkçası bi halsizlik bi üşengeçlik yarın bomba gibi olucak inşallah :21:

hoşbulduk dilgeecim :3: ben varım şekerim o zaman bende yaptıklarımı söyliyim coğrafyadan türkiyenin fiziki coğrafyası konusunu videolardan tekrar ettim ama soru çözmedim yarın çözeceğim inşallah matematik temel kavramlardanda bölünebilmeye kadar 83 soruçözdüm bugün pek verimli geçmedi açıkçası bi halsizlik bi üşengeçlik yarın bomba gibi olucak inşallah :21:

süpersin canım. 83 soru hemde matematikten hemde sıkılmadan hemde bravo arkadaşım :1:
yarında coğrafyanın sorularını çözersin ohhhh missss :9:. hadi bakalım yarın en çok soruyu kim çözecek??

süpersin canım. 83 soru hemde matematikten hemde sıkılmadan hemde bravo arkadaşım :1:
yarında coğrafyanın sorularını çözersin ohhhh missss :9:. hadi bakalım yarın en çok soruyu kim çözecek??

sağol canım sayısalcı olduğum için çok zorlanmıyorum aslında sıkıldım bugün çok ama oturduğum yerde çözüvermişim bütün gün evde olunca :9: yarın sözellere ağırlık vermek istiyorum tarih ve coğrafya sıfırdan başlıyorum çünkülü :ssz: evet bakalım yarın kim çok çözücek aslında haftalık program yapabilsek hepimiz o dersten belirlenen konuları ve soruları çözsek belki kendimizi zorunlu hissederiz yapmayan uğramasın buralara :27:

merhaba canım bende dershaneye yazıldım banada daha zor olacağını söylediler açıkçası tırsıyorum ve kendimi o gazla çalışmaya zorluyorum benimde 3. girişim olucak ama hiç adamakıllı çalışamadım öylesine girdimde diebilirim hiç çalışmadan hepsi 72 73 gibi puanlar geldi çalıştıktan sonra demekki 90 lara ulaşabiliriz diye düşünüyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah çünkü herşeyi bırakıp bu senemi sadece kpssye ayırdım artık olmak zorunda eşimde çok güveniyo umarım bu güvenini sarsmam.. tatlım bende yediiklim ve yargı var ama yediiklimi şiddetle tavsiye ediyorum hiç bir şeyi atlamadan ve sıkmadan çok güzel anlatmış sorularda çok zorlamıyor murata alternatif olarak tercih edebillirsin bende yargıyla ikisini bir götürüyorum gerçekten birinde olmayan diğerinde var iki setle kıyaslama yapıp eksiklerini giderirsin sende :6:

Merhaba sana da canım verdiğin cevaplar için teşekkür ederim, bu yediiklimi çok duyuyorum gidip alayım ordan çalışayım bari sınava.
Bende diğer girişlerimde hiç çalışmadan girdim sınava 2010 da 79 puan aldım 2012 de 72 almıştım, senin de dediğin gibi 85-90 almak hiçte zor değil çalıştıktan sonra, bende dersaneye gitmek istiyorum ama sınava bir kaç ay kala düşünüyorum bunu.
Sınav zorlaşacaksa herkese zorlaşacak canım hiç tırsma hatta tırsmayalım ve girdiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam edelim :34:

önlisansdan giren arkadaşlara başarılar her ÖSYM gibi bu sınavda zorlayacak ama inşallah başaracağız ben tempolu çalışamıyorum sorun bu muhakkak gün içinde aksilikler yaşanıyor dertleşmek istyen arkadaş telefonu 1 saati buluyor ardından ani gelen komşular ardından oğlumun dersleri,hastaneye gitmek sık sık hastalanmalar ,şehir dışından gelen misafirler birde eşimle tartıştıktan sonra ertesi gün bir türlü kafamı toplayamıyorum ama engeleri aşmak lazım çünkü olan bana oluyor er geçen gün benden bir şeyler gidiyor tam karar veriyorum bir aksilik onun için kaplumbağa hızındayım maalesef ağlamak istiyorum yaaa....
ama kararlıyım tel kapatacağım çalışacağım derslerime inşallah

yargının setini aldım mat daha temel otutturmaya çalışıyorum konu anlatımı çalışıyorum ama hızlanmam lazım günlük hedeflerimi tutmam lazım dün alışverişe gitmem gerekiyordu sabah 10 da çıktım güya erken gelirim 2 gibi ders çalışırım dedim bayram yoğunluğu bankada işlem sırası alınacak lar listesi trafik kapalıydı ben 6 da evde oldum oda acil işler için hiç dolaşmadan....anladım bende gariplik var ....
neyse aşmam gerekir bu sorunu ....
doğuma kadar hiç kon eksiğim olmaması lazım ikinci setide ihtiyacınalacağım internet siparişiyle size kolay gelsin

önlisansdan giren arkadaşlara başarılar her ÖSYM gibi bu sınavda zorlayacak ama inşallah başaracağız ben tempolu çalışamıyorum sorun bu muhakkak gün içinde aksilikler yaşanıyor dertleşmek istyen arkadaş telefonu 1 saati buluyor ardından ani gelen komşular ardından oğlumun dersleri,hastaneye gitmek sık sık hastalanmalar ,şehir dışından gelen misafirler birde eşimle tartıştıktan sonra ertesi gün bir türlü kafamı toplayamıyorum ama engeleri aşmak lazım çünkü olan bana oluyor er geçen gün benden bir şeyler gidiyor tam karar veriyorum bir aksilik onun için kaplumbağa hızındayım maalesef ağlamak istiyorum yaaa....
ama kararlıyım tel kapatacağım çalışacağım derslerime inşallah

yargının setini aldım mat daha temel otutturmaya çalışıyorum konu anlatımı çalışıyorum ama hızlanmam lazım günlük hedeflerimi tutmam lazım dün alışverişe gitmem gerekiyordu sabah 10 da çıktım güya erken gelirim 2 gibi ders çalışırım dedim bayram yoğunluğu bankada işlem sırası alınacak lar listesi trafik kapalıydı ben 6 da evde oldum oda acil işler için hiç dolaşmadan....anladım bende gariplik var ....
neyse aşmam gerekir bu sorunu ....
doğuma kadar hiç kon eksiğim olmaması lazım ikinci setide ihtiyacınalacağım internet siparişiyle size kolay gelsin

benim arkadaşım günde 7-8 saat çalıştı, dershaneye gitti ve herkezle irtibatını kesti 72 puan aldı.Bu iş biraz da altyapı , kaliteli çalışma, istikrar ve şans meselesi. Ben günde 8 saat çalışanları duyunca korkuyorum, ama biz evli ve çocuklular için bu hiç kolay değil .Benim tavsiyem günde 1 saat da olsa istikrarlı ol ve ümitsiz olma..Allah yardımcımız olacak biz de çaba gösterirsek inşallah ..

Arkadaşlaarr yine geldim ben :) Bu sefer ankaraya gelmiş bulunuyorum. Artık ders çalışmam için bir engel kalmadı :) Bugün kitaplarımı da yerleştirdim. Tarih korksun artık benden :) Yarın başlıyoruuuuuzzz!!! Kim ne zaman ne yapıyo yazsın arkadaşlar, gördükçe ders çalışmak isteriz :) güzel olur bence de :):1:

selam kızlar bugün matematikten sayılara göz attım 22 soru çözdüm .akşam tekrardan görüşmek üzere.. durmak yok yola devaaammm

merhabalar..ben kpss önlisans kursuna gitmek istiyorum ama sakaryada yargı, ihtiyaç akademi,pegem,akademidea felan var ama fiyatlarıyla ilgili hiçbir duyumum yok siz biliyormusunuz nekadardır acaba fiyatları??

selam hanımlar off ben bikaç gündür hastayım ders çalışamadım doğru düzgün arada video izliyorum en sonda geometri üçgende açılara baktım bi türlü soru çözmeye elim gitmiyor yarın toparlamam lazım ara ara girip kim neler yapıyor takip ediyorum kaçırmıyorum yazdıklarınızı hepinizi öpüyorum :3:

Back