2014 Kpss önlisans'a girecek arkadaşların paylaşım alanı

merhabalar..ben kpss önlisans kursuna gitmek istiyorum ama sakaryada yargı, ihtiyaç akademi,pegem,akademidea felan var ama fiyatlarıyla ilgili hiçbir duyumum yok siz biliyormusunuz nekadardır acaba fiyatları??

canım ben dershane araştırırken gezmiştim ortalama fiyatlar genel gültür genel yetenek aynı hemen hemen 1200-1450 civarı ihtiyaç yargı ve pegem ama akademideayı ilk defa duydum canım istanbulda fiyatlar böyle sakaryadada aynıdır muhtemelen pazarlık yapıp indirebilirsin habire indirim mesajları gelip duruyor telefonuma :ssz: ben murata kayıt oldum kasımda başlıcak dersler 1450 taksitli

kizlar ihtiyaç yayınını aldim bende onu bitirip diger yayınlara geçeceğim bugün tarihten başlayacağım yanina da matematik iyi gider.calistigim icin zor oluyor hem iş şubatta istifami vereceğim herkese basarilar inşallah :)

bu yıl fedakarlık yılımız olacak

vazgeçmeyen kazanır ..................

canım ben dershane araştırırken gezmiştim ortalama fiyatlar genel gültür genel yetenek aynı hemen hemen 1200-1450 civarı ihtiyaç yargı ve pegem ama akademideayı ilk defa duydum canım istanbulda fiyatlar böyle sakaryadada aynıdır muhtemelen pazarlık yapıp indirebilirsin habire indirim mesajları gelip duruyor telefonuma :ssz: ben murata kayıt oldum kasımda başlıcak dersler 1450 taksitli

Dersaneye yazıldım deyince bende sana fiyat sormayı düşünüyordum canım ama unutmuştum başka bir arkadaş sormuş onunla birlikte bende almış oldum cevabımı :)
Bende muratı düşünüyorum biraz bütçemi aşıyor gibi ama ben son bir kaç ay kala düşünüyorum hızlandırılmış oluyor sanırım o zaman, belki o kursun fiyatı daha düşüktür bi sormak lazım tabi..

Dersaneye yazıldım deyince bende sana fiyat sormayı düşünüyordum canım ama unutmuştum başka bir arkadaş sormuş onunla birlikte bende almış oldum cevabımı :)
Bende muratı düşünüyorum biraz bütçemi aşıyor gibi ama ben son bir kaç ay kala düşünüyorum hızlandırılmış oluyor sanırım o zaman, belki o kursun fiyatı daha düşüktür bi sormak lazım tabi..

Tatlim gecen sene bi arkadasim muratin hizlandirilmis kursuna gitmisti son bes ay kala fiyati 1250 di pek bi fark yok canim eger oyle dusunuyosan ki sen yinede gorusur fiyat alirsin

hanımlar nerelerdesiniz bakimm neler yapıyosunuz uğramamış kimseler buraya ben bugün tarihe giriş yaptım canlar islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim ve 64 soru çözdüm anca iyileşip toparlayabildim kendimi inşallah bayramda son sürat devam edebilirim hala soru çözerken anladığım gibi çözemiyorum ya yanlışlarım çıkıyo pofff :ssz:

Canlar, ben de ön lisans mezunuyum bi oğlum var 2 yaşında, eşim lisans mezunu şimdi o dershaneye gidiyor hem ikimizin birlikte gitmesi bütçeyi zorluyor hem de aileler de başka şehirde olunca çocuğu bırakacak kimse yok maalesef, anlaştık birlikte çalışacağız diye de bakalım nasıl olacak, çok hareketli oğlum ancak öğlen uykusunda ya da gece uyuduğunda çalışabilirim..

Eşim deneme sınavına girdi onlarınkine bahsedildiği gibi mantık soruları eklenmiş henüz bizimkinde bi değişiklik yok değil mi?
Gerçi mantık sorularına DGS den alışkınız ya :D

Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Kızlar ben bankacılık ve sgortclk mezunuyum 3001 ve 3175 ten gircem kpss 2014 önlisanstan.Bu kadrolar hep merkezlere mi atıyor?İlçeye falan atanan var mı?Ne biliyorsanız yazın kızlar

Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Çalışma durumunuz nasıl?Ben bu yıl ilk defa hazırlanıyorum dersaneyede gidiyorum umarım herkes emeklerinin karşılığını alır.Arada yazalımda birbirimize güç olsun.Ben kitap olarak ihtiyacı kullandım ama bendeki 2012 basımıydı ve ben beğendim.Onun dışında yargıda var oda güzel soru bakımından bana ihtiyaçdan daha zor geldi.Yakında beyazkalem ve pegem ve uzman kariyerde elimde olucak inşallah onlarla ilgili bilgileride paylaşırım.Sizlerinde özellikle tarih,vatandaşlık gibi derslerde kullanıp faydalı bulduğu yayınlar olursa paylaşırsanız sevirim.Herkese iyi çalışmalar.

Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Çalışma durumunuz nasıl?Ben bu yıl ilk defa hazırlanıyorum dersaneyede gidiyorum umarım herkes emeklerinin karşılığını alır.Arada yazalımda birbirimize güç olsun.Ben kitap olarak ihtiyacı kullandım ama bendeki 2012 basımıydı ve ben beğendim.Onun dışında yargıda var oda güzel soru bakımından bana ihtiyaçdan daha zor geldi.Yakında beyazkalem ve pegem ve uzman kariyerde elimde olucak inşallah onlarla ilgili bilgileride paylaşırım.Sizlerinde özellikle tarih,vatandaşlık gibi derslerde kullanıp faydalı bulduğu yayınlar olursa paylaşırsanız sevirim.Herkese iyi çalışmalar.
canım konu dağılımı 2012 deki gibi mi dersaneye gidiyormuşsun bilgin vardır bende bu yıl evde hazırlanıcam.başarılar...

Bende de yediiklimin modüler seti var. Gayet memnunum sıkmadan anlatmış konuyu. Lise-Önlisans Kpss doping serisi 2014 :) Kitapların kapakları renkli oluncaa dikkatimi çekmişti. Karpuz dilimi var kapaklarında :)

Bende de aynısından var.Size katılıyorum,ben de çok memnunum :)

canım konu dağılımı 2012 deki gibi mi dersaneye gidiyormuşsun bilgin vardır bende bu yıl evde hazırlanıcam.başarılar...

Konu dağılımı 2012 yılındaki gibi değil.Bu yılki sınavdan itibaren Tarih dersine Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi;Türkçe ve Matematik derslerine ise mantıksal akıl yürütme ve muhakeme gücü eklendi.Kpss 2013 konu ve dağılımlarını size yazıyorum,2014 sınavında da buna benzer olacaktır tahminen.
Genel Yetenek

Sözel Bölüm
-Sözel akıl yürütme becerisi,muhakeme,dilbilgisi,yazım kuralları (%50)

Sayısal Bölüm
-Sayısal ve mantıksal akıl yürütme
-Eski matematik konularının tümü (%50)

Genel Kültür

Tarih (%45)
-Anadolu Selçuklu Devleti ve öncesindeki Türk devletleri %5
-Osmanlı Devleti %15
-Atatürk İlke ve İnkılapları %20
-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi %5

Coğrafya (%30)
-Fiziki özellikler %12
-Beşeri özellikler %5
-Ekonomik özellikler %13

Vatandaşlık/Anayasa (%15)

-Hukuk başlangıcı ve genel kamu hukuku %5
-Anayasa %5
-İdare %5

Güncel Bilgiler (%5)
-Türkiye ve Dünya ile ilgili genel,kültürel,güncel,sosyoekonomik konular

Konu dağılımı 2012 yılındaki gibi değil.Bu yılki sınavdan itibaren Tarih dersine Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi;Türkçe ve Matematik derslerine ise mantıksal akıl yürütme ve muhakeme gücü eklendi.Kpss 2013 konu ve dağılımlarını size yazıyorum,2014 sınavında da buna benzer olacaktır tahminen.
Genel Yetenek

Sözel Bölüm

Sayısal Bölüm

Genel Kültür

Tarih (%45)
-Osmanlı Devleti %15

Coğrafya (%30)
-Fiziki özellikler %12
-Beşeri özellikler %5
-Ekonomik özellikler %13

-Anayasa %5
-İdare %5

Güncel Bilgiler (%5)
Çok teşekkürler...

Genel Yetenek

Sözel Bölüm

Sayısal Bölüm

Genel Kültür

Tarih (%45)
-Osmanlı Devleti %15

Coğrafya (%30)
-Fiziki özellikler %12
-Beşeri özellikler %5
-Ekonomik özellikler %13

-Anayasa %5
-İdare %5

Güncel Bilgiler (%5)

Canim sagol bu bilgiler icin.. Yalniz bi sorum olacak bu degisiklikler lisans icin diyorlardi ozellikle mantik sorulari onlisans icinde mi yapilmis degisikler ben dogru mu anladim...

Kızlar merhaba, ben çalışmaya yeni başlayacam, evde hazırlanacam var mı önerebileveğiniz bir kitap konu anlatımlı falan

Kızlar merhaba, ben çalışmaya yeni başlayacam, evde hazırlanacam var mı önerebileveğiniz bir kitap konu anlatımlı falan

Merhaba arkadaşım; ben 2014 yediiklim yayınını aldım. Doping serisi diye de satılıyo. Konu anlatımlı modüler set. Ben beğeniyorum. Ayrıca arkadaşların çoğu İhtiyaaç yayıncılığı da çok beğeniyor. Ama gezme fırsatın olursa x yayınlarının kitaplarına bakmanı öneririm. Dersanesi pek iyi değil diyorlar ama kitapları güzel görünüyordu. Benim 1 ay sonra dersanem başlıcak. 1 hafta sonra Ankara da olucam inşallah. Dersler başlamadan önce gidip x yayıncılığın tarih kitabını alıp konulara göz atıcam..

2014 (önlisans) kpss ye girmek isteyen arkadaşlar, ben burdan günlük çalışma proğramımı sizlerle paylaşacağım, fikir vermek , herhangi bir konu hakkında yardım almak , bizlerle görüş ve düşüncelerini paylaşmak isteyen arkadaşlar buyrun....

ben öncelikle sayısal dan başlamak istiyorum, sözel konular daha çabuk unutulacağından sayısaldan sözele doğru gitmek istiyorum..

16 temmuzda startı verdim kendime ilk konumuz
1. Temel Kavramlar

a) sayı kümeleri,tek ve çift sayılar,pozitif ve negatif tam sayılar

çalışan herkese kolay gelsin Allah herdaim Yar ve yardımcımız olsun...

MErhaba ben ön lisans mezunuyum birkaç sorum olacaktı yardımcı olurmusunuz lütfen :(

Back