2014 Kpss önlisans'a girecek arkadaşların paylaşım alanı

Önlisans sorularından pek bir farkı olmuyo. Zaten kitaplar da ortaöğretim -önlisans olarak satılıyo. Ayrılmıyo bile :) Puanları farklı olmaz tek bir puan şeklinde olur :D
Bu arada aramıza hoş geldinn :D

Cevapladığın için teşekkürler hoşbuldum :D

merhaba arkadaşlar , bende 2014 nönlisanas kpss adayıyım . 6 yıl oldu ben mezun olalı. evde rahat çalışamam diye kursa yazıldım kurban bayramından sonra başlıyor . bakalım hakkımızda hayırlsıı

kpss 2014 e girmek isteyen fakat 2 çocuktan ve geçen yıllardan çekinen biriyim.çevremdeki insanların napacaksın bu yaştan sonra otur çocuklarına bak sözleri hevesimi azaltıyor.özellikle bekar genç arkadaşlar bu sözleri çok söylüyor .Devlet bu hakkı tanımışken neden çevremizdekiler önyargı ile bakıyor anlamıyorum .Neyse benim gibi olan varsa hadi çalışalım , kazanalım diyorum.

kpss 2014 e girmek isteyen fakat 2 çocuktan ve geçen yıllardan çekinen biriyim.çevremdeki insanların napacaksın bu yaştan sonra otur çocuklarına bak sözleri hevesimi azaltıyor.özellikle bekar genç arkadaşlar bu sözleri çok söylüyor .Devlet bu hakkı tanımışken neden çevremizdekiler önyargı ile bakıyor anlamıyorum .Neyse benim gibi olan varsa hadi çalışalım , kazanalım diyorum.

daha önce de 2 çocuklu ve yaşı 35 i aşmış biri atandı bu siteden. hiç çekinmeyin. çalışınca oluyor demek ki..
benim de 1 çocuğum var. geçen yıl kıl payı kaçırdım memurluğu. bu sene olacak inşallah

daha önce de 2 çocuklu ve yaşı 35 i aşmış biri atandı bu siteden. hiç çekinmeyin. çalışınca oluyor demek ki..
benim de 1 çocuğum var. geçen yıl kıl payı kaçırdım memurluğu. bu sene olacak inşallah

teşekkür ederim desteğin için , bu arada bugun dershaneye yazıldım
özel sektörde yazık ettiğim yıllarıma ah çekmektense kendime son bi şans daha verecem

merhabalar ben de 2 cocuk annesiyim biri 4 digeri 8 aylik erkek cocuklarim var bu sene ben de girmek istiyorumm ama cesaret edemiyorum yasim 35 birbirimize destek olursak sayet yapabilecgimi dusunuyorumm

lisans mezunuyum ama her konuda yardımcı olabilirim.yıllardır kpss peşinde koşan bi kpss kaşarı olduğum için tecrübeliyim oldukça
:3:

merhabalar ben de 2 cocuk annesiyim biri 4 digeri 8 aylik erkek cocuklarim var bu sene ben de girmek istiyorumm ama cesaret edemiyorum yasim 35 birbirimize destek olursak sayet yapabilecgimi dusunuyorumm

sınırsız internet ve kpss videoları bence bu durumda tek seçeneğin.dersaneye gidemezsin kitaplarla da zor olabilir

Ben de aynı yaştayım .Kararsız kalma ve istikrarlı ol lütfen hadi bugun başla çalışmaya ...

Cesaret edin bence.Denemekten ne zarar gelir,en kötü ihtimalle kazanamayız ama ilerde keşke girseydim demeyiz.Benim yaşım da 33,ben hem Kpss'ye gireceğim,hem Aöf'den 2.üniversiteyi okumayı düşünüyorum. 2 çocuk annesi olarak gözünüz korkuyordur ama ne kadar hazırlanabilirseniz o kadarı ile şansınızı denersiniz.45 yaşında Kpss sınavına giren,açıköğretimden iktisat fakültesi gibi zorlu bölümlerden mezun olan bayanlar biliyorum ben.

Siz kendinize inanın ve gerisini takmayın bence.Olursa olur ne güzel,olmazsa da keşke şansım varken deneseydim dememiş olursunuz ilerde.Bu yaştan sonra diyenlere aldırmayın.30'lu yaşlardayız daha 90 yaşında değiliz :) Ben bu sınavda olmasa bile,devlet girme hakkı verdiği sürece bir daha,bir daha deneyeceğim.Bu tür olumsuz yargılarda bulunan bekar ve genç arkadaşlar,bekar ve genç oldukları halde taşın altına elini koyma sıkısına gelemeyen arkadaşlardır tahminimce.

kızlar uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba. Bir süre giremedim. ama topigimiz bi hayli kalabalıklaşmış. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Bu arada bişey dikkatimi çekti sınava girmeyi düşünen biçok arkadaşımız var fakat sınava dair en ufak bir bilgiye sahip değil yanlış anlamayın ama bu sizin istikrarınızı gösterir. önce bi araştırın ben şu bölümden mezun oldum hangi alandan girmem gerekiyor hangi derslerden kaç sorudan sorumluyum gibi gibi. hepimiz herşeyi tam olarak bilemeyiz herkesin bilmediği bir çok şey var ama insan girmek istediği sınavı, tercih edebileceği alanları vs bilmezmi ya, bana kızmayın arkadaşlar haksızmıyım. sınava gircem ama hiç bişey bilmiyorum bu olmaz arkadaşlar. bende çok şey bilmiyorum. ama en azından önlisans olduğumu , girebileceğim kadroları, dersleri , soru adetlerini biliyorum. çok isteyen birisininde en azından bunları bilmesi lazım diye düşünüyorum. bana darılmayın gücenmeyin, bu yazdıklarım sizleri daha çok kamçılasın. bu işte başarıyı yakalamak istiyorsak birbirimizi tetiklemeliyiz, yinede yanlış bişey yazdıysam özür diliyorum. yarın haftanın ilk günü ben şimdiye kadar çalıştığım konuların tekrarını yapmak istiyorum. yeni başlayacak olan arkadaşlarada ışık olursam sevinirim. tarih İlk Türk devletlerinde Kültür ve Medeniyet , (türk islam devletlerine kadar)
herkese kolay gelsin

arkadaşlar ben bu sene radikal akademi'ye yazıldım.21 eylülde kursumuz başladı.kurs başlamadan önce bize seviye tesbit sınavı uyguladılar.matematikte 10 netin altına düşenlere yani ben gbilere:) 32 saat temel matematik eğitimi verdiler.haftada 4 saat matematik ve 4 saat tarih derslerinden birebir alma hakkımız var.bir hafta önceden randevu alıyoruz ve o saatte hoca ile başbaşa ders çalışabiliyoruz.bu özel dersler liderde haftada yarım saat yediiklimde haftada 1 saat:) bina çok modern ve yeni.kütüphanede tüm yayınların kitapları var.ben gerçekten çok memnunum umarım öyle devam eder.

arkadaşlar ben bu sene radikal akademi'ye yazıldım.21 eylülde kursumuz başladı.kurs başlamadan önce bize seviye tesbit sınavı uyguladılar.matematikte 10 netin altına düşenlere yani ben
gbilere:) 32 saat temel matematik eğitimi verdiler.haftada 4 saat matematik ve 4 saat tarih derslerinden birebir alma hakkımız var.bir hafta önceden randevu alıyoruz ve o saatte hoca ile başbaşa ders çalışabiliyoruz.bu özel dersler liderde haftada yarım saat yediiklimde haftada 1 saat:) bina çok modern ve yeni.kütüphanede tüm yayınların kitapları var.ben gerçekten çok memnunum umarım öyle devam eder.

hangi sehirdesin canim baya iyimis :)

kızlar uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba. Bir süre giremedim. ama topigimiz bi hayli kalabalıklaşmış. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Bu arada bişey dikkatimi çekti sınava girmeyi düşünen biçok arkadaşımız var fakat sınava dair en ufak bir bilgiye sahip değil yanlış anlamayın ama bu sizin istikrarınızı gösterir. önce bi araştırın ben şu bölümden mezun oldum hangi alandan girmem gerekiyor hangi derslerden kaç sorudan sorumluyum gibi gibi. hepimiz herşeyi tam olarak bilemeyiz herkesin bilmediği bir çok şey var ama insan girmek istediği sınavı, tercih edebileceği alanları vs bilmezmi ya, bana kızmayın arkadaşlar haksızmıyım. sınava gircem ama hiç bişey bilmiyorum bu olmaz arkadaşlar. bende çok şey bilmiyorum. ama en azından önlisans olduğumu , girebileceğim kadroları, dersleri , soru adetlerini biliyorum. çok isteyen birisininde en azından bunları bilmesi lazım diye düşünüyorum. bana darılmayın gücenmeyin, bu yazdıklarım sizleri daha çok kamçılasın. bu işte başarıyı yakalamak istiyorsak birbirimizi tetiklemeliyiz, yinede yanlış bişey yazdıysam özür diliyorum. yarın haftanın ilk günü ben şimdiye kadar çalıştığım konuların tekrarını yapmak istiyorum. yeni başlayacak olan arkadaşlarada ışık olursam sevinirim. tarih İlk Türk devletlerinde Kültür ve Medeniyet , (türk islam devletlerine kadar)
herkese kolay gelsin

bilgilendirmenden ben çok memnun oldum yanlış anlaşırım diye düşünme lütfen , bak sayende hangi kadrolara girebiliyormuşum acaba diye araştırmaya başladım teşekkürler .Bu arada ben daha hiç ama hiç başlamadım maşallah sen tekrardan bahsediyorsun ve hemen başlıyorum bende .Bişey daha bence hergün ders programı yapın mesela bugun tarih yarın matematik konu sırasına göre vs. ben önceki sene matematiğim zayıf diye matematiği en başta başlıyayım en sonraya da tarihi attım ve çok yanlış oldu matematikten sıkıldım . o yüzden önce şu dersi bitireyim sonra diğerine geçeyim demeyin .Örn matematik ilk konu kümeler sonra sayılar bugun ilk dersi çalışın sonra türkçe sözlükte anlam ve diğerleri ..yani ilk kkonuları bitirin derslerden sonra 2. konulara...

bilgilendirmenden ben çok memnun oldum yanlış anlaşırım diye düşünme lütfen , bak sayende hangi kadrolara girebiliyormuşum acaba diye araştırmaya başladım teşekkürler .Bu arada ben daha hiç ama hiç başlamadım maşallah sen tekrardan bahsediyorsun ve hemen başlıyorum bende .Bişey daha bence hergün ders programı yapın mesela bugun tarih yarın matematik konu sırasına göre vs. ben önceki sene matematiğim zayıf diye matematiği en başta başlıyayım en sonraya da tarihi attım ve çok yanlış oldu matematikten sıkıldım . o yüzden önce şu dersi bitireyim sonra diğerine geçeyim demeyin .Örn matematik ilk konu kümeler sonra sayılar bugun ilk dersi çalışın sonra türkçe sözlükte anlam ve diğerleri ..yani ilk kkonuları bitirin derslerden sonra 2. konulara...

canım benim keşke herkes senin gibi olsa. ne güzel bak üşenmeden bi çaba sarfetmişsin. herkese örnek olsun. canım ben hep en sona matematik ve vatandaşlığa çalışıyorum. liseden eşit ağırlık çıkışlı olduğum için türkçe matematik fena değil. ama tarih coğrafyada bomboşum diyebilirim. zaten çoğunluğu sınavda batıran tarih. bu iki dersi su gibi içmem lazım.Bu arada faceden kpss ye yönelik sayfalar var oraya takılıyorum genelde . tarihte hakan dede'nin videolarını izle derim. şimdilik bende akış bu şekilde Allah yar ve yardımcımız olsun

herkese kolay gelsin

Arkadasim ne guzel bilgiler vermissin senden ogrenecegim cok sey olacak..

Back