kızlar uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba. Bir süre giremedim. ama topigimiz bi hayli kalabalıklaşmış. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Bu arada bişey dikkatimi çekti sınava girmeyi düşünen biçok arkadaşımız var fakat sınava dair en ufak bir bilgiye sahip değil yanlış anlamayın ama bu sizin istikrarınızı gösterir. önce bi araştırın ben şu bölümden mezun oldum hangi alandan girmem gerekiyor hangi derslerden kaç sorudan sorumluyum gibi gibi. hepimiz herşeyi tam olarak bilemeyiz herkesin bilmediği bir çok şey var ama insan girmek istediği sınavı, tercih edebileceği alanları vs bilmezmi ya, bana kızmayın arkadaşlar haksızmıyım. sınava gircem ama hiç bişey bilmiyorum bu olmaz arkadaşlar. bende çok şey bilmiyorum. ama en azından önlisans olduğumu , girebileceğim kadroları, dersleri , soru adetlerini biliyorum. çok isteyen birisininde en azından bunları bilmesi lazım diye düşünüyorum. bana darılmayın gücenmeyin, bu yazdıklarım sizleri daha çok kamçılasın. bu işte başarıyı yakalamak istiyorsak birbirimizi tetiklemeliyiz, yinede yanlış bişey yazdıysam özür diliyorum. yarın haftanın ilk günü ben şimdiye kadar çalıştığım konuların tekrarını yapmak istiyorum. yeni başlayacak olan arkadaşlarada ışık olursam sevinirim. tarih İlk Türk devletlerinde Kültür ve Medeniyet , (türk islam devletlerine kadar)
herkese kolay gelsin