estafurullah tatlım. tarihi şöyle düşün ne yazıyorsa geneli türkçe atıyorum "tarihte bilinen ilk türk devleti hunlardır." bunu okuduğumuz zaman hemen anlayabiliyoruz. coğrafyada terimler farklı mesela" orojenez ve epirojenez gibi iç kuvvetlere bağlı olarak çukurluklarda su birikmesiyle oluşan göllere tektonik göller denir" bu cümleyi anlayabilmemiz için önce orojenez nedir onu bilmek lazım akabinde iç kuvvetler nelerdir bilmek lazım yani özü mesleki terim dafa fazla bilmem anlatabildimmi?? tarihtede osmanlıca terimler var ama emin ol anlaşılabilirlik bakımından 1.0 önde coğrafyadan.ayrıca şu videoları bi izlesene ya, kızacam bak sana ,1 kere izle olmadı 2 kere inan bana azda olsa kafana yatacaktır.Doğru söylüyorsun canım.Sona bırakmak daha doğru ama ben bu konuda çok cahilim gerçekten.En azından kavramlara bir aşinalığım olsun diye biraz bakıyorum.Olmadı tarihle devam ederim.Gerçi önceleri bir girişimde bulundum ama sonuçsuz kaldı.İnşallah bu sefer devamını getiririm.
estafurullah tatlım. tarihi şöyle düşün ne yazıyorsa geneli türkçe atıyorum "tarihte bilinen ilk türk devleti hunlardır." bunu okuduğumuz zaman hemen anlayabiliyoruz. coğrafyada terimler farklı mesela" orojenez ve epirojenez gibi iç kuvvetlere bağlı olarak çukurluklarda su birikmesiyle oluşan göllere tektonik göller denir" bu cümleyi anlayabilmemiz için önce orojenez nedir onu bilmek lazım akabinde iç kuvvetler nelerdir bilmek lazım yani özü mesleki terim dafa fazla bilmem anlatabildimmi?? tarihtede osmanlıca terimler var ama emin ol anlaşılabilirlik bakımından 1.0 önde coğrafyadan.ayrıca şu videoları bi izlesene ya, kızacam bak sana ,1 kere izle olmadı 2 kere inan bana azda olsa kafana yatacaktır.
Ekim ayında 4 yıllığa geçersem 2014 kpss ye önlisans olarak değil lisans olarak mı girmiş olucam
kızlar 2014 kpss için kitap temin eden varmı aramızda? eğer varsa bizle paylaşırsa sevinirim ben henüz almadım aldığımda yazarım
Merhaba kızlar birçok topiğe yazdım ama nerdeyse hiç cevap alamadım.Ben bu sene 2 senelik bankacılık ve sgortacılık bölümünü bitirdim ekim ayında diplomamı alıp aof ye basvurcam 2 senede dışardan okuyup 4 yıllığa tamamlıycam ama 2014 kpss ye giricem fakat hangisine gircem hiç bilmiyorum lisans mı önlisans mı A grubu mu B grubu mu hangi konulardan sorumlu olacağım hiç ama hiçbir fikrim yok bana bu konuda yardım edicek arkadaslardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
kızlar öncelikle iyi akşamlar bende 2013 bilgisayar programcılığı önlisans mezunuyum..
aslında kpss ye girme düşüncem yoktu ve şu son 1 ayda aldığım bir karar...
sadece kpss b grubu olduğumu biliyorum yani hiç birşey bilmiyorum denebilir...
çalışmak için çok geç kalmış sayılmam herhalde değil mi :44::44:
beni de aranıza alırsanız sevinirim
Canım çok geç değil. Daha zamanımız var. Şimdiden çalışmaya başla bence. Herkes daha yeni yeni çalışmaya başlıyor denilebilir. Hep birlikte güzel sonuçlar çıkarırız umarımm..
Bu arada arkadaşlar ben bir program hazırladım kendime. Eğer düzenli uygularsam yılbaşına kadar tarih konularım bitmiş olucak. Sonrası da full test. Böylelikle konuyu unutmuşta olmam...
Bende 2014 kpssye girmek istiyorum Allah nasip ederse ama kpss ile ilgili pek bilgim yok lise mzunuyum üni. hazırlanyrm bi yandan.Size bi kaç sorum olacak lise olduğum için sorular farklımı olacak lisans yada ön lisanslıların sorularıyla ayınımı olacak ? ygs gibi farklı puan türleri mi oluyo mesleklere göre acaba yoksa herkes için aynımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?