2014 Kpss önlisans'a girecek arkadaşların paylaşım alanı

yargıyla başlayıp ihtiyaçla devam edebilirsin, sıfırdan hazırlananlar için yargıyı tavsiye edebilirim gayet yalın, ihtiyaçda çok iyi , öncelikli olarak bunlardan başlayabilirsin

çok teşekkürler canım.Çok olmazsa birşey daha sormak istiyorum.Konularla ilgili soru çözmek için yaprak test almak istiyorum.Fakat yaşadığım şehirde bildiğim yer yok internetten kullandığınız bir site varmı böyle alışverişler için?

ne demek takılan bişey olursa tabiki sorabilirsin çekinme hiç. netten alışveriş yapıyoruz tabi , ama ben kitaplarda genellikle görerek inceleyerek almayı seviyorum, ama sınava hazırlık kitaplarını gönül rahatlığıyla alabilirsin birde yayın evini daha önceden biliyorsan kalitesine güveniyorsan, isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama g.g den alabilirsin eşim telefonunu bile ordan aldı. yalnız iyi araştır oku incele öyle sipariş ver, 2014 e dair bi kitap çıkmamış ama elinde kaynak yoksa eğer hemen 2012 önlisans (Lise) genel kültür genel yetenek kitabı alabilirsin geç kalma, benim tavsiyem konu anlatımlı iyi 2 tane kitabın olsun zaten içinde örnek sorular muhakkak vardır, daha sonra soru bankası alırsın, yaprak testlerde çok iyi olur, mesela Y.iklimin
elinde kaynak çok olsun , fazlasından zarar gelmez 100 lira versen 4-5 tane konu anlatımlı g.y.gk kitabı alabilirsin araştır bak istersen
aldığında buraya yaz okuyan arkadaşlarda bilgi edinmiş olurlar

merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum.sınavlara başörtülü girebiliyormuyuz,ve devlette örtülü çalışma imkanı varmı ?

merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum.sınavlara başörtülü girebiliyormuyuz,ve devlette örtülü çalışma imkanı varmı ?

sınavı bilmiyorum ama devlette başörtülü çalışana gözlerimle şahit oldum.nerdemi devlet hastanesinde en az 2 bayan gördüm kapalı çalışan,

kızlar bugün tarih çalıştım,zor mor ama seviyorum ben tarihi, inkılap hariç

İlk Ünite: İlk Türk devletlerinde kültür ve Medeniyet

2.Üniteye kadar durmak yok en az 3 kez tekrar edin ama üst üste değil örneğin sabah, öğlen akşam
zaman problemi olan arkadaşlar 2 kez üst üste yapsın yaklaşık 1 saat sonra 3.kez tekrar yapsınlar sonrasında zaten gelsin sorular gitsin sorular Hadi kolay gele kızlar

Bilgileri aldım yarın alışveriş yapıcam.Hatta bugün oldu :)Ne güzel canım böyle bildiklerini paylaşman.Allah razı olsun.Benim sınava ilk girişim değil muhtemelen hazırlananlardan büyüğümde ama konu ile ilgili pek bilgim yok.Araştırmaya çalışıyorum ama bu yıl kazanmam lazım inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır.

sizdende Allah razı olsun canım. Bizde hergün yeni şeyler duyuyoruz hepsini bilmemiz mümkün değil, büyük olman hiçbişeyi değiştirmez tatlım. b grubunda yaş sınırı yok ayrıca bende okadar küçük sayılmam 2004 mezunuyum

Bugün gittim canım alışverişe ama 2014 baskılar gelmediği için elim boş döndüm.Ben azbiraz konu çalıştım gerçi sadece türkçe ve matematik ama olsun.Geldiğim yere kadar konuları soru bakımından çeşitlendirmek istiyordum.Gezdik dolaştık ama yaprak test yok kitabıda ben istemedim.Çünkü 2012 basım bir set var bende onu kullanıyorum.Bu yıl dersaneyede gidicem o yüzden oradan gelicek kaynakları görmeden kitap almıyayım dedim.Ben yüksekokuldan 2008de mezun oldum ama liseden hemen gitmemiştim 2003 te liseden mezun olmuştum.On yıl ne çabukta geçiyormuş meğer Ne yapalım nasip böyleymiş bari bundan sonrası için elimizden geleni yapalım.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese.

elinde şimdilik bakabileceğin bi kaynak varsa ondan devam et bari, ama keşke yinede sanırsam galiba bitane kitap alsaydın insan hiç boş dönermi neyse senin seçimin ben 2012 de elime ne geçse alıyordum şimdi onlara bakıyorum , bu arada netten tarih anlatan bi hoca keşfettim hakan dede ismi, zamaın olursa göz at derim, ben şuan sadece tarih odaklandım, çünkü tarihten çift dikiş yapmayı düşünüyorum çünkü beni batıran tarih oluyor

Ay ne bileyim galiba kitapçılara tavır yaptım hiç ilgilenmediler sanki ellerinde hiç kitap yokmuş gibi kestirip attılar.Zaten sıcak oruçta başıma vurmuş galiba ondan almadan döndüm.:)Benim çok kitabım yok konuları konu anlatımlı bir setten çalışıyorum.Tarih konusunda katılıyorum canım sana hem benimki ne batırma ama şuanda çalışamıyorum bile sevdiğim dersleri çalışıyorum.Videoları bende izlerim tabi işim ne :) çünkü ben evdeyim çalışmıyorum azcık iftar yemek telaşı oluyor ama bahane değil.Elimizden geldiği kadar çok çalışmak lazım.Hadi bize kolay gelsin. :)

kızlar tarihten, islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim. nasılmı bu kadar çabuk bitirdm; ıııımmm videodan izledim akşam da yaklaşık 37 soru çözdüm.şimdilik bu konular keyifli darısı inkılaba

Süper,süper
Canım valla harikasın ben yapamadım onu inşallah bahsettiğin videoları izlicem.Eh darısı bana artık.Ben matematikte eşitsizlikleri çözüyorum.Mutlak değeride geçtimmi matematikde asıl konulara gelmiş olucam.Türkçede paragrafta sou çözüyorum.Dilbilgisine ulaştım ama başlamadım.Kısmet artık.Kolay gelsin.

kızlar 2014 kpss de açık uçlu soru sorulacağına dair haberler okudum gerçekliğini nedir bilen varmı? inşallah öyle bişey olmaz yoksa yuhhh yani

Ah tamam sanki öss için konuşuluyordu.Birden düşünemedim canım ama kpss için hiç duymadım.Saçma olur nasıl olacak olacaksada bize denk gelmesin dicem biraz bencilce ama sistemi oturmamış denenmemiş bir yönteme tabi tutulmak zaten stresli olan sınav sürecini hepten zorlaştırır.

bunlardan herşey beklenir. bi arada ales tarzı soru çıkacak gibi bi söylenti olmuştu. bişeyler yapacaklar bu kesinde, zorlaştırmak için çırpınıyorlar, inşallah son anda bi ekşın yapmazlar kazanacağı olanlar varsada kaybeder stresten, bu arada türkçe çalışmıyorum ileriye doğru bakacam.amacım tarih ve coğrafya. tarihi seviyorum yaparım diye düşünyrm ama coğrfyayı hem sevmiyorum hemde bi alt yapım yok işim zor

Ay inşallah uslu dururlar ama değişim yapmak ve işi zorlaştırmak istedikleri kesin.Valla yapabilsem bende tarih çalışırım ama yok olmuyor.Ben o yüzden sevdiklerimden başladım.Biliyorum çok mantıklı değil ama hiç çalışmıyor olmaktan daha iyi diye düşünüyorum.Ben vatandaşlık bakıyorum yasalar falan başladım inşallah devamını getiririm.Coğrafyayla görüşmüyorum zaten ben inşallah dersanede hallederim onuda işimiz zor Allah yardımcımız olsun.

uzmanlar genelde vatandaşlığı sona bırakmamızdan yana, çabuk unutulabilen bilgilermiş. konu bütünlüğü yokya sanırım ondan. hayırlısı bakalım hepimiz için iyi geçer inşallah

uzmanlar genelde vatandaşlığı sona bırakmamızdan yana, çabuk unutulabilen bilgilermiş. konu bütünlüğü yokya sanırım ondan. hayırlısı bakalım hepimiz için iyi geçer inşallah

Doğru söylüyorsun canım.Sona bırakmak daha doğru ama ben bu konuda çok cahilim gerçekten.En azından kavramlara bir aşinalığım olsun diye biraz bakıyorum.Olmadı tarihle devam ederim.Gerçi önceleri bir girişimde bulundum ama sonuçsuz kaldı.İnşallah bu sefer devamını getiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…