merhaba cnm hoşgeldn ne kadar kaldınız memlekette sanki daha geç mi gelecektin ?
Hosbuldk cnm 10 gün kaldk..10 gün yetti bana aklim hep derslerdeydi içim Raht degldi snv olsn bitsn Raht Raht giderm artık..
nereye gitmiştin canım
Bugün bir deneme olduk canım fena degildi ama bakalım..Konularım bitmedi komple canım benim de...Dershaneden yeni geldim sayılır. :) Yol öyle kötü ki bir de ayakta geldim mahvoldum. Birinden haber bekliyorum alır almaz yatacagım. Yarına calısacagım...
Cok güzel canım...Ben cok sevdimdi. <3
Carpem konulara agrlik verp bitirmeye calis cnm vakit daraliyor nacizane tavsiyem yavru iyi calismalar...
Bugün bir deneme olduk canım fena degildi ama bakalım..Konularım bitmedi komple canım benim de...Dershaneden yeni geldim sayılır. :) Yol öyle kötü ki bir de ayakta geldim mahvoldum. Birinden haber bekliyorum alır almaz yatacagım. Yarına calısacagım...
Carpem konulara agrlik verp bitirmeye calis cnm vakit daraliyor nacizane tavsiyem yavru iyi calismalar...
İnsallah canım erkek arkadasımla kavgadan fırsat bulursam bitirecegim.
Kızlar giremiyorum anca telden girebildim cenazemiz vardı üstüne eşim ve ben ağır bir grip geçirdik ondan topiğe giremedim peköncelikle elfim çok geçmiş olsun Allah şifalık versin gkgy hoş geldin bebeğim çok sevindim seni gördüğüme :) birdaha bizi sensiz bırakma şimdilik çıkmam gerek kolay gelsin hepinize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canım erkek arkadasımla kavgadan fırsat bulursam bitirecegim.
İnş önemli sorunlar yoktur Carpem,ilişkinin tadi tuzu kivamindaki tatli atismalardr kavgalarnz..iyi calismalar cnm..
Gunaydn canlar ders calismaya başlamadan bi bakivereym sizlere dedm.bugün artık cagdasi bitirmek istiyorum cunku mayis 1 de tekrarlara basliycam..son iki konum kaldi bismillah deyp basliyorum herkese iyi calismalar kolayliklar..
Evet cnm özellikle tarih unutuluyor ve tekrar edip ardindan soru çözümü yapmanin daha sağlikli bir calisma oldugnu dusndgm icn bu şekilde calisiyorm.Dershaneye gitmiyorm cnm evde calisiyorm...günaydın canımm
konu tekrarlarına neden başlıyorsun cnm unutuluyor diye mi?
bir de sen dersaneye gidiyor muydun ayy iknci kez soruyorsam affet:26:
bunları sorma sebebim bende kendime plan yapıorum ama kararsızım tekrar mı soru çözmemi diye...
Evet cnm özellikle tarih unutuluyor ve tekrar edip ardindan soru çözümü yapmanin daha sağlikli bir calisma oldugnu dusndgm icn bu şekilde calisiyorm.Dershaneye gitmiyorm cnm evde calisiyorm...
allah kolaylık versin kuzumGunaydn canlar ders calismaya başlamadan bi bakivereym sizlere dedm.bugün artık cagdasi bitirmek istiyorum cunku mayis 1 de tekrarlara basliycam..son iki konum kaldi bismillah deyp basliyorum herkese iyi calismalar kolayliklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?