2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kızlar soru sayılarım
Matematik ; 180
Türkçe. ; 105
Tarih. ; 535
Coğrafya. ; 580
Anayasa. ; 15
TOPLAM. ; 1415 🍀🍀🍀🍀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydn canlar kuzucugu uyutp dersn basina geccem herkese iyi calisnalar..

Elifm bu hafta bildirime katilamyrm cnm memleketten yeni dondgmz icn haftaya inş.

Kuzum soru toplamalarla ugrasma artk istersen( Carpemin de dediği gbi) çünkü artık zaman senn icn daha önemli ve kıymetli olabildgnce soru çözmeye bak fistgm...

Canlar az biraz çağdaş calistm birazda uyudm kendmi yorgun hissediyordm dinlenip calismamin daha verimli olcagni dusndgm için kuzucukla beraber uyumusum.simdi yemegmzi yedik tekrar dersin basina geccem herkese iyi calismalark KPSS gullerm..

Kızlar giremiyorum anca telden girebildim cenazemiz vardı üstüne eşim ve ben ağır bir grip geçirdik ondan topiğe giremedim pek öncelikle elfim çok geçmiş olsun Allah şifalık versin gkgy hoş geldin bebeğim çok sevindim seni gördüğüme :) birdaha bizi sensiz bırakma şimdilik çıkmam gerek kolay gelsin hepinize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol kuzucm hosbuldm..basin saolsn cnm ayrıca geçmiş olsn fistgm iyilesmissndr inş..
Snava kadr hicbiryere kipirdamaya niyetm yok:) çok optm bebegm iyi calismalar

Gunaydn canlar ders calismaya başlamadan bi bakivereym sizlere dedm.bugün artık cagdasi bitirmek istiyorum cunku mayis 1 de tekrarlara basliycam..son iki konum kaldi bismillah deyp basliyorum herkese iyi calismalar kolayliklar..

Gunaydn canlar ders calismaya başlamadan bi bakivereym sizlere dedm.bugün artık cagdasi bitirmek istiyorum cunku mayis 1 de tekrarlara basliycam..son iki konum kaldi bismillah deyp basliyorum herkese iyi calismalar kolayliklar..

günaydın canımm
konu tekrarlarına neden başlıyorsun cnm unutuluyor diye mi?
bir de sen dersaneye gidiyor muydun ayy iknci kez soruyorsam affet:26:

bunları sorma sebebim bende kendime plan yapıorum ama kararsızım tekrar mı soru çözmemi diye...

Evet cnm özellikle tarih unutuluyor ve tekrar edip ardindan soru çözümü yapmanin daha sağlikli bir calisma oldugnu dusndgm icn bu şekilde calisiyorm.Dershaneye gitmiyorm cnm evde calisiyorm...

Canlarmmm ara verdm kizimi öğle uykusuna yatrp tekrar calismaya doncem..

DUMANNNNNN nerelerdesn cnm neler yapiyosn iyimsn????

Evet cnm özellikle tarih unutuluyor ve tekrar edip ardindan soru çözümü yapmanin daha sağlikli bir calisma oldugnu dusndgm icn bu şekilde calisiyorm.Dershaneye gitmiyorm cnm evde calisiyorm...

ya hangi ayda başladın çalşmaya bilmiyorum ama kaçncı tekrar ve hangi ayda başladığını yazabilir misin cnm?
ben tekrar yapnca vakt çok gidiyor yapmazsam içime sinmiyor aynen
nasıl bir yol izlemeliyim mesela bir günü anlatabilir misin?
bir de hangi derslerden tekrar yapıyorsun cnm?

merhaba kızlar kimse yok mu....

güzel bir kahve yapıp derse başlayacağım...

kim eşlik etmek ister bana......

nasıl alırsınız kahvenizi?

allah kolaylık versin kuzum bende çağdaştayımm:2: bende 1 mayısta tekrarara geçecem 1 hazirandan sonra denmelere başlayacam planım öyle şimdilikk

yahuuu bu çağdaşın biteceği yokk 5 konu var toplamada 3 soru çıkacak yahu bu yapılacak iş miiii yaaaaaaaaaa
neyse ben devam edim kolay gelsin kuzularrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…