• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Canım endişe etme, kamp yapar toparlarız :) artık ara vermek yok, gecemiz gündüzümüz kpss olacak, arada ödüller hariç :34::34:
Merhaba kızlar, vizelerim bugün olan son sınavla bitiyor sonunda.
Çok ara verdim çalışmalara nasıl toplarım bilemiyorum.. :5: Herkese kolay gelsin.
evet gkgy yok sessiz kaldı buralar :)
bende ders çalıştım dün, matematik çok oyalıyor beni :18: hala bir strateji belirleyemedim onun için :19:
sınavının iyi geçmesine sevindim :) güncel sorular güzelmiş :) bana rastgelmiyo :))
önemli olan sınavda rastgelmesi tabi de, inşallah bildiğimiz şeylerden gelir,:31:

sanada kolay gelsin kuzum :16::16:

hayırlı cumalar kuzummmm:16: dün giremedimmm misafirim vardı akşamda dersanede sınavım vardı oraya gittim geç geldim yoruldummm dün giremedm gece bir ara girdim dün kimsecikler yok muş gkgy de yok tatilde :43:
dünkü sınavım diğer sınavlara göre daha ii dii:9:
güncelleri paylaşayımmm unutmadann
elifm sende ne var yokkk:9:

Güncellerimi paylaştımmmm:72::72: Ben kaçar :9::9:herkese kolay gelsinnn:10::55:

Slm kuzular iyisiniz inşallah
Sinav yaklastikca sayfayi ziyaretde sanki duraksadi insallah herkes tam gaz calisiyordur. Hedefim 2000 soruydu ama cumada bitti sayilir 1000 civari cozdum konu tekrarlarina dondum cunku tekrarlarda zaman aliyo neyse kizlar opuldunuz ders zamani bakin zilll caldi:)

Son düzenleme:
Kizlar günaydınlar
Bugun disariya ciktim, arkadasla kahvalti yapiyoruz. Iyi dersler kuzular.:56:

ben geldim dersanem vardı anca girdim ama topiğimize nazar mı deydi ne kimsecikler yokkkkk
ben yemek yapıp derse başlayacam herkese kolay gelsinnnn
iyi çalışmalar kuzularrr:16:

slm kızlar iki gündür ders çalışamıyorum dün biraz mat. basit eşitsizliklere çalıştım ama daha bitmedi konu
bugünde annemle dışarı çıktı bebek için kazak yelek felan örecekmiş çeşit çeşit ipler aldık renk renk ay ne tatlı renkler var öyle
bugünde kaldı ders yemek felan derken oturamadık dersin başına akşamada film izleyeceğim artık bu günde böyle olsun napalım
çözmem gereken 500 soru kalmıştı. yarında kociş evde oda rahat vermez ki soru çözeyim of of ..

Kızlar günaydın, iyi pazarlar
Kahvaltı yaptık eşimle onun işleri vardı dışarıya çıktı bende ders çalışacağım. Görüşmek üzere Allah yardımcımız olsun...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar grip oldum hamile hamile ders felan çalışamıyorum. benim bu haftaki soru hedefim yalan oldu of of

slm kızlar grip oldum hamile hamile ders felan çalışamıyorum. benim bu haftaki soru hedefim yalan oldu of of

Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine. Vicdan azabı yapma soru cozemiyorum diye. Onemli olan verimli calismak.
Bende henuz 2000 sorumu tamamlayamadim. Hic konu calismadigim halde :5:

kizlar gunaydin, soru bildirimimi yapayim, toplam bu hafta 1646 soru cozdum. Cozmem gereken 2867 soruydu yani 1221 tane soru sarkmis oldu.
Cok kaytardim denemez vicdanim rahat o yuzden.

Bu haftaya gelince ders tekrari yapacagim ve bundan dolayi 1000 soru limiti koyuyorum. 1221 kalan sorumla birlikte.2221 soru cozmem lazim. Bu hafta sarkmayacak insallah.

Herkese mutlu huzurlu bol ders calismali bir hafta diliyorum.

Bu arada hazirlanip deneme sinavina gidiyorum. Iyi puanlar alirim insallah gelince görüşürüz canlar kendinize cici bakin.:10:

kızlarrr iyi bir hafta geçiriirz işallahh:6::8:
bu haftaki soru bildirimim:nazar::nazar:
:72::72::72::72::72::72::72:
matematik:140
türkçe: 110
tarih: 915
coğrafya:280
anayasa: 85
geometri:20
toplamda: 1550 ve 1 tanede denemee
hedefimm:2175 di:18:
2175-1550:625 eksik çözdümmmm :43::43:
coğrafyam bitti:nazar::9: tarihten çağdaş türk tarihine geçtm:nazar::9:
buhafta:1500+625: 2125 çözeceğimmm ALLAHIM kısmet edersee :40::nazar:

bildirimi yapayım kızlar
tarih 494
mat 71
türkçe 168
geo 35
coğ 159
vatandaşlık 120

toplam 1047
konu tekrarı yapmamdan dolayı 2000 olmadı kızlar ama ders çalışmakta önemli hiç boş vaktim olmadı konu tekrarı yaptığım için 2000 çözemedim
anayasa dersanede bu hafta bitiyor ama ben bir şey anlamadığım için video tekrarına başladım 5 video izledim toplam 24 video gerekirse soru sayımdan kısıp vatandaşlığı bitireceğim yoksa 9 soru güme gider haksız mıyım =(

Son düzenleme:
Back