• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Sağol cnm..bölümüm psikoloji dershaneye gitmiyorm 2 .girism. ilk mezun oldgmda girmistm sonra 3 sene özel sektörde calistm snva hazrlanmadm girmedm sonra evlilik çocuk derken bugüne kaldi.Esim özel sektörde calismamdan haz etmedgi icn bende evde oturmaktan bunaldgm icn busene duzenli calisarak snva girme karari aldm.yasim 29 a doğru gdiyo bakalım:)sanrm hepsini cvpladm:) iyi clsmalar iyi geceler...

teşekkür ederim canımmm

Gunaydin kizlar dun giremrdim rapor veremedim
Gecen hafta cog ve anayasayi bitirmekle ugrastim ama anayasadsn eksigim var bol soru cozerek telafi edecem artik
Cografya: 467
Anayasa: 60

Bu haftaki hedefimde 2000 soru civari inşallah hergun 100 mat 100 turkce mutlaka cozecem inşallah

Canlar bugün çok yogndm topigede giremedm..simdi basimi yastiga koydm gozlerm kapaniyo haftalk bildirimini yapip sizlern hal hatrini sorp yatcam..bugün hastaneye gittik belim icn doktor MR cektirmen lazm dedi ama bizde çarşamba sehirdisina cikcaz sonuç yetişmez DİE cektirmedm artık ankarada gtcem tekrar doktora yada memleket ziyareti dönüşünde burada tekrardan gozukcem simdilik kasgevsetici kremlerle idare edyrm bakalm..hastaneden sonra eve gelen yemekdi yemesydi toplamasydi sonra utu yaptm valize koycaklarmi ayarladm malum yolculuk var anliycagnz bugün kitap kapagi acamadm:(((( calismqdgm gün çok rahatsız hissedyrm kendimi:(((( neyse hadtalik bildirimini yapaym:

Elifm ders ders sayamadm bu hafta toplu soru sayimi yazyrm idare et kusum

Toplam 2000 soru cozdm 500 soru haftaya devretti aslında haftaya demeym cunku iki hafta duzenli bildirim yapamycam ayin 27 sinden sonra haftalik bildirimlerime devam etcem buarada topige girmeye caliscam memleketteyken arada bir de olsa ama giremezsemde çok güzel calismalarnzi gelince gozden gecircem fistiklarmm Elifn dediği gbi çok az zaman kaldi hepinize iyi calismalar diliyorum optm canlarm..
Kuzucummm cok gecmis olsun. Yollculukda artik dikkat et ozluyecez seni cnm ya girmeyi ihmal etme ama agiz tadiylada tatil yap seni cok iyi anliyorum cocukdu kocaydi ev isiydi dersti insan cok yoruluyo ders olmasa neyse zevkle yapiyosun herseyi ama boylede herseyi ihmal ediyosun keni unutuyosun artik ya rabbim yardim etsn yavrularimizn yuzune baksinda hayirlisyla atanalim da kuzucuklarda rahatlasin opuyorum tatlim rabbim yardimcin olsn

Sağol bebegmmm iyice bunaldm artık eviydi dersiydi yemegydi temizligydi hastaligydi misafiriydi derken bitaraftanda ilgi bekleyen kuzucugm ve Esim su snv hyrlisyla olsa da bitse artık:(((
haklısın bebeğim hep aynııı sen den bir fark var bende çocuk yokk( işallahh en kısa zaman da olur) az kaldı çok emek verdin azdaha sabırr bebeğimmm

:16:

Canlar bugün çok yogndm topigede giremedm..simdi basimi yastiga koydm gozlerm kapaniyo haftalk bildirimini yapip sizlern hal hatrini sorp yatcam..bugün hastaneye gittik belim icn doktor MR cektirmen lazm dedi ama bizde çarşamba sehirdisina cikcaz sonuç yetişmez DİE cektirmedm artık ankarada gtcem tekrar doktora yada memleket ziyareti dönüşünde burada tekrardan gozukcem simdilik kasgevsetici kremlerle idare edyrm bakalm..hastaneden sonra eve gelen yemekdi yemesydi toplamasydi sonra utu yaptm valize koycaklarmi ayarladm malum yolculuk var anliycagnz bugün kitap kapagi acamadm:(((( calismqdgm gün çok rahatsız hissedyrm kendimi:(((( neyse hadtalik bildirimini yapaym:

Toplam 2000 soru cozdm 500 soru haftaya devretti aslında haftaya demeym cunku iki hafta duzenli bildirim yapamycam ayin 27 sinden sonra haftalik bildirimlerime devam etcem buarada topige girmeye caliscam memleketteyken arada bir de olsa ama giremezsemde çok güzel calismalarnzi gelince gozden gecircem fistiklarmm Elifn dediği gbi çok az zaman kaldi hepinize iyi calismalar diliyorum optm canlarm..

kuzucum tatile nezaman çıkıyosun ? şimdiden ii tatillerr :16:bebişimmm

günaydınlar herkese bol soru çözmeler
bende bu hafta hedef koyuyorum kendime konu çalıştığım için şimdilik 1000 :( soru çözmeye çalışacağım hafta sonuna kadar.
sabah 9 da kalktım hemen coğrafyanın yarım kalan konusunu bitirdim kahvaltı yaptım şimdi biraz türkçe çalışcam sıkıldığım zamanda evi toparlarım artık daha yatak duruyo öylece akşama yemek derdimde var neyse artık hallederiz bi şekilde.

gkgy canım çok geçmiş olsun sana. aynı zamanda iyi tatiller

http://www.kpss.sakarya.edu.tr/ arkadaşlar az önce bunu buldum netten arastırmaya calıstım ama hiç bir yorum v.s bulamadım sizce nasıl olur ki

bunu bende araştırdım biraz ama pek bi şey bulamadım.
arayıp sormak lazım :26:

bunu bende araştırdım biraz ama pek bi şey bulamadım.
arayıp sormak lazım :26:

ben aradım ama burda yazanalrı söylüyorlar sadece.. önemli olan kullanan birilerinden yorum almak ama oda yok başka kurslarıda varmış facebook tan onlar hakkında biraz şikayetler okudum ama bilemedim nasıl olur işimize yarar gibi geliyor hani cok da pahalı değil de

Caliskan hatunlarm benim ders mi calisiyosnzzz severim ben siziiii daha yola cikmadan ozledm sizi:(
Yanmda ne gotrsemde firsat buldgm zamanlarda calissam birturlu karar veremedm sanki kitapların hepsi " beni gotur beni götür" DİE gozumun içine bakio gbi:))))

günaydınlar herkese bol soru çözmeler
bende bu hafta hedef koyuyorum kendime konu çalıştığım için şimdilik 1000 :( soru çözmeye çalışacağım hafta sonuna kadar.
sabah 9 da kalktım hemen coğrafyanın yarım kalan konusunu bitirdim kahvaltı yaptım şimdi biraz türkçe çalışcam sıkıldığım zamanda evi toparlarım artık daha yatak duruyo öylece akşama yemek derdimde var neyse artık hallederiz bi şekilde.

gkgy canım çok geçmiş olsun sana. aynı zamanda iyi tatiller

Saol cnm sana da kolaylıklar diliyorm ben gelene kadr konularini bitr yakinda günlük deneme çözmeye basliycaz..
Elif kesin bu deneme konusunda da bi proje tasarlama asamasndadr:))

Kuzucummm cok gecmis olsun. Yollculukda artik dikkat et ozluyecez seni cnm ya girmeyi ihmal etme ama agiz tadiylada tatil yap seni cok iyi anliyorum cocukdu kocaydi ev isiydi dersti insan cok yoruluyo ders olmasa neyse zevkle yapiyosun herseyi ama boylede herseyi ihmal ediyosun keni unutuyosun artik ya rabbim yardim etsn yavrularimizn yuzune baksinda hayirlisyla atanalim da kuzucuklarda rahatlasin opuyorum tatlim rabbim yardimcin olsn

Canim benim aynen dedign gbi agiz tadiyla yapmak istiyorum islermi su snv bitsn gitsn hyrlisiyla ben de sizi ozliycem arada girmeye caliscam.ben gelene kadar konu calismalarini bitrms olrsn inş beraber soru ve deneme cozumlerine gecerz fistgm çok optm seni ve oglusunu..

haklısın bebeğim hep aynııı sen den bir fark var bende çocuk yokk( işallahh en kısa zaman da olur) az kaldı çok emek verdin azdaha sabırr bebeğimmm

:16:

Dünyanın enguzel duygusu anne olmak Rabbim isteyen herkese versin melegm inş atanrz ve senin,elifn hamile haberlernzi alirz hyrlisiyla..

merhaba kızlar :3:
dün itibariyle dersane başladı .. sırf motive olayım diye kayıt yaptırdım .. yoksa hocaların sınava kadar konuları yetiştirebileceklerini sanmıyorum :19:
iyi oldu, dünden beri istekli çalışmaya başladım :31: bugün coğrafya çalıştım .. temizlik yaptım .. birazdan tekrar oturacağım dersin başına.. eşiminde stajyerlik için hazırladığı sınav var onunda dün başladı dersleri .. akşamları 10'a kadar yok .. o gelince ye kadar da ders çalışırım, bir nevi iyi oldu onun kursu :31:

Haftalık Soru Çözme Grubumuz :nazar:

sınava çok az bir zaman kaldı, bu yüzden soru sayılarımızı arttırmamız lazım,
2. çizelgemiz tekrardan hayırlı olsun,

* Bildirmlerimiz Pazartesi günleri,
* Hedef soru sayımızı yazıyoruz haftalık,
* Ve gerçekleşen soru sayılarımızı bildiriyoruz,

Herkese başarılar diliyorum, canım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu topikte hep birlikte birbirimize destek olduğumuz için,
:71::71:

Hedef KPSS den çok yüksek puanlar almak, istediğimiz yerlere atanmak, İnşallah başaracağız :16::16:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KALAN HAFTA[/td]
[td]Önceki
soru
sayımız
[/td]
[td]11[/td]
[td]10[/td]
[td]9[/td]
[td]8[/td]
[td]7[/td]
[td]6[/td]
[td]5[/td]
[td]4[/td]
[td]3[/td]
[td]2[/td]
[td]1[/td]
[td]GENEL
TOPLAM
[/td]
[td]ÖDÜLLER[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elfmet[/td]
[td]12071[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]12071[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]carpe_diem[/td]
[td]14782[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]14782[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gkgy[/td]
[td]12663[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]12663[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumannnnn[/td]
[td]3466[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3466[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duobak[/td]
[td]14782[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]14782[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeytin[/td]
[td]5556[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5556[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gunesss[/td]
[td]3524[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3524[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]adı_sevda[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilkay[/td]
[td]3992[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3992[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]adige01[/td]
[td]6209[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]6209[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]helena[/td]
[td]2777[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2777[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar tüm hafta bildirimlerinize göre soru sayılarınızı toplayıp yazdım, hayırlı olsun bakalım :)

sınava kadar hedef soru sayısımı belirlesek ne ??

aaaa unuturmuyum hiç, listenin başına bakmamışsın :) sadece alıntıladıktan sonra ekleme yaptım :)
kuzum beni yazmamışsın unutulduk mu girmiyorum diye =((
canım inşallah iyi şeyler çıkar, üzme bizi bak, hepppp olumlu şeyler düşün,olumlu şeyler olsun tamam mı?
bir de çabuk gel bak özlerim seni :14:

aynen bundan sonra değil kendime, babama bile acımam abii :1::1:
Elifm sen Cezayi kesmissn zaten kendine 3000 e yakin soru çözümü vermissn MAS.
Kuzum ceza vercektm ama 10 gün çokiyi takip edemycem topigi o yyüzden senin ceza 10 gün sonrasina kaldi çünkü benim hergun senden rapor alman lazm ceza doğrultusunda dediklerm yapiliyormu die oyuzden 10 gun sonra goruscez senle:))
2. mahmut gibi ıslahatçı oldum çıktım :)))
tabi ki olavak ama az erken :) günlük 1 deneme çözmek şart bu aydan sonra inşallah :) hem genel tekrar olur,

Saol cnm sana da kolaylıklar diliyorm ben gelene kadr konularini bitr yakinda günlük deneme çözmeye basliycaz..
Elif kesin bu deneme konusunda da bi proje tasarlama asamasndadr:))
canım hayırlı olsun, hadi bakalım eski soru sayılarını bekliyorum, şu gk gy biz geçemedik sen geç barim :16::9::9:
bebişi de bunaltma olur mu :)
yanlız bebek çok zeki olcak, sen ne çalışıyorsan onada gidiyor, aman stres sıkıntı yapma canım :16:

merhaba kızlar :3:
dün itibariyle dersane başladı .. sırf motive olayım diye kayıt yaptırdım .. yoksa hocaların sınava kadar konuları yetiştirebileceklerini sanmıyorum :19:
iyi oldu, dünden beri istekli çalışmaya başladım :31: bugün coğrafya çalıştım .. temizlik yaptım .. birazdan tekrar oturacağım dersin başına.. eşiminde stajyerlik için hazırladığı sınav var onunda dün başladı dersleri .. akşamları 10'a kadar yok .. o gelince ye kadar da ders çalışırım, bir nevi iyi oldu onun kursu :31:
hoşgeldiniz,
pazartesi toplu soru sayısı bildirimiyle listeye dahil olursunuz, canlar :16:

insallah yaparsin tatlim bende soru sayilarimi bundan sonra buraya yaziyim kizlar benide araniza alirmisiniz :16: carpe__diem fanlariyiz :52:

Back