• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
slm kızlar bende pek bişi yok ama genede yazayım

toplamda 550 soru çözdüm hedefim 1000 di. 450 kaldı. türkçeden sözel mantık konusu kaldı sadece diğerleri bitti.
coğrafyadan 3 konu bitirebildim. mat.dan 7 konu bitti mutlak değere geldim diğer 2 derse geçmedim mayıs da başlayacağım tarih ve vatandaşlığa tabi yanındada mat dersi olacak.

bu hafta ki soru hedefim 1000 + 450 = 1450 soru sayım.

coğrafya bitecek bu hafta
türkçe den bir günümü soru çözmeye ayırcam
mat. problemlere kadar konuları bitirmeyi hedefliyorum. inş gribim hemen geçerde biran önce başlarım çalşmaya yoksa zorlanacağım hedefi tutturmak için

maaşallah canım, bizim çözdüğümüz soruların 3 te 1 ini çözmeyenler var, biz yine çabalıyoruz inşallah mükafatını da alırız,
güzel soru çözmüşsün :nazar::nazar::nazar:
deneme de çözdüklerini de soru sayına ekle canım artık, soru sayı toplamını yazıyorum. :3:

kızlarrr iyi bir hafta geçiriirz işallahh:6::8:
bu haftaki soru bildirimim:nazar::nazar:
:72::72::72::72::72::72::72:
matematik:140
türkçe: 110
tarih: 915
coğrafya:280
anayasa: 85
geometri:20
toplamda: 1550 ve 1 tanede denemee
hedefimm:2175 di:18:
2175-1550:625 eksik çözdümmmm :43::43:
coğrafyam bitti:nazar::9: tarihten çağdaş türk tarihine geçtm:nazar::9:
buhafta:1500+625: 2125 çözeceğimmm ALLAHIM kısmet edersee :40::nazar:
:nazar::nazar: haklısın canım, konu da çalışmak gerek ama sorularla da pekiştirmek gerek, iyi gidiyorsun. yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceğiz Allahın izniyle :12:
bildirimi yapayım kızlar
tarih 494
mat 71
türkçe 168
geo 35
coğ 159
vatandaşlık 120

toplam 1047
konu tekrarı yapmamdan dolayı 2000 olmadı kızlar ama ders çalışmakta önemli hiç boş vaktim olmadı konu tekrarı yaptığım için 2000 çözemedim
anayasa dersanede bu hafta bitiyor ama ben bir şey anlamadığım için video tekrarına başladım 5 video izledim toplam 24 video gerekirse soru sayımdan kısıp vatandaşlığı bitireceğim yoksa 9 soru güme gider haksız mıyım =(

olurmu canım, :nazar::nazar::nazar:
bunları yapamayan, gerek görmeyenler var, sen hem soru hem konu iyi gidiyorsun, böyle devam et. sağlık herşeyden önemli, yavaş yavaş ok. :10::10:

slm kızlar bende pek bişi yok ama genede yazayım

toplamda 550 soru çözdüm hedefim 1000 di. 450 kaldı. türkçeden sözel mantık konusu kaldı sadece diğerleri bitti.
coğrafyadan 3 konu bitirebildim. mat.dan 7 konu bitti mutlak değere geldim diğer 2 derse geçmedim mayıs da başlayacağım tarih ve vatandaşlığa tabi yanındada mat dersi olacak.

bu hafta ki soru hedefim 1000 + 450 = 1450 soru sayım.

coğrafya bitecek bu hafta
türkçe den bir günümü soru çözmeye ayırcam
mat. problemlere kadar konuları bitirmeyi hedefliyorum. inş gribim hemen geçerde biran önce başlarım çalşmaya yoksa zorlanacağım hedefi tutturmak için

başarılar kuzucum:8: benimde yarın varrr :21:Allahım yardıncın olsunn...

teşekkürler bebeğim, iyi geçti :)
artırıyorum netleri çok şükür, soru çözmenin yararı oluyor gerçekten :31::31:

şimdi güncellerini yazacağım denemenin, sana da başarılar şimdiden.:16:

tasarı akademi yayıncılık 5. deneme sınavı

1. Avrupa Birliğinin eğitim programları ; ERASMUS, LEONARDA, SOKRATES

2. 2013 Nobel Edebiyat Ödülünü alan yazar ve ülkesi ; ALİCE MUNRO- KANADA

3.2014 Yılı ağustosuna kadar Türkiye de ; 24.MECLİS---- 61.HÜKÜMET----11.CUMHURBAŞKANI görev yapmaktadır.

4.2014 Yılı itibariyle; 8 ay süreli, üçlü cumhurbaşkanlığı sistemi ; BOSNA-HERSEK te uygulanmaktadır.

5. Türkiye 2014 yılında FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonasına,
2015 yılında G-20 Dönem Başkanlığına
ev sahipliği yapacaktır.

Birde, ABD, RUSYA, FRANSA,İTALYA, İNGİLTERE devlet ve başkan eşleştirmeleri yaptılar, ingiltereninkini DAVİD CAMERON verdiler, bu yanlış seçenek, çünkü krallık var ing. de yani Kaliçe 2. ELİZABETH saltanat yoluyla devam ediyormuş.

Elfim civanım...

Soru sayılarım;

Cografya=425
Türkce=528
Matematik=210

Total=1163

Bebegim gorunurlerde yoksun, ozletme kendini. Keyifler nasil

İyiyim kuzum...Bir sıkıntı yok sükür..Ara ara dagılıyorum, toparlıyorum, ama uyumadan calısmak lazım artık...Millet milli kütüphaneyi mesken bellemiş cogu arkadasım..Herkes inek gibin haberiniz olsun. Rakiplerimiz cosmus durumda. Bu vakte kadar calısıp son dönemlere dalgalanmalar yasayan herkes, kendinize gelin... Size ve kendime moral müzigi;

[video=youtube;HSm9xDSwNKA]http://www.youtube.com/watch?v=HSm9xDSwNKA[/video]

İyiyim kuzum...Bir sıkıntı yok sükür..Ara ara dagılıyorum, toparlıyorum, ama uyumadan calısmak lazım artık...Millet milli kütüphaneyi mesken bellemiş cogu arkadasım..Herkes inek gibin haberiniz olsun. Rakiplerimiz cosmus durumda. Bu vakte kadar calısıp son dönemlere dalgalanmalar yasayan herkes, kendinize gelin... Size ve kendime moral müzigi;

Canim cok bunaltmaya gerek yok. Herkesin verimli bir calisma saati var. Onlari bos gecirmemek lazim. Ben gece yarisi calisamiyorum mesela, algim azaliyor. Napalim insallah alırız bir yerleri.

Canim cok bunaltmaya gerek yok. Herkesin verimli bir calisma saati var. Onlari bos gecirmemek lazim. Ben gece yarisi calisamiyorum mesela, algim azaliyor. Napalim insallah alırız bir yerleri.

İnsallah...Elimizden geldigince artık...

Ne yaptın bitti mi konular? Gygk daha dönmemiş tatilden sanırım. Hatun tatil bilem yaptı.:1:

İnsallah...Elimizden geldigince artık...

Ne yaptın bitti mi konular? Gygk daha dönmemiş tatilden sanırım. Hatun tatil bilem yaptı.:1:

Canim bitti sayilir gecen hafta konu calismadim.bu hafta calisirim diyodum ama yalan olacak sanirim.kayinvalidem bacagini kirmis. Ne olcak benim bu halim. Yene ilgilenmek lazim, gelen giden ...
Benimde mayis 16 da canakkale bursa edirne tur um olacak, Allahtan bisey olmazsa.

Canim bitti sayilir gecen hafta konu calismadim.bu hafta calisirim diyodum ama yalan olacak sanirim.kayinvalidem bacagini kirmis. Ne olcak benim bu halim. Yene ilgilenmek lazim, gelen giden ...
Benimde mayis 16 da canakkale bursa edirne tur um olacak, Allahtan bisey olmazsa.

elifmm bu soruları kimse daha girmedimii listeye girmemeişsinn de bir sorim dedimmm:10:
iyi çalışmalar kuzucummm :21: kayınvalidene de geçmiş olsunnn allahh şifa versinnn

elifmm bu kimse daha girmedimii listeye girmemeişsinn de bir sorim dedimmm:10:
iyi çalışmalar kuzucummm :21: kayınvalidene de geçmiş olsunnn allahh şifa versinnn
Canim cok kotuyummmm. Hastanedeyim eve ne zaman gecerim bilmiyorum. Donsemde artik hic uygun olamam gibi geliyor,
Kayonvalidemin bacagina platin Takılacak ve uzun süre yatakta bakima muhtac olacak. Ve sanirim benim evde ben bakacagim ve yaninda kayinpederimde olacak oda yasli pek iyi sayilmaz. Yani ben bakacagim ikisinede.
Asla bakacagim diye uzulmuyorum, hatta hizmet ederken mutlu oluyorum. Ama kpss yalan olacak benim icin gibi geliyor.
Bunca emegim ne olacak kizlar benim eylulden beri calisiyorum.

Sen bakacakmıssın canım sanırım, cok gecmis olsun...Esinin kardesleri yok mu? Senin sınav var, aylardır calısıyorsun...

Sen bakacakmıssın canım sanırım, cok gecmis olsun...Esinin kardesleri yok mu? Senin sınav var, aylardır calısıyorsun...

Canim malesef yok kardesleri üvey abisi var, oz gibi sayilir aramiz iyi ama. Biz varken onlarda kalamaz ki. Butu planlarim ters oldu. Dun aksam yazdigimda durumun ciddiyetini bilmiyordum. Bugun idrak edebildim, en az 2 yada 3 ay yatmasi lazim bacagin kaynamasi icin. Buda benim sinav vaktime tekabul ediyor :14::14::14:

Canim cok kotuyummmm. Hastanedeyim eve ne zaman gecerim bilmiyorum. Donsemde artik hic uygun olamam gibi geliyor,
Kayonvalidemin bacagina platin Takılacak ve uzun süre yatakta bakima muhtac olacak. Ve sanirim benim evde ben bakacagim ve yaninda kayinpederimde olacak oda yasli pek iyi sayilmaz. Yani ben bakacagim ikisinede.
Asla bakacagim diye uzulmuyorum, hatta hizmet ederken mutlu oluyorum. Ama kpss yalan olacak benim icin gibi geliyor.
Bunca emegim ne olacak kizlar benim eylulden beri calisiyorum.

elff çok geçmiş olsun
ne kadarlık bir bakım söz konusu yani kaç ay
e mayısta gidiyorum yazmışsın o zamana kadar iyileşecek mi k.valide ya da o zaman kim bakacak yine o bakamaz mı
ayrıca sen bakıyo olsan dahi kpss yalan olmaz bnce bu kadar çalıştın alt yapı var 2 ayda unutacak değilsin bunları

Canim malesef yok kardesleri üvey abisi var, oz gibi sayilir aramiz iyi ama. Biz varken onlarda kalamaz ki. Butu planlarim ters oldu. Dun aksam yazdigimda durumun ciddiyetini bilmiyordum. Bugun idrak edebildim, en az 2 yada 3 ay yatmasi lazim bacagin kaynamasi icin. Buda benim sinav vaktime tekabul ediyor :14::14::14:

Canım artık soru sayısı toplamakla ugrasma o zaman...Birbirimizi motive edelim burada yeter...

elff çok geçmiş olsun
ne kadarlık bir bakım söz konusu yani kaç ay
e mayısta gidiyorum yazmışsın o zamana kadar iyileşecek mi k.valide ya da o zaman kim bakacak yine o bakamaz mı
ayrıca sen bakıyo olsan dahi kpss yalan olmaz bnce bu kadar çalıştın alt yapı var 2 ayda unutacak değilsin bunları

Canim gezi olayi tarihi bir gezi 1 ay onceden tur ile yer ayirttim bilemiyorum ne olcak. Mayis 16 da tur. Onu düşünmüyorum en kotu ihtimal param yanar.
Kpss de cok yeterli oldugumu dusunmuyorum daha soru cozumlerine yeni baslamistim ve mat ve turkceye agirlik vercektim cunku onlara hic calismadim sayilir.
Ve hasta varken de calisilir diye dusunebilirsiniz.
Ama bizim sulale cok genis ve eminim her aksam birileri gelecek ve uzun vakit oturacaklar banada oturmak yslan olcak. Ev temizle yemek yap misafir agirla gibi rutin olacak.
Bir de kayinvalidem cok evhamli surekli ilgi istiyo surekli biri gelince konus konus hep boyle. Bu sene hep hastalikla ugrastik kayinvalidem eylulde kotuydu kslpten onu iylestirdik anju falan. Kayinpederin yeni pil degisti hala iyilesmis degil. Ve hala hasta bu yil hep esimde maf oldu. Keske iyilesseler...

Canım artık soru sayısı toplamakla ugrasma o zaman...Birbirimizi motive edelim burada yeter...

Canim yatip kalkip kpss dusunuyorum . Sence bu kadar calismaya ne olur durumum. Sence bu durumlarda calisabilirmiyim. Suan hastanedeyim. Butun gun ayaktaydim.hastane arasi sevk tahlil röntgen hep boyle gecti. Yanima soru bankasi aldim buraz soru cozdum ama bu moral bozuklugu beni bitiriyor.

Back