2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
http://www.kpss.sakarya.edu.tr/ arkadaşlar az önce bunu buldum netten arastırmaya calıstım ama hiç bir yorum v.s bulamadım sizce nasıl olur ki

bunu bende araştırdım biraz ama pek bi şey bulamadım.
arayıp sormak lazım :26:

bende fem akademinin sakarya dershaneleri sandım :) değilmiş.

uzaktan eğitim, ihtiyaç akademi, zorlu eğitim, birde teknofem iyi diye biliyorum
bi onlarıda araştır istersen, ucuz diye tercih etme, sana ne kadar hizmet verebilcekler o önemli..(benim fikrim)

canlar bugün dersanem vardı, eve gelince yemek, ev toparlanma falan, sonrasında 100 soru çözdüm, şimdi ders başına tekrar oturacağım, iyi çalışmalar, Allah zihin açıklığı versin

bebek zeki mi olur, yoksa benim yüzümden bu kadar dersle haşır neşir olmaktan ileride, okul hayatında, dersin yüzüne bakmaz mı bilemiyorum
kpss bebeği benim bebeğim

sizi yakalamam lazım, 1 ay geriden geliyorum resmen

Zeki olur insallah canim, bu kadar ders calismaya. Ders isi bitsede kitap oku bebise

Yarinda dersanem var gorusuruz canlar erken yatayim.erken kalkcam. Azcik kitap okur uyurum.

haklısın arkadaşım aslında benim konularım bitti bi tekrar olur diye düşünmüştüm sonra dvd lere falan baktım da galiba gerek yok önemli olan soru çözmekk

günaydınlar herkese
bende iki gündür bu saatlerde kalkıyorum ders çalışmaktan mıdır hamilelikten midir akşamları başım feci ağrıyor. akşam 10 dedim mi bastırıyor uyku
şimdi coğrafya 3 konuya calışmaya başlıcam bi saat çalışayım sonra kahvaltı yaparım artık. maşallah konularda okadar da uzun ki oku oku bitmiyor..
hepinize iyi ders çalışmalar...

Canimmm sen hamilemiydinn, darisi basima .
Iyi calismalar.

Bend3 dersanedeyim. Eve donunce karnimi doyurup hemen ders calisacagim.

herkese merhabalarrrrrrrrrrrrr
yeni girebildimmm derse başlamadan kpss kuzucuklarım ne yapıyor bir bakim de öyle derse geçim dedimmmm bol sorulu bir gün olsunnn

Canlar eve geldim yemeğimi yedim, bu hızla soru çözmeye geçiyorum görüşürüz, Allah zihin açıklığı versin aralarda girerim yine, caprem müzik istiyorummmmm arada dinleyelim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm sen hamilemiydinn, darisi basima .
Iyi calismalar.

evet canım hamileyim 17 haftalık. zaten hamile olduğumu öğrenince sınav çalışmalarına ara vermiştim cok kötü 3 ay geçirdim.
benim kızım beni fena yordu daha doğmadan.. darısı basına olsun allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Kizlar gunaydin,
Bol soru cozmeli bir gün olsun insallah.
Allah zihin acikligi versin.

merhaba kızlar bi selam vereyim dedim dersaneden yeni geldim yemek yiyip derse oturacağım inşallah
yarın da denemem var hepinize iyi çalışmalarr...

herkes nerde gkgy tatile çıktı kimsede girmiyor topiğe

hadi herkese iyi ders çalışmalar

Merhaba kızlar, vizelerim bugün olan son sınavla bitiyor sonunda.
Çok ara verdim çalışmalara nasıl toplarım bilemiyorum.. Herkese kolay gelsin.

Kizlar hayırlı cumalar. Nasil gidiyor çalışmalarınız.
hayırlı cumalar kuzummmm dün giremedimmm misafirim vardı akşamda dersanede sınavım vardı oraya gittim geç geldim yoruldummm dün giremedm gece bir ara girdim dün kimsecikler yok muş gkgy de yok tatilde
dünkü sınavım diğer sınavlara göre daha ii dii
güncelleri paylaşayımmm unutmadann
elifm sende ne var yokkk

1--ilk insansız hava aracı: ANKA
Dünyanın ilk yüzen dozeri: AZMİM
İlk yerli tramvay: İPEKBÖCEĞİ
İlk yerli tank: ALTAY
2--AB üyesi olmasına rağmen ortak para birimi olan avro'yu İSVEÇ ve DANİMARKA kullanmamaktadırr
3--G-20 Dönem başkanlığını 2015 yılında TÜRKİYE üslenmiştirr.
4--Montreal Uluslararası Film Festivalinde Uluslar arası Sinema Eleştirmenleri federasyonu tarafından verilen FIPRESCI Ödülü ve En İyi İlk Film Ödülü Golden Zenith kazanan , yönetmenliğini Alphan Eşeli'nin yaptığı film:EVE DÖNÜŞ SARIKAMIŞ 1915 TİR
5--TBMM tarafından kabul edilen ve 2018 sonuna kadar ülkemizin izleyeceği yolu belirleyecek olan kalkınma planı ülkemizde kabul edilen 10. KALKINMA PLANI OLMUŞTURR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…