http://www.kpss.sakarya.edu.tr/ arkadaşlar az önce bunu buldum netten arastırmaya calıstım ama hiç bir yorum v.s bulamadım sizce nasıl olur ki
bunu bende araştırdım biraz ama pek bi şey bulamadım.
arayıp sormak lazım :26:
ben aradım ama burda yazanalrı söylüyorlar sadece.. önemli olan kullanan birilerinden yorum almak ama oda yok başka kurslarıda varmış facebook tan onlar hakkında biraz şikayetler okudum ama bilemedim nasıl olur işimize yarar gibi geliyor hani cok da pahalı değil de
canım hayırlı olsun, hadi bakalım eski soru sayılarını bekliyorum, şu gk gy biz geçemedik sen geç barim
bebişi de bunaltma olur mu :)
yanlız bebek çok zeki olcak, sen ne çalışıyorsan onada gidiyor, aman stres sıkıntı yapma canım
Zeki olur insallah canim, bu kadar ders calismaya. Ders isi bitsede kitap oku bebisebebek zeki mi olur, yoksa benim yüzümden bu kadar dersle haşır neşir olmaktan ileride, okul hayatında, dersin yüzüne bakmaz mı bilemiyorum
kpss bebeği benim bebeğim
sizi yakalamam lazım, 1 ay geriden geliyorum resmen
bende fem akademinin sakarya dershaneleri sandım :) değilmiş.
uzaktan eğitim, ihtiyaç akademi, zorlu eğitim, birde teknofem iyi diye biliyorum
bi onlarıda araştır istersen, ucuz diye tercih etme, sana ne kadar hizmet verebilcekler o önemli..(benim fikrim)
Canimmm sen hamilemiydinn, darisi basima .günaydınlar herkese
bende iki gündür bu saatlerde kalkıyorum ders çalışmaktan mıdır hamilelikten midir akşamları başım feci ağrıyor. akşam 10 dedim mi bastırıyor uyku
şimdi coğrafya 3 konuya calışmaya başlıcam bi saat çalışayım sonra kahvaltı yaparım artık. maşallah konularda okadar da uzun ki oku oku bitmiyor..
hepinize iyi ders çalışmalar...
Canimmm sen hamilemiydinn, darisi basima .
Iyi calismalar.
hayırlı cumalar kuzummmmKizlar hayırlı cumalar. Nasil gidiyor çalışmalarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?