Kuzummm senin sinavinmi vardi ben gormemisim yahu neyse atlatmissin cok sukur insallah istedigin gibi sonuc gelir caannnn:))Rica ederim canım..
Canım özelden mesaj atarım..
Burcum ikizler canım. Biraz duygusalım evet...Hatta baya. Çok ufak ayrıntılara takılabiliyorum.
Elf'im kafama bir sey takmamaya calısacagım canım tesekkür ederim.
Bu arada basarılar dileyen arkadaslara tesekkür ederim, sınavım fena degildi.
Bugün yanımda cografya götürmedigim icin deftere notları alamadım. Onları gecirip yatacagım...bu hafta biraz yds manyaklıgıyla ve bazı seylerle gecti, az biraz calısabildim. Haftaya bomba olacagım insallah <3
Öpüldünüz...
Kuzummm senin sinavinmi vardi ben gormemisim yahu neyse atlatmissin cok sukur insallah istedigin gibi sonuc gelir caannnn:))
şu kalın kafama matematik bir türlü girmiyor 2.5 saat çalıştım
şimdi test çözücem ama geçen haftanın bildirimini yapıp çıkıyorum
185 Türkçe
220 coğrafya
225 tarih
70 matematik
100 sözel mantık
800 soru çözmüşüm bu hafta daha iyi olacak inşallah
carpem mutlu oldum iyi geçtiğinemerhaba kızlar bildirim yapıp dersaneye geçicem ama öncesinde size sorcaklarım var
kızlar bu vatandaşlığı nasıl çalışabiliyorsunuz?
dersane olduğu günler soru çözme ya da konu tekrarı yapmanızı nasıl etkiliyor?
şimdilik sorum bu kadar
bu hafta iyi çözemedim konu tekrarı oyaladı bayağı matematikte
ama bu hafta 2000 soru sınırınıza bende katılmak istiyorum inşallah
türkçe : 171
tarih : 427
coğrafya : 144
matematik : 191
anayasa : 15
toplam 948
+ 1 deneme
canım iyi ki doğdunnnn :)YDS vardı kuzu...Atlattım sükür...:) Tesekkür...Senin de dogum günün kutlu olsun simdiden...
Kızlar bende bu hafta gecen haftaki programıma kaldıgım yerden devam edicem..
çok teşekkür ederim canım. 2.atasözünün otokontrol olduğunu düşünememiştimGunaydin dostlar insallah hayirli verimli bi hafta olur..
Kizlar ben sozumu tutamadim ders calistim ama cog bitmedi yargiya bakamadim ama vijdanim rahat cunku az oldu oz oldu calismam bu hafta konular bitiyo insallah mantiklar haric neyse hadi bakalim bismillah deyim
Buarada gkgy cok dikkat cekiyosun arkadasim nerelerdesin ya bak ben sendende buyugum yarin dogum gunum var:)))))
bende vatandaşlığı ordan tekrar edicem canım
sorunun cevabına gelince :
1. damlaya damlaya göl olur - tasarruf
2. öfkeyle kalkan zararla oturur - otokontrol sanırım burda takıldın burada kişinin kendi iradesini kontrol etmesi anlamı vardır. yani kısaca kontrol edilmesi gereken bir durumda içermekte olduğu için şıklarla madde arası ilişkilendirebiliriz.
3. demir tavında dövülür burada da zamanla ilgili kavramı şıklarla ilişkilendirmemiz mümkün
4.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır - zaten iletişim olduğu belli
geriye eleştiri kalıyor ve hiç bir şıkla ilşkilendiremiyoruz sen hangisiyle eşleştirdin canım eleştiriyi merak ettim
türkçe mi bu
bende 86 lıyım, yarışmaya samsundan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara şans dilemiyorumBugün ben de bi cacik yemedm daha..şimdiye kadar 50 mat cozdm okadr ama temizlik yaptım simdi basliycam soru çözümüne..bugün elif yok ya meydani bos bulduk salladk yine elif duymasnnn ceza olarak daha agir projelerle gelir bize:))onun projeleri olmasa iyice salliycaz herhaldekuzum sende küçük deglmissn yaslaniyoz ya hyrlisiyla busene kpss den iyi bir puan alsak bari...
canım bende izliyordum onu ama vazgeçtim, kpss ye çalışalı pek tv de gözüm yokanacamm bugün pek giremedim dersaneydim sonra eşimle birazz dışarı çıktımm daha yeni eve geldim kızlarr ne yaptılar diye girdimanacımmmm kimseler yokk huhuhuuu nerelerdesiniz
neyse ben dersanedeki çözdüğüm soru haricinde daha soru çözmedim yeni başlayacammm
görüşürüz kuzularrr öpüldünüz iyi çalışmalarrbusırada
gkgy ve duman bende pek küçük değilimmm1987 kasım doğumluyummm diyeyim de sizi öyle yalnız bırakmayayımm benimde sizden eksik yanım yok yaşlanıyormuyuz neeeeeeeeee amannn tanrıımmm
ay çok konuştumm hadiiyi çalışmalarrr
kara gülü izledimmm süper bir bölümdüü
maaşallah kuzucumm, takma matematiği o kadar, belirli konulara yönel, sanki hepsine çalışcazda fullicez matematiğidüşünme o kadar.
:[/B]
yok be cnm yapabileceğim kadarını anlasam yetecek
zaten zamandı fln filan hepsine çalışmam çok mantıksız ve zaman kaybı olur
bugün şuana kadar 65 soru çözdüm akşama anayasa çözücez 100 tane eşimle konuyu çalışmam lazım o yüzden hadi görüşürüz canlar
bu haftaki sorucuklarım
Matemeatik : 190
Türkçe : 30
Tarih : 840
Coğrafya : 550
Anayasa : 15
Toplam soru sayım : --1625--.
Hedefim 2000 idi 375 kaldı çözmem gereken. bu haftaki hedefim 1750 bölece toplam 2125 soru çözmem gerekiyor.Başarılar herkeze.....
Arkadaşlar bende varım. Haftaya Pazartesi yazarım raporumu. Hedefim 2100 soru. Bugün başladım. Inşallah ulaşırım hedefe. Bu sayfa sayesinde gaza gelirsem ne ala:))
Gunaydin dostlar insallah hayirli verimli bi hafta olur..
Kizlar ben sozumu tutamadim ders calistim ama cog bitmedi yargiya bakamadim ama vijdanim rahat cunku az oldu oz oldu calismam bu hafta konular bitiyo insallah mantiklar haric neyse hadi bakalim bismillah deyim
Buarada gkgy cok dikkat cekiyosun arkadasim nerelerdesin ya bak ben sendende buyugum yarin dogum gunum var:)))))
lennn meydanda kimsecikler , yok nerdesiniz bakıyımmmm:)
O PROJE TAMAMLANACAK :)Ben anlamam :)
bende 86 lıyım, yarışmaya samsundan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara şans dilemiyorum
canım bende izliyordum onu ama vazgeçtim, kpss ye çalışalı pek tv de gözüm yok
bu haftaki sorucuklarım
Matemeatik : 190
Türkçe : 30
Tarih : 840
Coğrafya : 550
Anayasa : 15
Toplam soru sayım : --1625--.
Hedefim 2000 idi 375 kaldı çözmem gereken. bu haftaki hedefim 1750 bölece toplam 2125 soru çözmem gerekiyor.Başarılar herkeze.....
Canlarmmm topign caliskan hatunlari sabah girmedm topige bu haftaki planimi da cikartiyimda oyle gireym dedm..bu hafta elimde çok fazla soru kalmadgi icn ve siparis ettigm kitaplar gecikince firsattan istifade edip biraz tembellik etmisim haftalık soru cozumume bakınca anladmama şuan itibariyle sipariş ettgm kitapları geldi çok mutluyum:)) ve bu haftayi bomba gibi gecirmem gerekiyor ki gelecek hafta 10 günlük tatili haketmis olarak memlekete içim rahat gitmek istiyorum..
Öncelikle bu hafta soru sayim;
600 türkçe paragraf(baydi iyice çözerken)
400 mat ( mattanda carpanlar,problemler ve sayisal mantik konum kaldi bunlarda bu hafta halletcem diğer mat konularnı tekrar ve soru çözümü seklinde tamamladm)
Yani toplamda 1000 soru cozmusum(g.yetenek)((
Simdi de bu haftaki planima geleyim:
-Mat.in kalan konularini tekrar ve soru cozumu.toplam 400 mat soru cozm.
-türkçe sözel mantik konu calismasi ve elimde bulunan 226 sözel mantk soru cozm
- tarihten de bir soru bankasi bitircem onda da toplam 1800 soru var toplamda..
Yani toplam 2500 soru çözmeyi planliyorm(2426 ediyor ama üstünü tamamliycam2500e:))günlük 360 soru cozmem gerekiyor..
Boyle işte hatunlar herkese kolay gelsn.buarada bir de kendine topige girme yasagi koydum yani kisitlama aslinda..bi sabah bir de aksam gircem çünkü girince çok kaliyorm cok vakit harciyorm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?