2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunesim yanlis anlamissin yavrum hamile degilim oglum var 2.5 yasinda zaten kpss olana kadarda niyetim yok :))) Canim benim cok yoruluyorsun Kıyamam ya yazdiklarini okurken soluk soluga kaliyorum sanki rabbim emeklerini bosa cikarnasin. Sabah kalkmakarini bende dusunuyorum daha iyi olur bena gore. Aklah yardimcimiz olsun tatlim öpüyorum

Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
Cok sukur cnm rabbim sifa versin

Ohhh iyi yapmissin cnm takirtakir cozersin insallah

Gkgy nerdesin balim ben test cozdum yemek yaptim gune gittim oglumu parkta oynattim geldim derse oturdum sen yoksun tatlimm ders calisiyorsundur tam gaz de miiii

Yavrukuslarmmmmmm ben yine caydanligi yakiyordmmmmm bir gün ev yanacak Allah korusn(((

Gkgy nerdesin balim ben test cozdum yemek yaptim gune gittim oglumu parkta oynattim geldim derse oturdum sen yoksun tatlimm ders calisiyorsundur tam gaz de miiii

:))))MAS caliskan arkadaşım benim okadr isi ne ara yyaptın ben senin kadar marifetli degilm sadece ders calistm..benim ufakligi da cikarcaktm parka biraz oksuruyo o yüzden cikarmadm ikimizde biraz hastayz bogazmz kuruyor oksuruk ve biraz da grip var babamiz disardan hastaligi alip geliyir bize( benm komsularda kiziyo bana gune gelmiyosn diye ben de bana 3 ay dokunmayn sonra istedgnz yere gelirm dedim:))esimde erken geliyo bugun birazdan gelir yemege kalkcam iyi calismalar fistgm..

Güneşim Allah yardimcn olan kuzum ya senin isin hepimizinkinden zor..sabah kalkip calismak mantikli gözüküyor..bi sure zorlanirsn ama bir hafta sabredersen vücut alisir kabullenir fistgm çok optm kendine dikkat et yorgunluk sitres hasta etmesin seni..

Eline saglik bebegm güzel bilgiler var...

Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.

Elifm geceden beri aklimdasn kuzum çok sukr çok sevndm herşeyin güzel bi şekilde geçmesine..canim benm biz de seni seviyoruz..

Kuzummmm umarm snvn iyi gecmistr..buarada elindeki kitapları bitirmeden kitap almani tavsiye etmem yavrukusum onlari cozemezsen sitres yaparsin güzel canina yazik kiyamam sana...

Kuzummmm umarm snvn iyi gecmistr..buarada elindeki kitapları bitirmeden kitap almani tavsiye etmem yavrukusum onlari cozemezsen sitres yaparsin güzel canina yazik kiyamam sana...
çok haklısın bebeğim de işte gelde benim ruh halime anlatt

Canlar ben geldim. Bu son gelişim de. Uzun bir süre internet kullanmayacağım. Face hesabımı da dondurdum. Normal internete de girmeyeceğim. Haber vereyim dedim. Hakkınızı helal edin olur mu? Ben hepinizi çok sevdim sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi sevdim. Samimiyetiniz dostluğunuz her şeyiniz çok güzeldi. Allah'a emanet olun.

Sagolun canlar. Kendi evime geçtim şimdi bugün yorucuydu şimdi uyusam sabah erken kalkıp ders çalışmam lazım.bu haftada hiç kitap yüzü açamadım. Iyı geceler. Kusura bakmayın ayrıntılı cevaplar yazamadım. Ama hep okudum, Grup'u hep capcanlı tuttuğunuz için de sağolun. Gunesscim hosgeldin bu arada canım.

ay kuzum iyi sevindimmm işallah daha ii olurrr tatlım

Cok sukur cnm rabbim sifa versin

Elifm geceden beri aklimdasn kuzum çok sukr çok sevndm herşeyin güzel bi şekilde geçmesine..canim benm biz de seni seviyoruz..

gözünüz aydın inşallah daha iyi olur Allah şifasını versin inşallah canım...

Cok bir sey olmaz olur mu? Düzgün kullanırsan 200 soru nan. Hos gelmissin. <3

Bizde seni can... Esin rahat bir nefes almıstır.

Aynen var ya evde bir ton kitap var...Hepsini bitirmek nasip olur insallah...ve ise yararlar umarım.

Yavrukuslarmmmmmm ben yine caydanligi yakiyordmmmmm bir gün ev yanacak Allah korusn(((

Bana da bulastırdın. Gündüz evden cıkmadan bir cay icim en azından dedim. Bir sey yememistim. Su bitmis ben unutmusum, öyle bir yanık kokuyordu ki anlatamam...Tektim de...Aklımdan tırsıyorum. (Yorumun sonunda sarkı gelig <3)

Face hesabını dondurmakla iyi etmissin. Sanırım buraya yazdıgın durumla ilgili...Keske bu yüzden buradan ayrılmasan...Helal olsun...

Kızlar dershaneden geldim, annem yemegi yapmıs öyle sevindim ki anlatamam <3 Yedim, dusumu aldım, akca pakca oldum. Ders calısacaktım ama uyumak istiyorum...Kafam yorgun cok...

Bu da size gelsin. Birkac gün önce kesfettim...Habire dinliyorum. Sakindir, kafa acmaz. (Yeni buldugum seyleri paylasmaya bayılıyorum, bu aclıgımı burada tatmin ettigim için kızmayın )

[video=youtube;RBumgq5yVrA]http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA[/video]

günaydın topiği işgal ediyorum kusura bakmayın sizleri uzaktan takip ediyor ama yazmıyordum.. sabah uyandım ve bi bakayım dedim müziği dinledim bayıldım ve kayıtsız kalamadım

Verimli günler dilerim

Gunaydn yavrukuslarm gozumun biri acik biri kapali uyandm kahvaltmzi yaptk bakalım..dungece sabaha kadar uyutmadi benim ufaklik ateslendi ((kendi de uyumadi beni de uyutmadi simdi daha iyi düştü biraz ateşi gün içinde tamamen düzelir inş ..ben yavaştan calismaya calisacagm fistklarm herkese iyi clsmalar..

Carpem sarkini dinleyecektm erişim engellendi faln diyo nie ole diyo..merak ettim sarkiyi söyleyeni ve sarkinin ismini yaz da başka siteden dinleyeyim..

günaydın topiği işgal ediyorum kusura bakmayın sizleri uzaktan takip ediyor ama yazmıyordum.. sabah uyandım ve bi bakayım dedim müziği dinledim bayıldım ve kayıtsız kalamadım

Verimli günler dilerim

Sagolasn cnm sana da iyi clsmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…