2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Sarkiyi sabah dinledim kuzu seçimine sağlık güzel ve anlamlı bi şarki:) buaralar duygusal takiliyorz herhal??

Burada arkadasm çok sukr iyi olacak inş kizlar gelişmeler iyi hepnz sagoln ilgnz icn..

Optm hepnzi kolay gelsn...

Günaydın kızlar aksama dügün var, sacma sapan...Gitmek istemiyorum, mecbur bırakıyorlar...Dinlenme degil, eziyet. Bakabildigim kadar bakacagım bu hengamenin arasında. Kolay gelsin...

dersaneden geldimmm misafir gelecekmiş direk mutfağa daldım anca bakabildim kuzularrr bu günde pek soru çözemem gibi gelyo ama hadi hayırlısııı öpüldünüz kolay gelsin

beni ekleyin kuzular:))
topiğinizi yeni gördüm hemen geldim..
kpss yi alt edicez

sabh dersane vardı az önce geldim ymek felan geri gidiyorum dersaneye snavvvvvvvvvvv varrr ama şimdi çıkmam lazımmm

Canlarrrrrrrrrrrr herkesler nerelerde ders mi calisiyosnz¿?????

Elifm napiyon kuzum isin basindan askin herhal mutlaka girerdn yoksa topige..kayinpederinin durumu iyidr inş..

Carpem düğünde oynadn mi yavrukusum:))

Duabak cnmcim bebegm nasıl gecti denenen???

Dumancm sen de durumlar nasil ufaklik nasıl calismalar ne alemde fistgm???

sınavdan çıktım eve geldim misafir geldi daha cevaplara bakamadım bebeğimmm bakınca söylerimmm arada bir kaçamak yaptım hemen kızlar ne yapıyo diye giri bakim dedim ben çıktım misafirlerin yanına öptüm bebegimmm

Yavrukuslarm nerelerdesnz sesiniz cikmiyor???

Buralardayım ben

Oynamadım, cünkü inat edip gitmedim <3

Yeni geldim sayılır dershaneden. Yemek, duş şimdi video izliyorum canım türkceden. 2'ye kadar dersle muatap olup uyuyacagım...O saate kadar buralardayım...

saklanmayın haspalarım görüyorum buradan nan. gelin suraya...aaa

Bende buralardayin canim gozlerim kapaniyo ama oglum uyumusken calisayim. Erzurumda kaldim uzun bi sure hitap ederken can kelimesinni cok kullaniyorlar cok hosuma gidiyoda ondan sormustum cnm erzurumlumusun diye bu arada bende ankarada okudum cok ozledim oralari ben de video dinlemeye calisiyorum ama adapte olamiyorum bide hakan dededen cok sikildim cok uzatiyo sanki arada gereksiz muhabbetler vakit alici gibi geldi belkide benim kuruntum neyse cnm allah zihin acikligi versin

Cnm hastaydim iyiyim ama artik cok sukur oglusda iyi senin bidik ne yapiyo cnm bi sikinti yok demi iyisiniz konu calisiyorum cogdan nufus bitti vattan yurutmeye geldim bitsede su konular soru sayim arttsa artik hizlansam kuzum ya bide komsular hic rahat birakmiyo bu gidisle bursaya gidecem annem oglana bakcak ben ders calisacam kararsizda kaldim ama kocami birakasimda yok((

merhaba kızlar bu hafta da verimsiz geçti benim için
sebebi var ama
pazartesi salı hastanede refakatçi olarak kaldım çok yorgundum
çarşamba dersaneden eve gelip tarih tekrarı yapıp 250 soru çözdüm
perşembe cuma perttim artık dersanem vardı yine
cumartesi pazar ise işte çalıştım
bu hafta söz verdim toparlıyorum.

Kizlar nerdesiniz bugun soru sayisi vermeyecekmiyiz aslinda iyi olur benim cok az soru sayim ama sikinti yspmiyacam konu calistim o yuzden icim rahat bi toplayim bakalim zaten toplamasi kokay okacak:)))

Gkgy nerelerdesin cnm bu siteye girer girmez mutlaka seni gorurdum ama bu aralar yoksun tatlim

günaydınn kızlarrrr dün kü sınavvvv beni mahvettiii bu ne ya çalış çalış sonuç fısss hala 65 puan civari dolaşıyorumm çıldıracam resmen bırakim desen şurda 3 ay kalmış bu kadar emek boşa gidecekkk offffffffffff offffffffffffff ne yapim bilmiyorummm fikirlerinizi bekliyorummm kızlarr

bu haftaki soru sayılarım:
matematikten:220
türkçe: 230
anayasa:30
coğrafya:469
tarih:411
toplam:1360

Kizlqr yine kacaklik yaptim hafta sonu istanbula ailemin yanina gittim cumadan beri elime kitap almadim sadece 2 tane matematik denemesi cozdum

Cografya : 154 soru
Turkce : 30 soru
Vatandaslik : 115 soru
Matematik : 208 soru
Toplam : 507 soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…