2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızzlar ayyyyy çok korktummm 1saat kadar önce çaydanlığa çay suyu koydum tabii ben unuttum mutfağa bir girdim ki su kaynaya kaynaya bitmiş çaydanlık yan mış az daha geç kalsaydım evi yakacaktım neyseki verilmiş bir sadakam varmışşşşş

Gecmis olsun kuzummmm aman dikkat et..
Aynisi uç/ beş gün önce benim basima geldi ve oyuzden calisirken ocağa hicbisey koymuyorm artk:))

Kizlar hasta olan arkadasmla gorstm hastaligi daha birinci evredeyms tedavi etki ediyomus doktorların dediğine gore..sesi de çok iyi geliyordu ben de çok mutlu oldm:))

geçmiş olsun can, arkadasının nesi vardı?

dikkat et duo, surada atanmamıza ne kaldı? güzel bir işimiz olacakken ölmeyelim

hosgeldin...kör topal gidiyor bakalım...arada canımız sıkılıyor salıveriyoruz, sonra toparlanıyoruz, sonra bir daha salıyoruz. gygk'nin dedigin gibi bir ucundan tut gerisi gelir...

sabahlıcam ben bugün, moralim de bozuk, calısayım. üzülme lüksümüz yok artık...canımızı sıkmak yok...kendimi gazladım iyi mi?

Carpem senin kotuym dedgn gece varya iste ogün ben de benden daha kotu deglsndr demstm o gece arkadasima kanser teshisi konduğunu ogrendm simdi çok sukr iyiyms tedaviye cevap verms böyle giderse atlatrsn diyorms doktorlar..

Carpem aksam aksam guldrdn beni kendini gazlama olayn güzeldi Allah da seni guldursn bebeeegmmm
Bende calisacam uyuya kalmazsam ugrarim aralarda
Mola verince güzel bi şarki sec de dinleyek
Haydin iyi clsmalar..

Ben bunu daha yeni okudum biliyor musun? Çok pardon...Cidden senin derdinin yanında benimki hic imiş...

Napim canım...Morali bozan cok unsurum var. Alısmam lazım, anca böyle yapabilirim.

En süperinden secicem...Haydi kolay gelsin. Kavgamı da ettim şimdi. Tüm huzursuzlugumla calısmaya hazırım.

sağol kuzuuu dediğin gibi daha atnacaz dimi yaaa

kiminle kavga ettin kuzu:26:

Kizlar benden bugunluk paso daha fazla dayanamiycam 18 saat olmuş uyanali ve ben artık gözlerimi açmakta zorlanyrm hemen yatağa atcam kendmi zaten 6 saat sonra uyancam kuzucuk sayesinde..

Carpem sarkiyi sabah kahvaltıda dinlerm kuzum kendine iyi bak kavga dövüş etme yavrukusum kolay gelsn

Herkese iyi calismalar canlar...

Dumancm sesin cikmiyo yine?? Derslerin arasında mi kayboldn yoksa canimcm???
Kayboldum tatlim ya yasama calistim cografya derken kac gundur hastayim bogazlarima indi sikintidan kuzum bugunde ziyareti iade yaptik arkadasa biraz test cozdum yatcam bide tavsiyen uzere uzmanin kitabini aldim bi iştahlı cozuyorumki:)) arkadasinin tedavisi cevap veriyomus cok sevindim

Aynii ben b12 imde iyi ama :)) kpss bizi leyla yapti

Carpe sikma canini bacim bu arada erzurumlumusun merak ettim de

sağol kuzuuu dediğin gibi daha atnacaz dimi yaaa

Atanacaz tabi nan...O kadar ugrastık aylardır...

Sagol yavru...Bakalım insallah...(Arkadasının durumunu yaz ara ara...Tedaviye cevap vermis sevindim)

Belki birazdan uyurum ben de...Sabahlıcam dedim ama uykum geldi, kafam agrıyor.

Sana;

[video=youtube;q1Ynky_Esz8]http://www.youtube.com/watch?v=q1Ynky_Esz8[/video]

Aynii ben b12 imde iyi ama :)) kpss bizi leyla yapti

Kpss bizi malonaldehit etti. Bir arkadasımın lafı...Hakkat kafayı yidik..

Ben hala konuların çoğu kısmını bitiremediğim için soru çözmeye geçemedim. Sadece matematikte çözüyorum, diğerleri hala konu çalışması.
Yani umarım geç değildir :44:

acilen çalışmalısın kuzum zaman kısalıyorrrr çünküü biryerden başla devamı gelir allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Pazartesi itibariye başlayacağım. Bir plan hazırlamam lazım, yoksa çok boşluyorum...

Gunaydnn topik guzellerm sabah 6 da kaktm kahvalti ettk esimi ise gonderdm ortaligi toparladm calismam gereken yerleri ve soruları duzenledm not ettm ama uzermde bi yorgnluk var daha baslayamadm calismaya..kendimi biraz motive edecek birşeyler yapmaliyim toparlanmalyim..belki öğleye doğru (zaten öğle olmus)kuzucukla alisveris merkezine gider hava alirm o da parkta oynar takilir gelirz havam değişir calismam daha verimli olr..
Herkese iyi çalışmalar canlar...

Geçms olsn cnm cok da bunaltma kendini..

Uzmanin cog any mat aldm şuan calisiyirm guzel tarihini de alcam kuzum çözümlü olnca tekrar icn iyi oluyor konu anlatimi kitabinda aramak zorunda kalmiyosn cvbi..
İyi clsmalar tatlm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…