• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Canım, cevap yukarı murat van :) eğer ki doğu karadeniz deseydi orada yanılırdım, ama orta karadeniz de sanayı kuruluşları var, Samsun da bakır işletmesi var, liman var :) gelişmiş yani.
ama yukarı murat bölümü; Van, Muş, ağrı bu bölümde ve hayvancılık yaygındır :34:

Aynen ben de yukari murat van yaptım ve benim cvp anahtarm da yukari murat van vermiş ama diğer arkadaşın cvp anahtarı orta karadeniz demiş arkadasda bizim gbi yapmis yanlis cikinca topige yazmis baksinlar diye üstelik yayin evi de ayni nie farklı cvplar vermiş anlamadım simdi hangisi doğru???

Hoşgeldin aramıza canım :16:
arkadaşlar mrh. ben yeniyim benide kabul edermisiniz:)

canım beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, dün çok yorgundum, çok erken uyudum, rahatsız etti beni yok, bide otobüs beklerken üşüttüm :2:
Sanada canimmnm gunaydin guzel bi gun olsun insallahh esim yeni gitti evimde cok pis ama once dersime bakim sonra temizleyim oglumda tv ye bakiyo zaten

Dun cografya 3. Unite bitti birazda soru cozdum masallah cok akici vatandaş likda oyle

Bu arada elif cok yoruldu dun galiba gorunmuyo

Canlar allah zihin acikligi versin opuldunuz

canım çok üzüldüm gerçekten ya :( Allah ım şifa versin,
beni düşündüğün için çok sağolasın canım, dersane yoruyor beni yafff :(((
ve şimdide dersaneden geldim, misafirler gelmek istiyooo offf :( yemek yapmam lazım, az toparlanıyım :(

Mrb kizlar dun aksamdan beri elim kolum kalkmiyo yüreğime bi agirlk çoktu birisi kalbimi eline almis skyo sanki daraliyorm..bi arkadasm rahatszdi boynunda bi kitle vardi önemli bisey degldr DİE dusnyrdk kanser teşhisi koymuşlar dünden beri agliyorm gencecik kiz 1 yillik evli o da bizim gbi snva hazrlanyrdu tedavi sureci varms inş Rabbim onu bize sevdiklerine bagislycak...
Elifnde sesi cikmiyo dünden beri o habersiz birakmazdi bizi ins bi sorun yoktur iyidr...

kızlarrr nasıl gidiyor hayatt :47::44:ben bugün nete giremedim:50: bugün ales ile uğraştım :32:2 saat kuyrukta bekledim bilgilerimde hala okuyor gösteriyo bunu ne yapmalıyım diye 2 saat ayakta kuyruk bekledim sonuç burda yapılmıyor demez miii :45:küplere bindimmmm:52: sonada eve gel o iş bu iş derken anca gelebildimm bu sırada alesbaşvurusu son gün yarınnn yapmak isteyenlere duyrulur:34:
daha 50 soru çözdümmmmmm :2:az sonra başlayacammm işalaahhh:6:
sizde ne var yok kızlarrrr:10:

ayy ilk 3e girmişim bu günleri de mi görecektim :9: hepinizi tebrk ediyorum kızlar,darısı hepimiz için diğer haftalara :16:

Canim halledebildinmi bari isini. Ben pazartesi basvuru yapmistim, ilcede basvuru yaptiydim o yuzden yogun degildi.
kızlarrr nasıl gidiyor hayatt :47::44:ben bugün nete giremedim:50: bugün ales ile uğraştım :32:2 saat kuyrukta bekledim bilgilerimde hala okuyor gösteriyo bunu ne yapmalıyım diye 2 saat ayakta kuyruk bekledim sonuç burda yapılmıyor demez miii :45:küplere bindimmmm:52: sonada eve gel o iş bu iş derken anca gelebildimm bu sırada alesbaşvurusu son gün yarınnn yapmak isteyenlere duyrulur:34:
daha 50 soru çözdümmmmmm :2:az sonra başlayacammm işalaahhh:6:
sizde ne var yok kızlarrrr:10:
Tebrikler, kaptin ulen koltugumu ��
ayy ilk 3e girmişim bu günleri de mi görecektim :9: hepinizi tebrk ediyorum kızlar,darısı hepimiz için diğer haftalara :16:
Günaydın fistik. Maasallah gece calismissin. Benim misafirlerin vardi, o yizden calisamadim.
iyi geceler tatlı rüyalarr kızlarrr:16:

Son düzenleme:
Canim halledebildinmi bari isini. Ben pazartesi basvuru yapmistim, ilcede basvuru yaptiydim o yuzden yogun degildi.

Tebrikler, kaptin ulen koltugumu ��

Günaydın fistik. Maasallah gece calismissin. Benim misafirlerin vardi, o yizden calisamadim.
canm merkezde olduğumdan yoğundu ama dün hallademedim bu gün halledecem işallhh

Gunaydin hatunlar dun tadilat varnnmis k.k da gorusemedik tatilden istifade dun bende tatil yaptm:)) bugun acisi cikacak inşallah

Gkgy cim arkadasina allah acil şifalar versin inan cok uzuldum ve etkilendim bizzimde basimizdan gecti o illet hastalik zor ama rsbbimin gucu cok buyuk yer gok duayla

Bu arada gunes ve gkgy nin tavsiyesi ile uzman kariyer ogreten soru banjasi aldim anayasa ve cog herkese tavsiye ederim bayildim:)))

Merhaba herkese :) :3:
Ales için bir şey sormam lazım, eğitim bilgilerini güncellemesek sorun olur mu? Sınavda sorun olmaz dediler ama kpss için de gerekli mi acaba?

selam kızlar ben de katılmak isterim plan ne biri açıklayabilir mi nasıl soru çözümü yapıyorsunuz haftalık çözülen soru sayısı mı yazılıyor anlamadım biri aydınlatabilir mi lütfen

Bu arada gunes ve gkgy nin tavsiyesi ile uzman kariyer ogreten soru banjasi aldim anayasa ve cog herkese tavsiye ederim bayildim:)))

Ben de aldım onu canım, öyle güzel anlatmıs ki tek tek...Ellerine saglı cok güzel soru bankaları hazırlamıslar. Türkceyi bulamadım ben ama sanırım cıkarmamıslar bu sene. Tarihden de elimde cok kaynak var diye edinmedim.

Ales için bir şey sormam lazım, eğitim bilgilerini güncellemesek sorun olur mu? Sınavda sorun olmaz dediler ama kpss için de gerekli mi acaba?

Canım benim de diploma notum eksik. Bavurumu yapabildim ben, ama bir pürüz cıkarırlarsa diye kpss'den önce düzelttirecegim ben de. Mezun olma tarihi önemli ama fikrimce. Atamalarda mezuniyet sartı aranıyor biliyorsun.

selam kızlar ben de katılmak isterim plan ne biri açıklayabilir mi nasıl soru çözümü yapıyorsunuz haftalık çözülen soru sayısı mı yazılıyor anlamadım biri aydınlatabilir mi lütfen

Haftalık cözdügümüz soru sayısını yazıyoruz canım. Elf'im toparlıyor onları sonrasında.

Gy-gk canım, gecen soruya cevap verdim kendiliginden offline olmus tüm yazdıgım gitti, hocaya sordum sorunun cevabı yukarı murat van...Verdigin moral için de cok tesekkür ederim :33:

Bir de giremedim siteye bir türlü sıkıntı vardı, sizlere de oldu degil mi?

Size;

[video=youtube;FVuE_xTdXXk]http://www.youtube.com/watch?v=FVuE_xTdXXk[/video]

Buralardayım ben calısmaktayım...Öpüldünüz...Aramda yazarım.

Soru sayıları haftalık ders ders yazılıyor sonra pazartesı gunü ben listeye geciyorum, soru sayısına göre bırıncı, ıkıncı, üçüncü diye yazıyoruz. Motive oluyor.

Kızlar sizlerde sıkıntı olduğu gibi bende de oldu, şifremi unuttum deyip yeni şifre alıp giriş yapılabiliyor.
Bu arada civciv beğenilerim 10 düşmüş 58 den. Neyse burası bir araç civcivimi kalpmiş sorun değil.:34:
Ben yoktum neden, kayınpederimi hastaneye yatırdık, hastanelerdeydim, yoruldum. Eşim şuan babasının yanın da ve 1 hafta hastanede kalacak.::14:

Bu hafta ders çalışamadım, ve bu mümkün görünmüyor, kayınvalidem de bende daha hasta eve gelmeden hasta görmeye gelen misafirlerde geliyor:14:

Canım o önemli değil diye biliyorum. Ama yenede yanlış bilgi vermiş olmayın.

Benimde o yaramazdan var 2.5 yasinda rabbim esirgesin hepsini yuvarlana yuvarlana gidiyoz bakalim:)))

Allah bağışlasın canım benimki gündüz kreşte gerçi ama ev işi yemek falan derken zaman çabuk geçiyor akşam yatana kadar kalem oynatamıyorum neredeyse. bizde yuvarlana yuvarlana gidiyoruz bakalım. kuzucuklar sağlıklı olsunlar da gerisi olup gidiyor çok şükür :)

Kızlar sizlerde sıkıntı olduğu gibi bende de oldu, şifremi unuttum deyip yeni şifre alıp giriş yapılabiliyor.
Bu arada civciv beğenilerim 10 düşmüş 58 den. Neyse burası bir araç civcivimi kalpmiş sorun değil.:34:
Ben yoktum neden, kayınpederimi hastaneye yatırdık, hastanelerdeydim, yoruldum. Eşim şuan babasının yanın da ve 1 hafta hastanede kalacak.::14:

Geçmiş olsun canım...Neyi varmıs? Sen telafi edersin, sıkma canını...

Civciklerin mantıgını ben bir cözemedim gitti.

Back