- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
Canım, cevap yukarı murat van :) eğer ki doğu karadeniz deseydi orada yanılırdım, ama orta karadeniz de sanayı kuruluşları var, Samsun da bakır işletmesi var, liman var :) gelişmiş yani.
ama yukarı murat bölümü; Van, Muş, ağrı bu bölümde ve hayvancılık yaygındır
Hoşgeldin aramıza canım
canım beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, dün çok yorgundum, çok erken uyudum, rahatsız etti beni yok, bide otobüs beklerken üşüttüm :2:
canım çok üzüldüm gerçekten ya Allah ım şifa versin,
beni düşündüğün için çok sağolasın canım, dersane yoruyor beni yafff ((
ve şimdide dersaneden geldim, misafirler gelmek istiyooo offf yemek yapmam lazım, az toparlanıyım
ama yukarı murat bölümü; Van, Muş, ağrı bu bölümde ve hayvancılık yaygındır
Aynen ben de yukari murat van yaptım ve benim cvp anahtarm da yukari murat van vermiş ama diğer arkadaşın cvp anahtarı orta karadeniz demiş arkadasda bizim gbi yapmis yanlis cikinca topige yazmis baksinlar diye üstelik yayin evi de ayni nie farklı cvplar vermiş anlamadım simdi hangisi doğru???
Hoşgeldin aramıza canım
arkadaşlar mrh. ben yeniyim benide kabul edermisiniz:)
canım beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, dün çok yorgundum, çok erken uyudum, rahatsız etti beni yok, bide otobüs beklerken üşüttüm :2:
Sanada canimmnm gunaydin guzel bi gun olsun insallahh esim yeni gitti evimde cok pis ama once dersime bakim sonra temizleyim oglumda tv ye bakiyo zaten
Dun cografya 3. Unite bitti birazda soru cozdum masallah cok akici vatandaş likda oyle
Bu arada elif cok yoruldu dun galiba gorunmuyo
Canlar allah zihin acikligi versin opuldunuz
canım çok üzüldüm gerçekten ya Allah ım şifa versin,
beni düşündüğün için çok sağolasın canım, dersane yoruyor beni yafff ((
ve şimdide dersaneden geldim, misafirler gelmek istiyooo offf yemek yapmam lazım, az toparlanıyım
Mrb kizlar dun aksamdan beri elim kolum kalkmiyo yüreğime bi agirlk çoktu birisi kalbimi eline almis skyo sanki daraliyorm..bi arkadasm rahatszdi boynunda bi kitle vardi önemli bisey degldr DİE dusnyrdk kanser teşhisi koymuşlar dünden beri agliyorm gencecik kiz 1 yillik evli o da bizim gbi snva hazrlanyrdu tedavi sureci varms inş Rabbim onu bize sevdiklerine bagislycak...
Elifnde sesi cikmiyo dünden beri o habersiz birakmazdi bizi ins bi sorun yoktur iyidr...