2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
diyorum ya bende buraya yazmaya başladığımdan beri soru sayımı arttırdım,artık daha dikkat ediyorum. gygk ne yaptı bende çok merak ediyorum 2binlere doğru gidiyordu enson maşallah :18:

Kuzum bu gidisle sen beni geccen masallah sana hasilat iyi...

Carpem türkçe videolarini nerden izliyon??dilbilgisi icn benmde bi göz atmam lazım videolara..

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
Soru sayımı söyleyeyimm
matematik:210
tarih:680
coğrafya:550
türkçe:135
toplam:1575
kızlar bol sorulu bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum iyi çalışmalar

Gunaydn yavruceylanm masallah

Aynen ben de yukari murat van yaptım ve benim cvp anahtarm da yukari murat van vermiş ama diğer arkadaşın cvp anahtarı orta karadeniz demiş arkadasda bizim gbi yapmis yanlis cikinca topige yazmis baksinlar diye üstelik yayin evi de ayni nie farklı cvplar vermiş anlamadım simdi hangisi doğru???

diyorum ya bende buraya yazmaya başladığımdan beri soru sayımı arttırdım,artık daha dikkat ediyorum. gygk ne yaptı bende çok merak ediyorum 2binlere doğru gidiyordu enson maşallah :18:

Hatun uçuyor canını yidigim <3

Fistgm sana da masallah..konu eksign çok mu daha??

Masallah canım bu hafta da sana...Var canım konu eksigim. Bir de her konudan bol soru cözerek gidiyorum elimde ne varsa...Ondan yavas ilerliyorum.

Orta Karadeniz bölümünde de sanayi az ama en azından bir liman var, hinterlandı dar olsa bile. Böyle düsündüm. Yarın cografya soru cözüm saatim var canım, kendi sorularımın içine ekleyiveririm bunu da, sorarım ben tekrar.

Carpem türkçe videolarini nerden izliyon??dilbilgisi icn benmde bi göz atmam lazım videolara..

Canım dershaneye yazılırken sifre vermislerdi. Pegem uzaktan egitim videolarından izliyorum, ama bunun için para vermen gereksiz simdi. Ztv'nin videolarını da begeniyorum ben. Onlardan bakabilirsin. Youtube'a baktım simdi var orada...

Sorarsan cok makbule geçer canparem ya sagolasin..

Tamam cnm bi inceleyim ben..iyi clsmalar yavrukusum..

Sorarsan cok makbule geçer canparem ya sagolasin..

Ricalar efem <3

Videoları da ztv türkce .... (bosluga konun) yazar isen geliyorlar...

Size;

[video=youtube;HQiSHtDBZuo]http://www.youtube.com/watch?v=HQiSHtDBZuo[/video]

Kimse yok mu bu gece? İçim bunaldı..

Ben de buradayım canlar :) vatandaşlık ve coğrafyanın ilk konularını tekrar ettim vatandaşlıktan 70, coğrafyadan 99 soru çözdüm. Şimdi vatandaşlıktan ikinci konu olan devlet ve anayasa konusuna çalışıyorum bir yandan da çayımı yudumluyorum. Nasılsa yatsam da 1civarı uyuyabiliyorum. Ben de çalışayım dedim bu gece :) siz neler yapıyorsunuz nasılsınız? Özledim sizleri, size yazmayı ya

Benim kadar bunalmis olamazsın Carpem
((([((((([(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kim daha cok bunaldı bilmim annem...Arkadasla konustum simdi, aklıma yüksegi ne sekilde bıraktıgım geldi, ikisini birden götürebilirdin dedi, içim daha bir bunaldı simdi...Baska bir seye zaten bunalmıs idim. Haber de alamadım hala.

Müzik dinliyek...

[video=youtube;57dqXzW5kKg]http://www.youtube.com/watch?v=57dqXzW5kKg&list=PL9Jdnd1F-i1_teua9NaPNfSJisiFhnmuP[/video]

Masallah kuzum...Bana da bulastırsan ya su an su sevkinden, hic calısasım kalmadı...Şeytan diyor bir seyler izle de...Çalısmak gerek ne durumda olursak olalım...Senin su erkek arkadasınla durumun ne oldu? Yazdın da görmedim mi? Merak ettim...

Bitti canım o iş. 8 seneyi çöpe attık bitti. 4.haftanın içerisindeyiz işte ayrılığın. Kafasında tamamen bitirmiş zaten çok belli. Ne arama ne bir şey. Faceden engelleyip sildi. Hatlarımızı ayrıldığımızın ertesi günü kapattırdı :)
Hayır madem aklında bitirmiştin aileme neden söylettirdin? Söz yapalım diye nedn tutturdun? Bilmiyorum ya garip bir şeyler. İyi de oldu. İyiki de böyle oldu. Arada bunalıyorum. Ağlayıp zırlıyorum. Sonra bi yerlere çıkıp oturuyorum. Çocuk parkına gidiyorum onların neşesini izlerken biraz olsun iyi hissediyorum. Veya çay içiyorum bi yerlerde.
İkisini birlikte yürütebilirdin belki ama öyle bir hocaya sahip olmasaydın bu mümkün olabilirdi. Sen doğru kararı verdiğine inanıyorsan insanları takma carpe. İnsanlara ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın. Eğer bırakmamış olsaydın da aa bırakmadın aç gözlülük yaptın ikisini yürütemezsin tabi derlerdi. Gevşeme sinirlenme de kalk çalış hadi şimdi.

Tabi ki de :) hoş geldin

teşekkür ederim arkadaşım herkese başarılar ve kolay gelsin. bende dersaneye gidiyorum 3 yaşına girecek bir oğlum var konularım henüz bitmedi denemelerim çok iyi değil ama inş. her şey güzel olacak. burada tatlı bir dayanışma var çok hoşuma gitti.

Çoğumuzun konuları bitmedi aslında :) hem sizin gibi evli çocuklular da var aramızda daha da hırslanıyor insan bu destek içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…