2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
günaydın kızlar
akşam uyku uyumadım uyuduğumda da hakkımı yiyen vicdansızlar rüyamda yerlerini aldı.hazmedememek bu olsa gerek elfmet cnm gerçekten nasıl ödeyecekler bilmiyrum hakkımı helal etmiyorum zaten
ama bu hırsla akşam baya iyi çalıştım hem konu tekrarı yaptım 225 te soru çözdüm tv yi hiç açmadım akşam saat 9 da oturabildim ancak derse yemekten sonra bir bardak çay içtim kafamı topladım güzelde bir plan yaptım kendime azimli olursam her akşam böle devam edicem uykum gelmesin diye de aralarda 2 şarkı molası verdim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba hepinize. Ben geçen hafta 80 soru türkçeden 40 soru da matematikten çözdüm yalnızca.
Kendimi çok kötü hissediyorum ben. Size söz olacak bu yaz diye bahsettiğim 8.5 senelik aşkımla yani çocukluk aşkımla ayrıldık. Ve bu işin geri dönüşü yok. Kesin olarak ayrıldık. Ettiğimiz kavgalar nedeniyle bana karşı olan sevgisi bitmiş. İçinde hiç sevgisi kalmamış bana karşı. İnanmadım. Bu sefer annesinin üstüne yemin etti bittiğine dair sevgisinin. Bana gönderdiği çiçekleri mecburiyetten yani ben bşy anlamayayım diye gönderiyormuş. Yüzüğü de ben bursadayken takmıyormuş ben istanbula geldiğimde takıyormuş. Ve aylardır belki de bir senedir böyleymiş. Ben bilemedim ne yapayım ne düşüneyim diye. Yapıkları, söyledikleri çok ağrıma gitti çok. Kavgalar yüzünden bitti sevgim sözü beni en çok yaralayanı oldu.
Toparlanmam gerektiğini biliyorum. Ancak nasıl yapmalıyım bunu bilmiyorum

cnm sevgisi bittiyse neden senin anlamamanı istemiş neden sana çiçek gönderip sen anlama diye gönderdim diyor çok saçma
sevgin bittiyse ayrılmak istiyorsan neden karşındakini oyaladın
daha geçen gün demiştin söz olacak diye acaba işin resmiyete dökülmesinden mi korktu
eğer böyle ise zaten onu hiç düşünme korkak adamdan koca olmaz
senin adına üzüldüm cnm ama hayatında seni düşünmeyen bir insandan daha önemli bir sınav var
bunun için biran önce toparlanmalısın. sadece sınav için değil ona değer vermediğini göstermek için toparlanmalısın

Bilmiyorum zeytincim. Denemiş yine eskisi gibi iyi olmayı, ilişkimizin düzelmesi için uğraşmış. Peki söz olayını neden açtın neden konuşmamı istedin dedim. Ağız alışkanlığı dedi. Cumartesi akşam annem babamlarla konuştu istemeye gelcekler diye. Yine o gece ben ona anlattım böyle böyle konuşuldu diye baktm öyle soğuktu ki... En sonunda dayanamadım ya bu söz olmasın bir ayrılalım en iyisi dedim. İyi misin sen dedi. İyiyim dedim. Saçmalıyorsun dedi. Saçmalamıyorum dedim. Sen bilirsin dedi. Şok oldum ama bu cevap karşısında. Aradım konuştuk bana yukarıda yazdığım sözleri söyledi.
İşin kötüsü şu an ben kendimi suçluyorum. Benim yüzümden oldu diyorum. Ben o kavgaları çıkarmasaydım böyle olmayacaktı diyorum

Günaydın canlarım. Dün soru bildirimi yapamadım, şimdi yapayım.
tarih:105
mat: 60
toplam:165
Çok çözemedim, okulda işlerim vardı. Bugün bi şey çıkmazsa boş gibiyim. Biraz konu çalışıp soru çözeceğim akşama kadar.

Son düzenleme:
zeytincim dün yazdıklarını şimdi okuyorum. sen işi bırakacağını söylüyordun ne yapmayı düşünüyorsun canım? Onlar yaptıklarının hesabını eninde sonunda verecekler ama seni bu süreçte derslerinden alıkoymasın yeter. Gerçi insan böyle zorluklarla karşılaşınca tek kurtuluş yolunun kpss olduğunu görüp daha çok hırslanabiliyor dimi canım

Pınarcım merhaba canım, çok şaşırdım erkek arkadaşının tepkisine. 8,5 yıllık ilişki bu, kavgalar yüzünden soğumak bana hiç ikna edici gelmedi. Her ilişkide oluyor kavga ve olacaktır da. Bence erkek arkadaşının kafası karışık bu aralar. Sözden falan bahsetmişsiniz, sorumluluk alma duyusu devreye girdiği için korktu da ondan mı böyle davranıyor acaba:26:
ama ne olursa olsun bu olumsuzluklar seni kpss çalışmalarından alıkoymasın canım. Olan bize oluyor emin ol.. Tek zararı kendimize veriyoruz. Aksine daha da hırslanıp 4 elle sarıl kpss çalışmalarına.

kendini suçlayacak birşey yok kusuruma bakma ama adam olsa sen ayrılalım desen o sonuna kadar savaşırdı
evlilik o kadar kolay değil o yolda ne sektelere uğruyorsun cnm
her kafadan bir ses çıkıyor birbirine sahip çıkan bu yolda başarılı oluyor böyle basit kavgalardan ayrılık olmaz canı öyle istemiş beyin sen kendini suçlama senin yerinde olsam sevinirdim evet 8.5 sene az değil ne emekle büyütülmüş bir ilişki ama tek bir lafla bunca emeği hiçe sayan bir adam var karşında. yok denedim yok bilmem ne ağız alışkanlığı çocuk oyuncağımı bu
resmen tırsıp kaçmak denir buna başka bir kelime bulamıyorum

cnm işsizlik maaşımı alabilmek için çalışıyorudm iş güç yok zaten gelip gidiyoruz arada bir yoğunluk oluyor
ama yatırmadıkları için o da kalıcak gibi maaşımı kurtarayım bari
büyükşehir olmasından dolayı bura kapanıyor sözleşmede bitiyor bu sürede kpss ye yoğunlaşırım dedim
evet ne hırs oldu bu yaptıkları sabahtır çalışıyorum kimseyi takmadan
dün 10 da uykusu gelen ben saat 12 ye kadar soru çözdüm bu akşam hedefimi daha da arttırdım

canım senin adına çok üzüldüm ALLAHIM hakkında hayırlısını versin .Bencede sorumluluk almaktan korkuyor olabilir ama Boşver senin canını sıkmana deymezz Allahım sabrını artırsın

Pınarcım üzülmekte çok haklısın ama resmen korkak ve kendiyle çelişen bir adam karşındaki. Ne demek söz işini ağız alışkanlığı söylemek ya? Kaç yaşında ki bu? Sakın arkana bakma ve kendini suçlama canım. Sen şimdi dışardan bakamıyorsun ve kendini suçluyorusun ama iki ay sonra sana söylediklerina bakıp adamın karakteri hakkında daha net bir fikre sahip olacaksın bence.

Efenim denemelerdeki güncellerinizi cevapları ile birlikte buraya da yazınız, please. <3
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=14

Bu arada word'de düzenleme calısmam devam etmektedir. Siz yazarsanız oraya, elimizde daha güzel bir not olur kuşlarım.
Bir kopyasını da oraya atıverin.

Canım belli ki ciddi ciddi bitmiş, bence üstüne gitme. Peki bitsin de...Kendi işlerine yogunlas. Emin ol pişman olacak, senin kadar alıstıgı biri olmayacak cünkü hayatında. O zaman duruma göre sen verirsin kararı, şimdi hic sesini cıkarma...Aklını kpss'ye ver pınarım.

Nan bir geldin pir geldin 1850 nedir yerabbim ?

Senin sayende ben de gaza geldim bu hafta o civarlarda cözebilirim umarım.

Kızlar İklim ve Bitki Örtüsü çalışmaktayım.

Kızlar güncelleri artık birkac günlük ya da haftalık yazabiliyorum, ama her seyi inceliyorum gene iciniz rahat olsun <3

Bu arada topigi costurmussunuz nan Sevindim <3

Son düzenleme:
arkadaslar kpss lısans matematıgı nın onlısans matematıkden farkı varmı

canım zeytin dicektim bende :)) yuppi bildim

BİR SORUM VAR KIZLAR BİR BAKARMISINIZ?
Aşağıda verilen tarım ürünlerinden hangisinin Türkiyede yetişme alanı daha dardır?
mısır
zeytin
incir
pamuk
buğday
hoşgeldin canım, hocan doğru söylüyor vallahi, bizde bu topikte düşükten başladık ama yavaş yavaş arttırmaya çalışıyoruz, konular tam bitmediği için inişler çıkışlar yaşanıyor tabiki. dediğin gibi en az 1500 çözebildek iyi olacak!

evet sonuncu olduğunu biliyordum ordunun, bizim yakınımızda :) samsun da 15. imiş
fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum canım, bu gece de bildirim yapıcam, maaşallah sana :)
maaşallahhh
Kızlarrrr günaydın;

Silkelenip kendime gelmem lazım benim. Dün çözdüğüm sorular;

126 Tarih
36 Matematik
32 Vatandaşlık
Toplam 194
canım, güçlü olmaya bak, kazanacağız inşallah
canım çok üzüldüm ama hakkında herşeyin hayırlısı, bende pnr nerelerde acaba diyordum, bildirim yapamadığından demek bunlarla cebelleşiyordun, biz her daim yanındayız, bunu bil canım
maaşallah pammukçum

Canlarım ben geldim. Bugün saat 1 civarı evden çıktım. Yarım saat önce falan geldim. 8 senelik bir arkadaşım vardı onla buluştuk. O da evlenmek üzere. O çeyzine bşylr baktıkça ben çok daha kötü hissettim. Birkaç gün öncesine kadar ben de bakıyordum nasıl toparlanacak nasıl alınacak bunca şey diyordum. O insan ile beraber çok ama çok çok zor süreçler atlattık. Ama sevgi gerçekten farklı bşy. Bu ilişki önceden de bitmişti ama bu sefer ciddi anlamda bitti. Beni en çok yaralayan ise sözleri oldu. Çünkü eğer seviyorum ama sevgi bi yere kadar artık tahammül edemiyorum pınar deseydi gururumu bırakıp giderdim yine ondan şans istemeye. Ama bana dedi ki seni istemeyen sevmeyen bir adama kedini zorla mı sevdireceksin dedi. İşte o son nokta oldu. Seni sevmiyorum ve istemiyorum pınar. Mecburiyetten gönderdim o çiçekleri pınar. Ben bir daha birine güvenebilir miyim birini sevebilir miyim? Hiç sanmıyorum. Çünkü bu ilişkiyi bitirirken benim insanlara olan güvenimi de bitirip gitti o insan. İyi ki de böyle oldu ama. En azından kesin ve ciddi bir bitiş olduğunu biliyorum. İkimizin kullandığı hatlarımız vardı onları da kapattırdı ertesi günü hemen. Anlayacağınız bir umut ışığı bile yok. İyi ki de yok. Şu an tek derdim sıkıntım kendimi suçlamak. Bundan vazgeçmeliyim.
Ha birde Rabbim'den tek isteğim o insan canını verene kadar her ama her nefesinde, eşinin her hareketinde ve sözünde desin ki ah pınar olaydı. İnanın başka bşy istemiyorum.

iyi akşamlar kızlar bende katılabilir miyim soru çözme etkinliğine ? ziraat mühendisliği okuyorum henüz bitirmedim ama bu sene sınava hazırlanıyorum bende hala çok eksiğim var birlikte çalışacak birbrimizi motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var kızlar beni de gruba alırsanız sevinirim gerçekten

pınarcım, şuan olaylar çok yeni, sana unut boşver Allahından bulsun diyeceğim ama klasik olacak demiyorum. Ama onu unutmak için affetmelisin ve hatırlamamalısın, yoksaymalısın... ha eğer affetmem diyosan kendine zarar verirsin, onu ve acını asla unutamazsın demektir, bu.!!!
türkiyenin faklı farklı yerlerinden yazıyoruz buraya, ve herkesin binlerce derdi var, Guness, düşün. birsürü eziyetler çekti. erkek arkadaşı yüzünden. yada diğerlerimiz ailevi sorunlar, hastalıklar, üzüntüler, hayatta hep düşüp kalkacağız elbet. bir an önce toparlanman dileğimle...

tatlım goşgeldin, tabiki aramıza alırız, ne demek, bu ara bizim motivemiz bozuk, gruba yeni kanlar lazımm :))

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum forumda yeniyim zamanla alışacağımı düşünüyorum motive oluruz hep birlikte inşallah :)

Kızlar dizlerim çok ağrıyor yaa, bazen oluyor ki ağrıdan ders çalışamıyorum, perşembe günü hastaneye gidicem, inşallah kötü bişey çıkmaz, bu gün dershanede 150 ye yakın soru çözdüm, biraz ders çalışayım... görüşmek üzere, iyi dersler herkese.

Pinarcm arkadaslar okadr aciklayici ve guzel seyler soylemisler ki bana soyliycek bisey kalmamis kpss gullerimin soyledklerinin hepsine katiliyorm ve sana sadece sunu demek istiyorm birgun gelecek ve sen bu hallerini hatrlayp guleceksn kuzum ve bu cok uzun bi zamn sonrada degl emn ol ve sana bagli birazda, bu donemi atlatmak icn guclu olmalisn cnm benm ve sunu da unutma Rabbimin her verdgnde bir hayr vardr..biz insanlar bize zarar verecek seylern olmasi icn bazen cok israrli istekli olrz ama Rabbim korur bizi ve bi sure sonra anlarz bizm hayrli die baktgmz aslinda nasil da bize zarar verecekmis ve iyi ki deriz iyiki olmams SENDE bunu diyecsn emn ol..Rabbim karsina senn guzel kalbini hakedecek birini cikarsn gulum..ben hep soyle dua ederm "Rabbim ben istemesini bilemem SEN hayirlisini ver"senn icn de hyrlisi olsn fistgm..

bende soruları yazayım bugünlük
tarih :90
türkçe :65
mat :30
vatandşlk: 40

toplam: 225

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…