Kızlar merhaba hepinize. Ben geçen hafta 80 soru türkçeden 40 soru da matematikten çözdüm yalnızca.
Kendimi çok kötü hissediyorum ben. Size söz olacak bu yaz diye bahsettiğim 8.5 senelik aşkımla yani çocukluk aşkımla ayrıldık. Ve bu işin geri dönüşü yok. Kesin olarak ayrıldık. Ettiğimiz kavgalar nedeniyle bana karşı olan sevgisi bitmiş. İçinde hiç sevgisi kalmamış bana karşı. İnanmadım. Bu sefer annesinin üstüne yemin etti bittiğine dair sevgisinin. Bana gönderdiği çiçekleri mecburiyetten yani ben bşy anlamayayım diye gönderiyormuş. Yüzüğü de ben bursadayken takmıyormuş ben istanbula geldiğimde takıyormuş. Ve aylardır belki de bir senedir böyleymiş. Ben bilemedim ne yapayım ne düşüneyim diye. Yapıkları, söyledikleri çok ağrıma gitti çok. Kavgalar yüzünden bitti sevgim sözü beni en çok yaralayanı oldu.
Toparlanmam gerektiğini biliyorum. Ancak nasıl yapmalıyım bunu bilmiyorum
cnm sevgisi bittiyse neden senin anlamamanı istemiş neden sana çiçek gönderip sen anlama diye gönderdim diyor çok saçma
sevgin bittiyse ayrılmak istiyorsan neden karşındakini oyaladın
daha geçen gün demiştin söz olacak diye acaba işin resmiyete dökülmesinden mi korktu
eğer böyle ise zaten onu hiç düşünme korkak adamdan koca olmaz
senin adına üzüldüm cnm ama hayatında seni düşünmeyen bir insandan daha önemli bir sınav var
bunun için biran önce toparlanmalısın. sadece sınav için değil ona değer vermediğini göstermek için toparlanmalısın
zeytincim dün yazdıklarını şimdi okuyorum. sen işi bırakacağını söylüyordun ne yapmayı düşünüyorsun canım? Onlar yaptıklarının hesabını eninde sonunda verecekler ama seni bu süreçte derslerinden alıkoymasın yeter. Gerçi insan böyle zorluklarla karşılaşınca tek kurtuluş yolunun kpss olduğunu görüp daha çok hırslanabiliyor dimi canımgünaydın kızlar
akşam uyku uyumadım uyuduğumda da hakkımı yiyen vicdansızlar rüyamda yerlerini aldı.hazmedememek bu olsa gerek elfmet cnm gerçekten nasıl ödeyecekler bilmiyrum hakkımı helal etmiyorum zaten
ama bu hırsla akşam baya iyi çalıştım hem konu tekrarı yaptım 225 te soru çözdüm tv yi hiç açmadım akşam saat 9 da oturabildim ancak derse yemekten sonra bir bardak çay içtim kafamı topladım güzelde bir plan yaptım kendime azimli olursam her akşam böle devam edicem uykum gelmesin diye de aralarda 2 şarkı molası verdim
Kızlar merhaba hepinize. Ben geçen hafta 80 soru türkçeden 40 soru da matematikten çözdüm yalnızca.
Kendimi çok kötü hissediyorum ben. Size söz olacak bu yaz diye bahsettiğim 8.5 senelik aşkımla yani çocukluk aşkımla ayrıldık. Ve bu işin geri dönüşü yok. Kesin olarak ayrıldık. Ettiğimiz kavgalar nedeniyle bana karşı olan sevgisi bitmiş. İçinde hiç sevgisi kalmamış bana karşı. İnanmadım. Bu sefer annesinin üstüne yemin etti bittiğine dair sevgisinin. Bana gönderdiği çiçekleri mecburiyetten yani ben bşy anlamayayım diye gönderiyormuş. Yüzüğü de ben bursadayken takmıyormuş ben istanbula geldiğimde takıyormuş. Ve aylardır belki de bir senedir böyleymiş. Ben bilemedim ne yapayım ne düşüneyim diye. Yapıkları, söyledikleri çok ağrıma gitti çok. Kavgalar yüzünden bitti sevgim sözü beni en çok yaralayanı oldu.
Bilmiyorum zeytincim. Denemiş yine eskisi gibi iyi olmayı, ilişkimizin düzelmesi için uğraşmış. Peki söz olayını neden açtın neden konuşmamı istedin dedim. Ağız alışkanlığı dedi. Cumartesi akşam annem babamlarla konuştu istemeye gelcekler diye. Yine o gece ben ona anlattım böyle böyle konuşuldu diye baktm öyle soğuktu ki... En sonunda dayanamadım ya bu söz olmasın bir ayrılalım en iyisi dedim. İyi misin sen dedi. İyiyim dedim. Saçmalıyorsun dedi. Saçmalamıyorum dedim. Sen bilirsin dedi. Şok oldum ama bu cevap karşısında. Aradım konuştuk bana yukarıda yazdığım sözleri söyledi.
İşin kötüsü şu an ben kendimi suçluyorum. Benim yüzümden oldu diyorum. Ben o kavgaları çıkarmasaydım böyle olmayacaktı diyorum
zeytincim dün yazdıklarını şimdi okuyorum. sen işi bırakacağını söylüyordun ne yapmayı düşünüyorsun canım? Onlar yaptıklarının hesabını eninde sonunda verecekler ama seni bu süreçte derslerinden alıkoymasın yeter. Gerçi insan böyle zorluklarla karşılaşınca tek kurtuluş yolunun kpss olduğunu görüp daha çok hırslanabiliyor dimi canım
Pınarcım merhaba canım, çok şaşırdım erkek arkadaşının tepkisine. 8,5 yıllık ilişki bu, kavgalar yüzünden soğumak bana hiç ikna edici gelmedi. Her ilişkide oluyor kavga ve olacaktır da. Bence erkek arkadaşının kafası karışık bu aralar. Sözden falan bahsetmişsiniz, sorumluluk alma duyusu devreye girdiği için korktu da ondan mı böyle davranıyor acaba:26:
ama ne olursa olsun bu olumsuzluklar seni kpss çalışmalarından alıkoymasın canım. Olan bize oluyor emin ol.. Tek zararı kendimize veriyoruz. Aksine daha da hırslanıp 4 elle sarıl kpss çalışmalarına.
canım senin adına çok üzüldüm ALLAHIM hakkında hayırlısını versin .Bencede sorumluluk almaktan korkuyor olabilir ama Boşver senin canını sıkmana deymezz Allahım sabrını artırsınKızlar merhaba hepinize. Ben geçen hafta 80 soru türkçeden 40 soru da matematikten çözdüm yalnızca.
Bilmiyorum zeytincim. Denemiş yine eskisi gibi iyi olmayı, ilişkimizin düzelmesi için uğraşmış. Peki söz olayını neden açtın neden konuşmamı istedin dedim. Ağız alışkanlığı dedi. Cumartesi akşam annem babamlarla konuştu istemeye gelcekler diye. Yine o gece ben ona anlattım böyle böyle konuşuldu diye baktm öyle soğuktu ki... En sonunda dayanamadım ya bu söz olmasın bir ayrılalım en iyisi dedim. İyi misin sen dedi. İyiyim dedim. Saçmalıyorsun dedi. Saçmalamıyorum dedim. Sen bilirsin dedi. Şok oldum ama bu cevap karşısında. Aradım konuştuk bana yukarıda yazdığım sözleri söyledi.
İşin kötüsü şu an ben kendimi suçluyorum. Benim yüzümden oldu diyorum. Ben o kavgaları çıkarmasaydım böyle olmayacaktı diyorum
girdiğim sınavdaki günceller:
1 -)Aşağıdaki ülkelerden hangisi Karadeniiz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı üyelerinden biri değildir?
A-Ukrayna
B-Gürcistan
C-Rusya
D -Romanya
E- İran
2-) I Xanthos-letoon
II çatalhöyük Neolitik Kenti
III Pamukkale Hiera Polis
yukarıdakilerden hangileri UNESCO Dünya mirası listesinde yer alan doğal ve kültürel varlıklarımız arasındadır?
A) YALNIZ I B)YALNIZ II C)YALNIZ III D)I VE II E)I,II,III
3) Yapımına2011 de başlann asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray projesine kardeş olarak düşünülen ve 2015 te tamamlanması
düşünülen proje :CEVAP: AVRASYA TÜNEL PROJESİ
4)2012 Kasım ayında yapılan düzenlemeyle aşağıdakilerden hangisi büyükşehir yapılan illerden biri değildir?
A-MUĞLA B-TEKİRDAĞ C- ORDU D-ŞANLI URFA E- DİYARBAKIR
5)2013 Yılında Ekim ayında düzenlenen 50. Uluslararası Antalya Portakal Film Festivalinde en iyi film ödülü
cevap:I- Cenneten kovulmak
II-Kusursuz 2 TANE
ARKADAŞLAR KİMİLERNİN CEVABINI YANINA YAZDIM ŞIKLARI UZUNDU ONDAN DİREK CEVAP YAZDIM DİĞERLERİNİ CEVAPLARINI SİZDEN BEKLİYORUM
Günaydın canlarım. Dün soru bildirimi yapamadım, şimdi yapayım.
tarih:105
mat: 60
toplam:165
Çok çözemedim, okulda işlerim vardı. Bugün bi şey çıkmazsa boş gibiyim. Biraz konu çalışıp soru çözeceğim akşama kadar.
hoşgeldin canım, hocan doğru söylüyor vallahi, bizde bu topikte düşükten başladık ama yavaş yavaş arttırmaya çalışıyoruz, konular tam bitmediği için inişler çıkışlar yaşanıyor tabiki. dediğin gibi en az 1500 çözebildek iyi olacak!BİR SORUM VAR KIZLAR BİR BAKARMISINIZ?
Aşağıda verilen tarım ürünlerinden hangisinin Türkiyede yetişme alanı daha dardır?
mısır
zeytin
incir
pamuk
buğday
slm arkadaşlar bu topiği yeni farkediyorum çok güzel olmuş. ilk sayfayı görünce 6bin, 8bin soru fln,haftalık bukdr çözüyorsunuz sandım bian panik oldum koşa koşa kitaplarımın yanına gidiyordum soru çözmeyebende bundan sonra yazmak istiyorum. Bizim hocamız haftada min. 1500 soru çözmeniz gerekiyor artık diyor ama konu çalıştığım için hala, çok zor geliyor bana. Hangi gün buraya yazıyoruz kaç soru çözdüğümüzü
fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum canım, bu gece de bildirim yapıcam, maaşallah sana :)bende cevapta ordu dedim ama diyarbakır diyor meğer soruda 2012 deki yapılan büyük şehirlerden değilmiş diyarbakır cevabının olmasıda 2012 den önce büyükşehir olmuş ondan cevap diyar bakır mış
haaaaaa bide unutmadan ordu 2012 deki yapılan en son büyükşehirimz miş
bende yeni öğrendim kuzum paylaşim istedim seninle :)
maaşallahhhKizlarr kimse gunluk bildrm yapmamiss gunluk yaparsak daha cok gaza gelirz diyordk yoksa vazmigectnz???
Ben yavastan yatym kizlar sabh erkenciym bugun benm yaramaz hic raht birakmadi beni cok huysuzlandi iki arada bi derede soru cozdm elnden geldgnce..
120 cog.
80 tarih
40 mat
Toplam 240 soruyla bugunu de bitrms oldm herkese iyi geceler canlar....
canım, güçlü olmaya bak, kazanacağız inşallahKızlarrrr günaydın;
Silkelenip kendime gelmem lazım benim. Dün çözdüğüm sorular;
126 Tarih
36 Matematik
32 Vatandaşlık
Toplam 194
canım çok üzüldüm ama hakkında herşeyin hayırlısı, bende pnr nerelerde acaba diyordum, bildirim yapamadığındangünaydın kızlar
akşam uyku uyumadım uyuduğumda da hakkımı yiyen vicdansızlar rüyamda yerlerini aldı.hazmedememek bu olsa gerek elfmet cnm gerçekten nasıl ödeyecekler bilmiyrum hakkımı helal etmiyorum zaten
ama bu hırsla akşam baya iyi çalıştım hem konu tekrarı yaptım 225 te soru çözdüm tv yi hiç açmadım akşam saat 9 da oturabildim ancak derse yemekten sonra bir bardak çay içtim kafamı topladım güzelde bir plan yaptım kendime azimli olursam her akşam böle devam edicem uykum gelmesin diye de aralarda 2 şarkı molası verdim
maaşallah pammukçumKızlar merhaba hepinize. Ben geçen hafta 80 soru türkçeden 40 soru da matematikten çözdüm yalnızca.
Günaydın canlarım. Dün soru bildirimi yapamadım, şimdi yapayım.
tarih:105
mat: 60
toplam:165
Çok çözemedim, okulda işlerim vardı. Bugün bi şey çıkmazsa boş gibiyim. Biraz konu çalışıp soru çözeceğim akşama kadar.
Canlarım ben geldim. Bugün saat 1 civarı evden çıktım. Yarım saat önce falan geldim. 8 senelik bir arkadaşım vardı onla buluştuk. O da evlenmek üzere. O çeyzine bşylr baktıkça ben çok daha kötü hissettim. Birkaç gün öncesine kadar ben de bakıyordum nasıl toparlanacak nasıl alınacak bunca şey diyordum. O insan ile beraber çok ama çok çok zor süreçler atlattık. Ama sevgi gerçekten farklı bşy. Bu ilişki önceden de bitmişti ama bu sefer ciddi anlamda bitti. Beni en çok yaralayan ise sözleri oldu. Çünkü eğer seviyorum ama sevgi bi yere kadar artık tahammül edemiyorum pınar deseydi gururumu bırakıp giderdim yine ondan şans istemeye. Ama bana dedi ki seni istemeyen sevmeyen bir adama kedini zorla mı sevdireceksin dedi. İşte o son nokta oldu. Seni sevmiyorum ve istemiyorum pınar. Mecburiyetten gönderdim o çiçekleri pınar. Ben bir daha birine güvenebilir miyim birini sevebilir miyim? Hiç sanmıyorum. Çünkü bu ilişkiyi bitirirken benim insanlara olan güvenimi de bitirip gitti o insan. İyi ki de böyle oldu ama. En azından kesin ve ciddi bir bitiş olduğunu biliyorum. İkimizin kullandığı hatlarımız vardı onları da kapattırdı ertesi günü hemen. Anlayacağınız bir umut ışığı bile yok. İyi ki de yok. Şu an tek derdim sıkıntım kendimi suçlamak. Bundan vazgeçmeliyim.
Ha birde Rabbim'den tek isteğim o insan canını verene kadar her ama her nefesinde, eşinin her hareketinde ve sözünde desin ki ah pınar olaydı. İnanın başka bşy istemiyorum.
iyi akşamlar kızlar bende katılabilir miyim soru çözme etkinliğine ? ziraat mühendisliği okuyorum henüz bitirmedim ama bu sene sınava hazırlanıyorum bende hala çok eksiğim var birlikte çalışacak birbrimizi motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var kızlar beni de gruba alırsanız sevinirim gerçekten
pınarcım, şuan olaylar çok yeni, sana unut boşver Allahından bulsun diyeceğim ama klasik olacak demiyorum. Ama onu unutmak için affetmelisin ve hatırlamamalısın, yoksaymalısın... ha eğer affetmem diyosan kendine zarar verirsin, onu ve acını asla unutamazsın demektir, bu.!!!
türkiyenin faklı farklı yerlerinden yazıyoruz buraya, ve herkesin binlerce derdi var, Guness, düşün. birsürü eziyetler çekti. erkek arkadaşı yüzünden. yada diğerlerimiz ailevi sorunlar, hastalıklar, üzüntüler, hayatta hep düşüp kalkacağız elbet. bir an önce toparlanman dileğimle...
tatlım goşgeldin, tabiki aramıza alırız, ne demek, bu ara bizim motivemiz bozuk, gruba yeni kanlar lazımm :))
Canlarım ben geldim. Bugün saat 1 civarı evden çıktım. Yarım saat önce falan geldim. 8 senelik bir arkadaşım vardı onla buluştuk. O da evlenmek üzere. O çeyzine bşylr baktıkça ben çok daha kötü hissettim. Birkaç gün öncesine kadar ben de bakıyordum nasıl toparlanacak nasıl alınbiranca şey diyordum. O insan ile beraber çok ama çok çok zor süreçler atlattık. Ama sevgi gerçekten farklı bşy. Bu ilişki önceden de bitmişti ama bu sefer ciddi anlamda bitti. Beni en çok yaralayan ise sözleri oldu. Çünkü eğer seviyorum ama sevgi bi yere kadar artık tahammül edemiyorum pınar deseydi gururumu bırakıp giderdim yine ondan şans istemeye. Ama bana dedi ki seni istemeyen sevmeyen bir adama kedini zorla mı sevdireceksin dedi. İşte o son nokta oldu. Seni sevmiyorum ve istemiyorum pınar. Mecburiyetten gönderdim o çiçekleri pınar. Ben bir daha birine güvenebilir miyim birini sevebilir miyim? Hiç sanmıyorum. Çünkü bu ilişkiyi bitirirken benim insanlara olan güvenimi de bitirip gitti o insan. İyi ki de böyle oldu ama. En azından kesin ve ciddi bir bitiş olduğunu biliyorum. İkimizin kullandığı hatlarımız vardı onları da kapattırdı ertesi günü hemen. Anlayacağınız bir umut ışığı bile yok. İyi ki de yok. Şu an tek derdim sıkıntım kendimi suçlamak. Bundan vazgeçmeliyim.
Ha birde Rabbim'den tek isteğim o insan canını verene kadar her ama her nefesinde, eşinin her hareketinde ve sözünde desin ki ah pınar olaydı. İnanın başka bşy istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?