2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama yarın cevaplıycam,

Mesai bitti çıkıyorum, bu akşam dershanem var. Saat 11 gibi evde olurum.

Çok da yorgunum, bugün benden umut yok
Hepinize iyi çalışmalar...

Sagol yavru, bıraktın mı simdi komple işi sen? Eger öyle ise cok iyi etmissin...Bilerek yapıyorlar, kesin biri gammazlamıstır kpss calıstıgını...

Masallah gene iyi cözmüssün can can...

Vays güzel bu yöntem sevdim...

Aslında bizde de epey calısma yapılıyor, gecen eserleri gökyüzünden fotograflama hevesi icine girmişler, bir tesadüftür ki Roma döneminden kalma 1600 yıllık bazilika bulundu İznik'de...Tabi birileri calısırken birileri yürütüveriyor bunların üzerinden para kazanıyor dedigin gibi...:) İznik'de tektonik, depremle olusan göllerimizden biriydi.

<3

Aksam buralarda olacagım, yalnız kalmayacaksın Elf'im...

Son düzenleme:
Kızlar bugün de konu çalışarak geçirdim. Birazdan sınıf arkadaşım gelecek yemek yeriz kahvemizi içeriz o gittikten sonra soru çözmeye başlarım artık.
Güneşim hakkında hayırlısı olur inşallah çok çok sevindim senin adına canım benim.
Ben de sizlere beni çok sevindiren bir haber vereyim miii? :) benim ortaokul sondan beri görüştüğüm bir arkadaşım var 3haziranda 8.senemizi bitirip 9.senemizin içine gireceğiz. Aileler akrabalar (benim babam ve abim dahil) herkes biliyor. Allah nasip ederse bu yaz söz yapmak istiyoruz :)) annemle bugün telefonda konuştum dedim böyle böyle bu yaz artık bi söz olsun istiyolar dedim. Annem de sen istanbula gel biz bi kendi aramızda konuşalım haber verelim dedi. Gayet ılımlıydı. Sabahtan beri nasıl çarpıyor kalbim anlatmam yaa :) maşallah demeyi eksik etmeyin e mi? :)

güneşim çıkışını vericekler mi peki
hayırlısı bakalım işsizlik maaşı az maz ama idare eder
birde istifa etme.

canım türkçe: 55 coğrafya:135 mat :80 tarih :100 bu günlük 360 soru çözdüm bana bu günlük paydosssss bebişimmm:)

Oh masallah hadi hayırlısı <3

Konu calısmanın zarar oldugunu düsünmüyorum, her konu calısısında bir öncekinde dikkat etmedigin seyleri görüyorsun...Hem de unuttuklarını tekrar ediyorsun...Zaten yeni konulardan da adam gibi konu calısmadan soru cözmen mümkün, ama yarısından fazlası yanlıs oluyor :) Tecrübeyle sabittir. En azından bende böyle oluyor...

Kızlar buralardayım ben...Kolay gelsin...Zeytinim sen burda olmasan da kalbimizdesin kuşum

Duobak bu kadar soruyu nasıl cözebiliyorsun, konular bitti mi senin?

Elfim yavrum, suna bak bi.

[video=youtube;am7On1C1yDo]http://www.youtube.com/watch?v=am7On1C1yDo[/video]

Canım ben bu görüşe katılıyorum, Mustafaya üzüldüm ama ne yazıkki bir çok devletlerde böyle şeyler, devletin geleceği için yapılması lazımmış olmuş, zaten yeniçerilerde mustafadan sonra ayaklanmaya başlamış yani, Mustafa çok şımarttı çokkk

Canım hakkında hayırlısı inşallah, mutlu haberlerini bekliyoruz

Kizlar masallah cok guzel motive ediyosnz birbirinizi sizlere ihtycm var bende hergun soru sayilarimi bildrmek istyrm..o seklde insan daha istekle ve bi sonraki gun daha azmle calismak istiyor..ilk bildirimimle baslaym bugece Osmanli kurulus- yukselis- duraklama gerileme ve dagilma konu tekrari ve 170 soru cozm/ turkce 60 soru cozm..hepinize iyi calismalar iyi gec arkadaslar...

Hosgeldin yavrum.

Kızlar ben de 151 adet soru cözdüm, buna ek konu tekrarı yaptım, ayrıca word'de güncelleri yazmanın yarısını tamamladım bugün, şu anlık 10 sayfa oldu, sadece kopyalayıp yapıstırmadım, gereksizleri cıkarıp, ek bilgi eklediklerim de oldu arastırıp...Belli bir saatten sonra onu yaptım...

Haftaya elinizde güncel notunuz hazır olacak, bitirebilirsem bu hafta...

Raporum böyle.

Simdi 3'e kadar devam edip uyuyacagım. Yarın dershanem var bu arada...

Allah rahatlık versin...

Edit; vazcaydım, uyuyorum, mal gibi olurum yarın...Haydin paypay.

Son düzenleme:

Hosbuldk yavrukusum))... Herkeslereee gunaydnlar pamukhelvalarm kahvaltmi yapym kpss mesaim baslycak herkese kolayliklar iyi calismakarrr Allah calisma azmi ve zihn aciklgi versn...

Ya bu patronlar nasıl yaratık ben anlamıyorum. Belli bir mevki ve paraya sahipolduktan sonra sanırım merhamet ve insaniyet kavramları beyninden otomatik olarak siliniyor. Güneşcim sakın istifa etme. O kadar özverili çalışıyorsun, tazminatın yansın mı, sen de daha yavaş çalış mesela yapabilecek durumdaysan mesela.

Cep kitabımı değil ama x yayıncılığın ders notlarını aldım yanıma, ondan çalışacağım.

Canım çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin şimdiden inşallah.

Hoşgeldin canım, soru bildirmeye gayet iyi başlamışsın :)

Carpeciimmm süpersin yaa, ellerine sağlık şimdiden.

Ben de soru bildireyim;

32 Matematik
60 coğrafya;
123 Tarih
Toplam 215

Kızlar bir de önerim var, biraz önce aklıma geldi, sizinle paylaşmak istedim. Bir de soru cevap topiği mi açsak acaba? Hani burda oyun topiğinde var ya, biri soru soruyor, bir sonraki hem cevap veriyor hem de yeni soru soruyor, o şekilde devam ediyor topik. Bu kısa kısa sorularla genel kültür kısmını pekiştirmiş olmaz mıyız ne dersiniz?

Günaydın Damla Sakız Aromalı Kahvelerim, Akide Şekerlerim,

Dün dershaneden gelince saat gece 11 idi. Eve gittim, stres yorgunluk filan derken ders mers hikaye oldu.
Güya çok iddialı başlamıştım haftaya. İnşallah bugün ofiste kalırsam vatandaşlık çözcem, akşam telafi etmeye çalışcam.

Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Dün resti çektim bakalım İlkaycım, umarım çok sancılı geçmez bu süreç. Ama tazminatımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarından şüphem yok. Bakalım nasıl atlatcaz bu süreci.

Teyzesi yesin o susam tanesini

Sağol tatlım, aslında dergi gibi olunca iyiymiş. Yolda filan hemen çantadan çıkarılabilir. Ben de bi bakim kitapçıya.

o olmadan hediyeyi veremem kusura bakma :)) hayırlısı tatlım vicdan azabı yapma kendini tam anlamıyla hazır hisset, sonra açarsan bir anlamı kalmayabilir, Allah(cc) bilir gerçi, dualarım seninle

Hmmm :26: Damam o zaman haber etcem canım, sen şimdilik iyi bak ona

Sagol yavru, bıraktın mı simdi komple işi sen? Eger öyle ise cok iyi etmissin...Bilerek yapıyorlar, kesin biri gammazlamıstır kpss calıstıgını...

Henüz bırakamadım canım, dün istedim çıkış verin diye. Ama tabi tazminat vermemek için istifa etmemi bekleyecekler, ben de kovulmak için elimden geleni yapcam. Onlar çıkış vermezse işsizlik maaşı alamam Dün işkura gittim işsizlik maaşımı hesaplattım, kovulmak için neler yapabileceğim hakkında bilgi aldım Şirketin aracı, telefonu ne imkanı varsa kötüye kullanıp, işleri savsaklıycam. Girişte bunlarla ilgili hiçbir sözleşme yapmadık zira. Hatta dün işkurdan çıkınca gittim bi çay bahçesine, söyledim kahvemi, bi de sigara yaktım çok içermiş gibi Mesai saati içinde, şirketin aracıyla Bundan sonra böyle
Haram da değil üstelik, bu güne kadar gece yarılarına kadar çalıştığıma, vermedikleri fazla mesailerime saysınlar

Sağol Pınarcım,
Ayyy ne güzel yaa maşallah Çok Çok sevindim Pnrcım, eee ama 9 yıl olmuş artık siz haketmişsiniz en güzel şekilde. Rabbim utandırmasın inşallah Pnrcım, Rabbim nazarlardan korusun. Güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah

güneşim çıkışını vericekler mi peki
hayırlısı bakalım işsizlik maaşı az maz ama idare eder
birde istifa etme.

Sağol Zeytincim, şuan çıkış verme taraftarı değiller canım. Hatta hiç etmedikleri kadar iltifat eder oldular 2 gündür, şöyle memnunuz, böyle seviyoruz filan diye. Kendilerini zeki zannediyorlar, gaza gelecez güyaaa. İnşallah çıkarırlar da sınava kadar rahat ederim Zeytincim, en hayırlısı için dua ediyorum. Siz de esirgemeyin dualarınızı...

canım türkçe: 55 coğrafya:135 mat :80 tarih :100 bu günlük 360 soru çözdüm bana bu günlük paydosssss bebişimmm:)

Maşallah canım, tebrikler...

Hoşgeldin tatlım

Leeeeyn ben daha güncelleri yazcam dimi yaa, anam ben ne kadar tembel bi insanım. Yoksa başımdaki saçma sapan yoğunluklar yüzünden mi hiçbişi yetişemiyorum.

Hadi öperim hepinizi...

Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın Ebissscim, gerçekten insanlık merhamet diye bişi kalmamış. Para hırsı bürümüş gözlerini. Ama hak yiyen şirketler bigün muhakkak batmıştır, bunun birçok örneği var. Ve bu patron bozuntuları muhtaç duruma düşüyor, çok kez gördüm. Zamanın Afra holdingi, Endüstri holdingi buna eni iyi örnekler.

Ben de iş yavaşlatmaya başladım canım, bilmiyorum beceremiyorum modundayım. İşinize gelirse böyle diye işte. Bakalım kim pes edecek ama istifa gibi bir niyetim yok.

X yayıncılık da iyi canım, hem de çok büyük değil. Güle güle kullan inşallah.

Bu arada soru sayısını da patlatmışsın maşallah

Bir de bunlar sözde ibadetten kafasını kaldırmayan adamlar olmaya başladılar genelde. Kul hakkı yemek kadar büyük günah mı var acaba??

Soru sayısında benden daha çok patlatanlar var ya :) 400-300 falan...

cnm valla o kadar çalıştın onlara iyide dayandın iyi yapmış içmişsin kahveni ohh sefan olsun.

kızlar günceller bende çok zayıf o konuda nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyrm çok geriyim
dün 154 soru çözdüm ve vatandaşlık 2 üniteyi bitirdim
bu akşam 2. üniteyi tekrar edip 3 e başlarım.
şu x yayıncılıkta aklım kaldı
özellikle türkçeden yardımcı kitaba ihtiyacım var şu dilbilgisinin bazı yerlerinde takılıyorum.

canım ya ellerine sağlık

selam kızlar yeni oturabildim derse dün geceden kalma enkaz çalışmaları yeni bitti mutfakta

bugün vatandaşlıktan yasama çalışacağım, bu derste konu çalışmasını hiç sevmiyorum, gazam mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…