Hoşbuldum Ebissscim, güle güle kullan canım. Ben çok faydasını gördüm. Bazı soruları bi anlatmış 1 sayfa
Evet Ebisssscim benimle ilgili hayırlı işBi tane aday adayı vardı, Ankara'da çalışıyormuş. Ne zamandır ailesi çağırın gelsin diye baskı kuruyorlardı bizimkilere, bu gittiğimde artık davet ettik. Çocuk da hemen o gün atlamış gelmiş Ankara'dan. Daha önce görmüştük birbirimizi ama uzaktan. Öyle görüştük konuştuk, telefon numaralarımız filan aldık. Sempatik, kültürlü bi çocuk Ailesi bizimkilerle tanışıyor, çocuk Ankara'da yalnız yaşıyormuş. Arada annesiyle babası yanına gidiyormuş. Asıl bomba da Memuuuuuuuur
2-3 kez telde görüştük bakalım, nasıl olur bilmiyorum ama
bu haftaki halime bakınbugün yine iyi çalıştım ama uykum geldi şimdi de :26: hormonlarım beni ele geçirdi :18:
teşekkür ederimmmmm:)
Benim okulda bugün dersim vardı beynim çatlamak üzere. Dersten sonra yemekhanede yemek yedim sonra kütüphaneye kapandım. Osmanlı gerileme dönemini çalışıyorum. Malum yazarak çalışıyorum bir desadce az önce tarihe ara verdiğimde matematikten yüzde kar zarar faiz problemlerinin olduğu 20 soruluk bi test çözdüm o kadar. Problemlerden karışım ile hareket işçi havuz kalmış oldu. Türkçe sözcük anlam cümle anlam falan bitti zaten dilbilgisi kısmındayım. Vatandaşlık ve coğrafyaya henüz başlamadım matematik bitmek üzere o bitsin o zaman başlayacağım. Kızlar konu olarak sizler ne haldesiniz? Bitirdiniz mi de bu kadar soru çözebiliyorsunuz yoksa bildiklerinizden mi çözüyorsunuz? Çok geri miyim dersiniz konulardan
Topikimizin anne adayı, bu hafta bomba gibin olursun inşallah
Tebrikler kusum
Yok yavrum nerde...Ben yeni yeni cografya, türkce calısıyorum örnegin...Konuyla birlikte gidiyorum. Konu bittikce elimdeki soruları tüketmeye calısıyorum tüm kaynaklardan. Evdeyim ben, calısıyordum, yüksek yapıyordum, ikisini de bırakıp kpss'ye odaklandım. O yüzden vaktim bol evde, gerci annem calısıyor, evle de ugrasıyorum, ama bence soru sayımız az su an. Cok fazla soru cözenler var cevremden biliyorum, bizim konular bitmedigi için az bile...
Güneşim tebirk ederimGelişmelerden haberdar et...
Zeytinim ben de buralardayım...Yalnız degilsin annem.
Bu da topik sahibemize emeginden dolayı;
[video=youtube;AqyoDOAvdKs]http://www.youtube.com/watch?v=AqyoDOAvdKs[/video]
Ben sabahlıcam bugün kızlar buralardayım, aksam misafirimiz vardı, bir de bir sey daha yaptım. Simdi oturdum tekrar.
Kolay gelsin aralarda yazarım...<3
merhabalar herkese :)
hoşgeldin canım, hayırlı olsun diyelim öncelikle :) bir an önce başla, sınava çok az kaldı bende de ihtiyaç konu anlatımlı var onun yanında dersanenin derdiği fem setlerim var haricende farklı yayınlardan özet kitaplar ve soru bankaları edindim, uzman kariyer, pegem,yargı,data gibi de soru bankalarım var ortaya karışık, tarihten pnr arkadaşımızında dediği gibi özümseyip gitmek lazım ama yene de tekrar istiyor çünkü bilgiye dayalı olduğu için bol soru çözüp boşlamamak lazım bildiklerini :)
kolay gelsin canım, konular bitince ardından pekiştirmek için bol soru çöz ve adetlerini not alabilirsin bizim gibi
Canım merhaba hoşgeldin, ben tarihe yazarak çalışıyorum. Başta okuyarak ardından soru çözerek çalışıyodum ama yok olmuyor öyle unutuluyor. Bir de kaynaklar hep eksik eksik. Şu an murat, hakan dede ve ahmet kusutoğlu'ndan çalışıyorum. Üçünü açıyorum önüme hepsini okuyorum ve deftere yazıyorum. Mesela birinde bir madde eksik dimi ama defterimde 3 kaynaktan harmanladığım için hem bilgi açısından yoğun oluyor hem çok akılda kalıc oluyor. Haftada bir konu bitsin tarihten bırak yeter ki aklında kalsın derim ben.
Test olarak hepsinden çöz. Bende murat ve uzmanın modüler setleri var. Yediiklim çekkopar test ve tarih soru bankası var. Fem tarih soru bankası ile balyoz soru bankası var. Aklıma gelenler bunlar şu an :) anlayacağın farklı farklı kaynaklardan yararlan muhakkak özellikle soru çözmede
Hoşbuldum Ebissscim, güle güle kullan canım. Ben çok faydasını gördüm. Bazı soruları bi anlatmış 1 sayfa
Evet Ebisssscim benimle ilgili hayırlı işBi tane aday adayı vardı, Ankara'da çalışıyormuş. Ne zamandır ailesi çağırın gelsin diye baskı kuruyorlardı bizimkilere, bu gittiğimde artık davet ettik. Çocuk da hemen o gün atlamış gelmiş Ankara'dan. Daha önce görmüştük birbirimizi ama uzaktan. Öyle görüştük konuştuk, telefon numaralarımız filan aldık. Sempatik, kültürlü bi çocuk Ailesi bizimkilerle tanışıyor, çocuk Ankara'da yalnız yaşıyormuş. Arada annesiyle babası yanına gidiyormuş. Asıl bomba da Memuuuuuuuur
2-3 kez telde görüştük bakalım, nasıl olur bilmiyorum ama
Benim okulda bugün dersim vardı beynim çatlamak üzere. Dersten sonra yemekhanede yemek yedim sonra kütüphaneye kapandım. Osmanlı gerileme dönemini çalışıyorum. Malum yazarak çalışıyorum bir desadce az önce tarihe ara verdiğimde matematikten yüzde kar zarar faiz problemlerinin olduğu 20 soruluk bi test çözdüm o kadar. Problemlerden karışım ile hareket işçi havuz kalmış oldu. Türkçe sözcük anlam cümle anlam falan bitti zaten dilbilgisi kısmındayım. Vatandaşlık ve coğrafyaya henüz başlamadım matematik bitmek üzere o bitsin o zaman başlayacağım. Kızlar konu olarak sizler ne haldesiniz? Bitirdiniz mi de bu kadar soru çözebiliyorsunuz yoksa bildiklerinizden mi çözüyorsunuz? Çok geri miyim dersiniz konulardan
şuan çektiğim kasık ağrılarımdan ve bel ağrılarımdan dolayı çok mutluyum zaten canım
kızlar ben bugün iyi çalıştım361 coğrafya sorusu çözdüm bugün itibariyle coğrafyada bitmiş oldu sıra geldi vatandaşlığa :18: şimdi hazır eşim maç izliyorken "islamiyet öncesi türk tarihi" tekrarı yapacağım, sonra da tatlı yapmam lazım yarın misafirlerim var akşama
bende bu hafta çok iddalıyım gunesscim dereceye sondanda olsa giriyodum,bu hafta çok çok çalışcam
İyi gidiyoruz genel anlamda, listeyi hazırlarken çok mutlu oldum gerçekten
süper bir haber heee... :)) bu arada anayasada bende de uzmankariyerin fasikül seti var o da güzel, onu almasam öğreteninden de alırdım hee :)
şuan çektiğim kasık ağrılarımdan ve bel ağrılarımdan dolayı çok mutluyum zaten canım
kızlar ben bugün iyi çalıştım361 coğrafya sorusu çözdüm bugün itibariyle coğrafyada bitmiş oldu sıra geldi vatandaşlığa :18: şimdi hazır eşim maç izliyorken "islamiyet öncesi türk tarihi" tekrarı yapacağım, sonra da tatlı yapmam lazım yarın misafirlerim var akşama
canımcım hayırlısı neyse o olsun bakalım
kızlar çay içiyorum birazdan başlıcam vatandaşlığa çok bakabileceğimi sanmıyorum ama başlıcam bu da birşeydir :)
Güneşim tebirk ederimGelişmelerden haberdar et...
Kolay gelsin aralarda yazarım...<3
Yani için ısındı gibi algılıyorum burdan. Hakkınızda hayırlısı olsun ikiniz için de güneşim. Onun memurluğu sana da bulaşsın inşallahNasıl bir dua olduysa artık
Tarih ve vatandaşlık için önerilere açığım
günaydın kızlar dün akşam vatandaşlık ilk ünite bitti ama tam oturmadı sanki bugün yanıma cep kitap aldım ordan çalışıp akşam tekrar edicem sevmiyorum bu vatandaşlığı ben yaa anlamıyorum
dün 157 soru iş yerinde çözdüm 10 tane vatandaşlık evde çözdüm 167 sizinkilerin yanında hiç gerçi çözdüklerim
bugün bu kadar da çözemem yoğunda olucam gibi ama o arada vatandaşlığa bakarım bende
hadi kızlar kolay gelsin size iyi çalışmalar
aaa hayırlısı tatlım, ay çok sevinirim hayırlı işlere evliilikte keramet varmış :))) sende katıl bizim kervanımıza bakalım... bu arada başka bi hayırlı haberini daha bekliyorum ben yani, sana bişey yollayacaktım ya !!! :))
Günaydın Sabah Şekerlerim, Akşam Lokumlarım
Güne güzel bir başlangıç yaptım ama dün akşam çok verimsiz geçti. Akşamüstü bi arkadaşım "Yaa sen ne çok çalışıyosun, Vatandaşlık bile bitmiş." diye bi boşboğazlık yapınca ani bi şekilde üstümde bi kötü enerji hissettim. İçim yandı vallahi, ve nitekim masada bi türlü oturamadım. Üstüme toprak atılmış gibi çöktüm de çöktümNazar dediğimiz bu olsa gerek, dün 40 matematik sorusunu sürüne sürüne çözdüm Şuan inanılmaz bir şekilde vijdan azabı çekiyorum.
İnşallah Elifim, sen yaparsın. Ben sana güveniyorum
İnşalah hayırlı olur canım, bakalım Rabbim utandırmasın. Uzmanın fasikülü şekil olarak nasıl canım, daha doğrusu fasikül nasıl oluyor. Bi aydınlatıver şu cahil arkadaşını
İlkaycım maşallahİnan ki çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalla, Rabbim nazarlardan korusun
Bu arada 400 müüüüMaşallah valla ya
Sağol Zeytinim, Allahım hayırlısın versin inşallah
Sağol Carpem, Şekerim. Haber etcem inşallah tüm gelişmeleri
Evet Ebsssim, ısındı gibi biraz
Telde konuşuyoruz şuan ama efendi bi insana benziyor. İnşallah Rabbim utandırmaz bakalımÇok zor bu işler valla.
Ebiissscim sen konuların çoğunu bitirmişsin maşallah, Tarih ve Vatandaşlığı cep kitaplarından yolda sürekli tekrar yapıyorum. Gerçekten faydalı oluyor, önerebilirim
Günaydın Zeytinciğim, tü tü tü tüüü maşallah diyorum sana ve hemen kaçıyorum.
Bugün saat 3 te bi tv kanalı gelcek fragman çektircez. Bi de artık haftada 4 gün tv programı çektircez, bi bu kalmıştı başıma bi de bu çıktı. Ooof şurdan bir kurtulsam hayırlısıyla..
Telde konuşuyoruz şuan ama efendi bi insana benziyor. İnşallah Rabbim utandırmaz bakalımÇok zor bu işler valla.
Ebiissscim sen konuların çoğunu bitirmişsin maşallah, Tarih ve Vatandaşlığı cep kitaplarından yolda sürekli tekrar yapıyorum. Gerçekten faydalı oluyor, önerebilirim
.
o kişi resmen nazar değdirmiş sana tatlımbu negatif enerjiyi üzerinde taşıma
hayırlı işler mihayırlısı olsun senin için nasıl güzel olacaksa öyle sonuçlansın inşallah
evet dün biraz fazla çalıştım, geçen haftanın açığını kapatmam lazım :26:
iş yeri sürekli üzerindeki işi artırıyor sanki :44: başka elemanları yok mu bunların
Hem de ne zor yaa, 24 Ağustos'tan beri nişanlıyız biz, 30 Ağustos'ta da evleneceğiz. Yani bir seneden fazla. Bir de üstüne üstlük uzakta nişanlım. Çook zor. bence ideal nişanlılık süresi 1 hafta falan olmalı :)
Bende İhtiyacın cep kitapları var ama 2010. Sence yenisini almalı mıyım?
Elf'im istegin üzerine buraya da ekliyorum topluca yeni eklediklerimi;
Günceller...
-İtalya'da parti içinde isyana liderlik ederek Başbakan Enrico Letta'yı deviren Matteo Renzi, dün hükümeti kurmakla görevlendirildi. (18 subat haberi 2014)
-Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR)
-Macaristanın başkenti Budapeştede, III. Macaristan - Türkiye İş Forumu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla düzenledi.
Macaristan'da 145 yıl süren Osmanlı İmparatorluğu'nun (1541-1686) egemenliği döneminde, Budin(Budapeste'de) Kalesi'nde vefat eden ve cenazesi Kanuni Sultan Süleyman tarafından taşınan, Şeyhülislam Ebussuud Efendi tarafından cenaze namazı kıldırılan Gül Baba'nın türbesi için, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla düzenlenen III. Macaristan - Türkiye İş Forumu'nda restorasyon protokolu imzalandı.
-Avrupa Kültür Başkenti Rotterdam'da halkın katkılarıyla yaptırılan Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) Laleli Camii Hollandalı ve Türklerin katıldığı kalabalık bir törenle dün ibadete açıldı.
-Irak Başbakanı Nuri el Maliki
-Uluslararası Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" ödülünü Çinli yönetmen Yinan Diao'nun "Kara Kömür, İnce Buz" adlı filmi kazandı.
64'üncüsü düzenlenen Uluslararası Berlin Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.
Türk filmleri bu yıl yarışma bölümünde yer almadı.
"Panorama" bölümünde gösterilen Kutluğ Ataman'ın ''Kuzu'' filmi, uluslararası sanat ve deneme sineması konfederasyonu tarafından özel ödüle layık görüldü.
-Oscar için 'ipucu' niteliği yaşıyan İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi ödülleri (BAFTA ÖDÜLLERİ)sahiplerini buldu. En iyi film ödülü Altın Küre'de olduğu gibi 12 Years a Slave'e gitti. Aralarında en iyi yönetmen ödülünün bulundugu 6 ödül Gravity filmine gitti, en iyi erkek 12 yıllık esaret filmindeki basrol oyuncu Chiwetel Ejiofor'a, en iyi kadın oyuncu ödülü ''Blue Jasmine'' filmiyle Cate Blanchett'ın oldu.
ben dün akşam konu tekrarı yaptıktan sonra uyuyakalmışım, tatlıyı sabah yaptımtemizlik yaptım derken bugün az çalışabildim .. akşama da misafir var
126 soru tarihten çözdüm.. birazdan da türk-islam tarihi tekrarı yapacağım .. sanırım bugünlük bu kadar benden .. siz ne durumdasınız kızlar
Sağol İlkaycım, evet hayırlı olur inşallah
İş konusunda aslında çok kötü bi gündeyim hiç sorma İlkay, yakında patlayıp gitcem.
Konya yetmezmiş gibi Antalya'nın da reklamını bana yıkmışlardı. Sonra 300 kişilik organizasyon bana yıkıldı, sonra İnsan Kaynakları da üzerine eklendi. Şimdi de tv programı çıktı başıma. Bi de bugün Ankara'daki dinazor ne dese iyi; 'Güneş Hanım, aslında kanala bir de sunucu için ücret vermeyelim. Tek program için 2000 lira veriyoruz. Sunum işini siz halledebilirsiniz bence, ben size güveniyorum"(Bi de bana güveniyormuş, gaz veriyor aklı sıra, sivri zekalı müdür) Yuuuh dedim artık. Bu cümlenin üzerine de ben gemileri yaktım 2 saat önce, "Benim çıkışımı verim, ben gidiyorum" dedim. Tabi çıkışımı verirlerse iyi yine, tazmitımı alırım, en az 6 ay da işsizlik maaşı alırım diye düşünüp duruyorum kaç gündür. İşsizlik maaşı az oluyor ama en azından tazminattan azar azar ekleyerek sınava kadar idare edebilirim. Oooy oy gerçekten çok zor. Üstelik ben yıllık izindeyken yönetim kadrosundan 6 arkadaşın işine son vermişler ama istifaya zorlayarak. Tazminat vermemek için, Allahııııım batsınlar inşallah
Yine maşallah canım benim, tatlını yirim senin yaaa. Bi de karnışındaki Çileği
Allahım ne güzel, nazarlardan koru Yarabbim
Güne güzel bir başlangıç yaptım ama dün akşam çok verimsiz geçti. Akşamüstü bi arkadaşım "Yaa sen ne çok çalışıyosun, Vatandaşlık bile bitmiş." diye bi boşboğazlık yapınca ani bi şekilde üstümde bi kötü enerji hissettim. İçim yandı vallahi, ve nitekim masada bi türlü oturamadım. Üstüme toprak atılmış gibi çöktüm de çöktümNazar dediğimiz bu olsa gerek, dün 40 matematik sorusunu sürüne sürüne çözdüm Şuan inanılmaz bir şekilde vijdan azabı çekiyorum.
İnşallah Elifim, sen yaparsın. Ben sana güveniyorum
İnşalah hayırlı olur canım, bakalım Rabbim utandırmasın. Uzmanın fasikülü şekil olarak nasıl canım, daha doğrusu fasikül nasıl oluyor. Bi aydınlatıver şu cahil arkadaşını
İlkaycım maşallahİnan ki çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalla, Rabbim nazarlardan korusun
Bu arada 400 müüüüMaşallah valla ya
Sağol Zeytinim, Allahım hayırlısın versin inşallah
Sağol Carpem, Şekerim. Haber etcem inşallah tüm gelişmeleri
Günaydın Zeytinciğim, tü tü tü tüüü maşallah diyorum sana ve hemen kaçıyorum.
Bugün saat 3 te bi tv kanalı gelcek fragman çektircez. Bi de artık haftada 4 gün tv programı çektircez, bi bu kalmıştı başıma bi de bu çıktı. Ooof şurdan bir kurtulsam hayırlısıyla..
HihihihihiiiGelince uğrayıp alsaydım bari kuzum, meraktan çatlarım ama.
O hayırlı iş hala aklımda canım, hatta vijdan azabını da çekiyorum ama bi türlü beceremedim ne yazıkkiAma alışverişlerimi bile ona uygun yapıyorum, yakında inşallah
Dualarını esirgeme kuzum...
zeytincim vatandaşlık öyle ya, çok kafana takma ilk üniteden çıkmış sorular çok karışık değil aslında, soru çözdükçede öğrenirsin, konu çalışa çalışa benim beynim sulandı dün, bidaha sorularla anlamaya başladım canım.Tarihten 2 ünite bitirdim.
Coğrafyadan 2 ünite bitirdim.
Matematikten 3 ünite bitirdim.
Türkçeden 2 ünite bitirdim.
Bugün dersanem olduğu için normalde ders fazla çalışamıyordum kendi kendime, ama dersten sonra 2 saat dersanede arkadaşla soru çözdük çoğrafyadan 71 soru matematikten de 19 soru çözdüm akşam yemekten sonra tekrar ders çalışacağım, inşallah.günaydın kızlar dün akşam vatandaşlık ilk ünite bitti ama tam oturmadı sanki bugün yanıma cep kitap aldım ordan çalışıp akşam tekrar edicem sevmiyorum bu vatandaşlığı ben yaa anlamıyorum
dün 157 soru iş yerinde çözdüm 10 tane vatandaşlık evde çözdüm 167 sizinkilerin yanında hiç gerçi çözdüklerim
bugün bu kadar da çözemem yoğunda olucam gibi ama o arada vatandaşlığa bakarım bende
hadi kızlar kolay gelsin size iyi çalışmalar
tatlım artık koy ağırlığını ya, bu ne insansın sen ya robot değilsin, gerekirse tazminatını alıp işsizlik maaşı alırsın canım ben 400 e yakın maaş almıştım ayda.ben dün akşam konu tekrarı yaptıktan sonra uyuyakalmışım, tatlıyı sabah yaptımtemizlik yaptım derken bugün az çalışabildim .. akşama da misafir var
126 soru tarihten çözdüm.. birazdan da türk-islam tarihi tekrarı yapacağım .. sanırım bugünlük bu kadar benden .. siz ne durumdasınız kızlar
Sağol İlkaycım, evet hayırlı olur inşallah
İş konusunda aslında çok kötü bi gündeyim hiç sorma İlkay, yakında patlayıp gitcem.
Konya yetmezmiş gibi Antalya'nın da reklamını bana yıkmışlardı. Sonra 300 kişilik organizasyon bana yıkıldı, sonra İnsan Kaynakları da üzerine eklendi. Şimdi de tv programı çıktı başıma. Bi de bugün Ankara'daki dinazor ne dese iyi; 'Güneş Hanım, aslında kanala bir de sunucu için ücret vermeyelim. Tek program için 2000 lira veriyoruz. Sunum işini siz halledebilirsiniz bence, ben size güveniyorum"(Bi de bana güveniyormuş, gaz veriyor aklı sıra, sivri zekalı müdür) Yuuuh dedim artık. Bu cümlenin üzerine de ben gemileri yaktım 2 saat önce, "Benim çıkışımı verim, ben gidiyorum" dedim. Tabi çıkışımı verirlerse iyi yine, tazmitımı alırım, en az 6 ay da işsizlik maaşı alırım diye düşünüp duruyorum kaç gündür. İşsizlik maaşı az oluyor ama en azından tazminattan azar azar ekleyerek sınava kadar idare edebilirim. Oooy oy gerçekten çok zor. Üstelik ben yıllık izindeyken yönetim kadrosundan 6 arkadaşın işine son vermişler ama istifaya zorlayarak. Tazminat vermemek için, Allahııııım batsınlar inşallah
Allahım hayırlısıyla sınavı da düğünü de bir çırpıda atlatmak nasip etsin inşalah Ebissscim
Hayat da herşey de çok zor gerçekten
Cep kitapları için de yenilerine gerek yok bence tatlım, nihayetinde tarih aynı tarih, coğrafya aynı coğrafya. Güncel eklemeler olmuş ama sadece cep kitaplarından çalışmayacağın için kaçırmazsın diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık Carpem,
Yine maşallah canım benim, tatlını yirim senin yaaa. Bi de karnışındaki Çileği
Allahım ne güzel, nazarlardan koru Yarabbim
Elf'im istegin üzerine buraya da ekliyorum topluca yeni eklediklerimi;
Günceller...
-İtalya'da parti içinde isyana liderlik ederek Başbakan Enrico Letta'yı deviren Matteo Renzi, dün hükümeti kurmakla görevlendirildi. (18 subat haberi 2014)
-Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR)
-Macaristanın başkenti Budapeştede, III. Macaristan - Türkiye İş Forumu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla düzenledi.
Macaristan'da 145 yıl süren Osmanlı İmparatorluğu'nun (1541-1686) egemenliği döneminde, Budin(Budapeste'de) Kalesi'nde vefat eden ve cenazesi Kanuni Sultan Süleyman tarafından taşınan, Şeyhülislam Ebussuud Efendi tarafından cenaze namazı kıldırılan Gül Baba'nın türbesi için, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla düzenlenen III. Macaristan - Türkiye İş Forumu'nda restorasyon protokolu imzalandı.
-Avrupa Kültür Başkenti Rotterdam'da halkın katkılarıyla yaptırılan Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) Laleli Camii Hollandalı ve Türklerin katıldığı kalabalık bir törenle dün ibadete açıldı.
-Irak Başbakanı Nuri el Maliki
-Uluslararası Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" ödülünü Çinli yönetmen Yinan Diao'nun "Kara Kömür, İnce Buz" adlı filmi kazandı.
64'üncüsü düzenlenen Uluslararası Berlin Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.
Türk filmleri bu yıl yarışma bölümünde yer almadı.
"Panorama" bölümünde gösterilen Kutluğ Ataman'ın ''Kuzu'' filmi, uluslararası sanat ve deneme sineması konfederasyonu tarafından özel ödüle layık görüldü.
-Oscar için 'ipucu' niteliği yaşıyan İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi ödülleri (BAFTA ÖDÜLLERİ)sahiplerini buldu. En iyi film ödülü Altın Küre'de olduğu gibi 12 Years a Slave'e gitti. Aralarında en iyi yönetmen ödülünün bulundugu 6 ödül Gravity filmine gitti, en iyi erkek 12 yıllık esaret filmindeki basrol oyuncu Chiwetel Ejiofor'a, en iyi kadın oyuncu ödülü ''Blue Jasmine'' filmiyle Cate Blanchett'ın oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?