Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tembel teneke geldiii
kızlar dün pek bakamadım derslere şimdide test çözücem size bir bakim dedim kimseler yok galiba
hadi iyi çalışmalar
biraz daha çözeym bildireceğim bugün yarın =)bu arada kızlar soru sayılarınızı çok merakla bekliyorum, bakalım kimler dereceye girecek :))
günesscim gel artık sende bitmedi mi seyehatin ?
bu arada kızlar soru sayılarınızı çok merakla bekliyorum, bakalım kimler dereceye girecek :))
günesscim gel artık sende bitmedi mi seyehatin ?
Kizlar mrb...
Bende lisyeye girmek istiyorum ama gecen haftanin sorularini toplamadim karisik cozdum ama bayada cozmustum aktif bi hafta gecirdim
artik bugunden itibaren tum sorulari tamamen toplayip hafyaya bildiriyim insallah
bende bildirimimi yapayım kızlar henüz 1050 yi tutturamadım, ama olsun yinede diğer haftalara oranla kendi performansımı iyi oldum, bundan iyisi şamda kayısı
tarih______ 393
türkçe(sözel mantık) ........55
matematik .....................184
coğrafya.......................154
vatandaşlık.................... 24
toplam ________________ 810 tane
bunu yanında tarihten tekrarlar yaptım vatandaşlık konu çalıştım.türkçe konu çalıştım 3 gün dışarıdaydım dersane kurs(bütün günümü harcıyo) misafirliğe gittim, sevgililer gününde eşime vakit harcadım, baya ıvır zıvır işler yapmama rağmen kutluyorum kendimi ama bu hafta inşallah günlük 150 limiti aşacağım inşallah
şimdiye kadar 163 soru çözdüm, bişeyler yiyip devam edeceğim sizlerin çalışmalar nasıl gidiyor kızlar