2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
carpem hayırlı olsun
ben de başvuru yaptım aynı şeklde bi sürü yer aradı görüşmeye ama hep satış hep satış
sahada olmak istemedim ama hepsi saha
çağrı merkezine hiç başvuru yapmadım başım ağrır diye son plana bıraktım ama sahada olmaktan iyidir inan bana
bi hafta daha düşüneyim en iyisi böyle her yer arayınca ikilemde kalıyorum
sende de oldu mu bu ?
yani birden çok yere mi başvurdun?

Valla canım kpss'den cıktım...O depresyon anıyla olacagını da düsünmeyerek önüme gelene basvurdum ben, sekreter ilanları dahil...Nalet ettim meslegime de her seye de...Evden de murun kırın ediyorlar benim, bir de yapmam gerekenler için para kazanmam lazım...En kötü yapamazsam cıkarım dedim, benle tamamen alakasız bir is cünkü. Öyle cok asırı da girisken bir insan sayılmam ben. Sessiz, sakinimdir. Basvur gitsin eger cidden girmek istiyorsan, en fazla yapamazsan cıkarırlar ya da sen cıkarsın, baska bir sey denersin...

Aylarca kpss calıstık, resmen salak yerine konulduk. Cok üzüldüm ben cidden...O yüzden eger ihtiyacın da varsa gir calıs, cünkü bacak kadar cocuklar bile var orada calısan. Zaman geciyor tik tak...

benmde alanla alakasız canım mecbur işte ne yapcaz..
senin ilk iş tecrüben mi
bir de birden fazla yere başvurup benm gibi ikilemde kalmış mıydın canım ?

canım ikiside olur farketmez bence. ben diploma notumu yazdım. ama lisansı ilave ediyorsan ayriyetten onuda et. halen diye seçenek var. yada mezun.

kızlar merhaba.....halk b.a bende başvurmayı düşündüm ama ibf mezunu değilim....sınavda alan da var......pek şansım yok diye vazgeçtim.....başvuru için lisans mezunu olmak yeterli belki ama bunun bile para amaçlı olduğunu düşünüyorum malesef.......sizce yanlış bir düşüncemi....çok fazla araştırmada yapamadım....

benmde alanla alakasız canım mecbur işte ne yapcaz..
senin ilk iş tecrüben mi
bir de birden fazla yere başvurup benm gibi ikilemde kalmış mıydın canım ?

İlk iş tecrübem degil canım daha önce kendi alanımda calıstım biraz...

Daha öncesi icin ikilemde kaldıgım olmustu, ama su an icin kalmadım. Görüsmeye cagırdılar gittim, kabul ettim ve girdim...

canım bende ilk kez bir banka sınavına giricem iibf mezunu değilim
karar sana kalmış
para olayını bir çok yerden duydum
kaç para eder tabiki sınav açıyorlar
bir de yönetmelikte 60 baraj fakat sayının çoğu 60sı geçerse işte sıralamaya göre yarışacaksın yani her 60 alan mülakata gidemiyo. herkes 60 civarı alınca yüksekler gidiyo.

bi kızla konuştum kız 80 almış ziraat bank sınavından 84 le kapatmış en son
canım ben sana gir girme ya da çalış olur ya da çalışma diyemem karar senin
ben şehir efsanelerini aktardım sadece

Son düzenleme:
İlk iş tecrübem degil canım daha önce kendi alanımda calıstım biraz...

Daha öncesi icin ikilemde kaldıgım olmustu, ama su an icin kalmadım. Görüsmeye cagırdılar gittim, kabul ettim ve girdim...

anladım canım hayırlı olsun tekrrdan bende bir hafta içinde sonuçlandıracağım
başın ağrıyor mu peki

Canım servis görevlisi genel alım...

Alan varmıs %40 zaten kpss calıstık. gy/gk kısmını yaparız ingilizcen varsa onu da ekle...Bir de alanın icinde hukuk soruları da var sanırım biraz da ordan yaparsan 60'ı geciyor. Daha bir aydan fazla zaman var biraz da alan calıssak birkac soru da ordan yapsak eder 70-75. Zaten mülakata cagrılma sınırı 60 mıs. 60'ı gecenleri cagırıyorlar, ama önemli olan mülakat tabi :) Orda da cok torpil dönüyormus. Gene de bir ihtimal bakalım dedim, cünkü arkadasım istatistik mezunu bankaya girdi torpili yoktu.

anladım canım hayırlı olsun tekrrdan bende bir hafta içinde sonuçlandıracağım
başın ağrıyor mu peki

Oho hem de nasıl...Eve geldim yemek memek derken basımın agrısından yatamadım bile, bir de telefonumla ugrasıyordum, gözümü acıp mesaj atıyorum, geri yatıyorum...Ruh hastası gibin. En son uyuyakaldım. Alısırım ama herhalde, oradakiler pek bi enerjik geldi bana. Herkes yapıyor demek ki.

canım kayın validem 16 mayısta eltime geçti 2 hafta o baktı. ama benim hastalıklar başladı. önce sinüzit sonra faranjit bir türlü toparlayamadım kendimi ( serumlar, antibiyotikler :S sınavın son haftasına kadar iyi bi bakımla iyileşebildim ancak. birsürü çözülmemiş itaplarım kaldı :S yazık birsürü para verdik yani :S

pek umutlu değilim ama bende öylesine gireceğim. sınavı aöf yapıyor aslında kitaplarım duruyo aöf ama hiç içimden bakasım gelmiyor. bu ara ev temizleme modundayım. eşim dalga geçiyor benle sana hijyen sertifikası vereceğim diye

canım ikiside olur farketmez bence. ben diploma notumu yazdım. ama lisansı ilave ediyorsan ayriyetten onuda et. halen diye seçenek var. yada mezun.

Ayriyetten secenek yok ki kusum, bir tane secenek var...Ben bilmiyorum ki ne zaman mezun olurum yüksekten zaten belki hic dönmeyecegim bile..Ay kararsız kaldım ne yapsam...

canım her 60 alan mülakata gidemeyecek ne yazıkki kotaya göre işte ilk 2000 diyelim ona

aynen alışırson canım

kendi alanımda aynı parayı veriyordu demişsin şartları kötü diye mi buu seçtin canım

Ayriyetten secenek yok ki kusum, bir tane secenek var...Ben bilmiyorum ki ne zaman mezun olurum yüksekten zaten belki hic dönmeyecegim bile..Ay kararsız kaldım ne yapsam...

mezun olduğun fakülteyi ekle o zaman yüksek lisansı karıştırma , ben geçen yıl başvurmuştum o yüzden direk okeyledim formu :)) ondan gözümden kaçtı demek

olsun bende dersaneye verdim bi sürü para gittim geldim yedim içtim bunlarda para ne yapalım
sana da geçmiş olsun tekrardan canım
hastalandın diye mi aldı kv. yi eltin

canım hangi sektörde başladın işe? ne işle meşgulsün .:)

olsun bende dersaneye verdim bi sürü para gittim geldim yedim içtim bunlarda para ne yapalım
sana da geçmiş olsun tekrardan canım
hastalandın diye mi aldı kv. yi eltin

evet birde o var dersaneyede verdik bi ton para

ders çalışayım diye aldı ama olmadı nasip değilmiş napıyım. sonuçları kötü beklemiyorum yinede içimde bir umut var yine açıklanana kadar hiç bişey bitmedi

umut fakirin ekmeğiymiş

Son düzenleme:
sahur için bişeyler hazırlayıp uyuyacağım kızlar, görüşmek üzere iyi geceler. ben kaçar.

Anladım helenacım çok sağol.....bir yanım başvurmak istiyor....bir yanım da boşa kürek çekeceğim diyor......
keşke daha önce size danışsaymışım......
yarın son gün diye biliyorum.....başvuru çok zor oluyor mu....zaman alıyor mu......:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…