hakkında hayırlısı tatlım. ben liseden sonra satış işine başlamıştım. 2 yıl çalıştım bir tuhafiye mağazasında, sonra bilgisayar başında biri lazım dediler ordan ayrıldım. bilgisayar başı hariç her işi yaptırdılar. adım sekreter kaldı. 1 yıl orada dayandım sonra 8 ay kadar boş kaldım. kasiyer olarak en son çalıştığım işe girdim. orada 8 yıla yakın çalıştım. tabi bu 8 yıl içinde hem çalıştım hem okudum, kasiyerlik artı satışa bakıyordum sonra işler büyüdü ben muhasebecilik yaptım başka elemanlar aldık satışa vesaire, yene işim olmadığında müşterilerlede ilgilndim, sonra bir bakatım işletmenin yöneticisi oldum. herşey benim sorumluluğumda. en tepeye yükseldim ama sorumluluk çok oldu, dipten gelince ben bunu yapamam bu benim görevim değil diyemedim. sonrasıda evlendikten 1 yıl ancak dayanabildim, işlerde kötü gidiyordu artık sıkıntılar sana patlayınca tamam dedim, maaş gözümde yok ben bırakıyorum, ve kpss ye çalışmaya başladım 1 yıldan fazla boştayım, evde durmak sıkıcı ben iş yapmaya alışkınım kpss bitince evi temizlemeye başladım, ne varsa makinede yıkayıp hepsini ütülemeye başladım çoraplar bile dahil.
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
yani çalışmak iyidir insana bişeyler katıyor, artı satış işi daha da hayat tecrübesi katar insana. hakkında hayırlısı inşallah güzel işler bulur çalışırız, ama benim yaşadığım yerde özel sektör adına çalışabileceğim yerler bitti gibi yada maaşını beğenmem. çünkü biryere kadar iyi kötü yükseliyosun iyi bir maaşın var sonra eski çalıştığım yerden daha iyi bir iş var diyemem. bu yüzden kpss olmazsa, halk bankasıda olmazsa, ücretli öğretmenlik yaparım diyorum, en azından kendimi oyalarım. herkes için herşey hayırlısı.
bu arada erkek arkadaşınla barıştınız mı ?