2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Ben de mantık yürüterek Teoman yaptım o soruyu
Alper tunga yazsa yapardım aklıma gelirdi ama işte...
Ben İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlası kitabında efrasiyab ismini görmşütüm soruyu görünce ne alaka dedim
data ihtiyaç yargı yediiklim... bunların hiçbirinde görmedim ben de
Emeğimiz çaldılar haram, zehir,zıkkım olsun
sene boyunca en çok emek verdiğim dersti Tarih 27 soru geliyor Gk'yi kurtarır bu kadar soru diye düşünüyordum
olmadı aksine GK'yi batırdı...

Bir soru bir sorudur..

Bilmiyorum kafam karman corman oldu.. Ben oturup Puslu Kıtalar Atlası bakamam ki. Senin ilgin var, bakarsın...Bir baskasının ilgisi yok bakmaz. İyi niyetle konuldugunu düsünmüyorum oraya o cevabın. Bir de kafa karıstırmak icin Teoman koymuslar ya. Keriz gibi hissediyorum kendimi.

Cento bagdat paktı. İstiklal Harbi Kazım Karaber. Bunları da dogru yapmısım. Tarihte epey yanlısım var, bakıyorum su an vatda da var...Netteki cevaplardan..

Ay cıldıracagım yemin ederim..

geçmiş olsun artık,çoğu kişininki bu kadar kötü geçmiş...açıkçası dalga geçenler dışında iyi geçen duymadım..efrasiyap bizim kitabımızın ilk sayfasında vardı..hocamızın kendi hazırladığı ve tarih alancılarınında kullandığı bir kitap...içi baya ayrıntılarla dolu..ama voynuk, falan görmedim

Oldu olan artık..Of daraldım..

Bir soru bir sorudur..

Bilmiyorum kafam karman corman oldu.. Ben oturup Puslu Kıtalar Atlası bakamam ki. Senin ilgin var, bakarsın...Bir baskasının ilgisi yok bakmaz. İyi niyetle konuldugunu düsünmüyorum oraya o cevabın. Bir de kafa karıstırmak icin Teoman koymuslar ya. Keriz gibi hissediyorum kendimi.

Cento bagdat paktı. İstiklal Harbi Kazım Karaber. Bunları da dogru yapmısım. Tarihte epey yanlısım var, bakıyorum su an vatda da var...Netteki cevaplardan..

Ay cıldıracagım yemin ederim..

yok canım o kitapla alakası yok zaten sorunun alper tunganın diğer adıymış ama benim o kitaptan başka bir yerde o isimle karşılaşmışlığım yok ki çok tarih sorusu çözdüm ben

yok canım o kitapla alakası yok zaten sorunun alper tunganın diğer adıymış ama benim o kitaptan başka bir yerde o isimle karşılaşmışlığım yok ki çok tarih sorusu çözdüm ben

Can.... Alp Er Tunga deyip teomanla karıstıran cok olmus. O anlamda dedim, ben de dahil. O ismi ben hic duymadım. O yüzden bu degildir dedim..

Neyse, artık...

Kizceleriiiiimmmmmmmmmmmm tutun kollarimdan duscem.simdi:(((((((((((
bir senenin emegi yandi bitti kul olduuuuuuuuuuuu oyyyyyyy oyyyyyyyyy napam ben nerelere gidem bu basimi nerelere vuram o osym yi de sorulari hazrlayanlari da tovbe tovbe neyse banlanmaym....

Hep aynı kuzum nalet olsun böyle bir sistemeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben halaylıı soruyu hatırlayamadım soru nasıl dıı. tam canım ya

Ben cvp vereyim şiir yazmanın roman yazmak gibi olmadığını şairliğin telefon kulübesinde halay çekmeye benzetiyormuş yazar özü böyle birşeydi

Bugünkü iftarımı, telefon kulübesinde halay çekerek açmayı düşünüyorum

$10417556_760959657276512_4157965506348334961_n.jpg

$10488178_10204173925017523_4711896713982840162_n.jpg

$10468355_10152546700164885_2978234616232003624_n.jpg

$10440931_730922616946658_1670829828876460433_n.jpg

:)))))

Biryilin emegi gitti cok kotuydu tarihe bosa calismisim bosa kurek cekmisim :((

KPSS kitaplarimi koliliyorum...

O kadr kitaba verdgm parayami yanaym gece gündüz cektgm rezillige emeğime mi ...

İnşallah gy den çok yanlisim gelmez hersey ona bagli....

Kizcelerm sizn durumlar nasil gk kismini kontrol edebldnz mi?

Dumanm Carpem Duabakm Zeytin Adige Helena Lilruba???...

Son düzenleme:

O kadr kitaba verdgm parayami yanaym gece gündüz cektgm rezillige emeğime mi ...

Canimmmm cok kotuyum ya bosa cocugumun zamanindan caldim bunca gun evimden kocamdan ayri kaldim calismasamda boyle yapardimki matim iyi diye tarihe cografyaya yuklendim bide tarihten basladim moralim bozuldu gy de iyi gecmedi hos matematikte bile paragraf sormuslar en son turkceye dondum sinirden kafam hic basmadi ecel terleri dokuyordum sanki bilmiyorum artik ne olacak hakkimi helal etmiyorum bi senelik emek uctu gitti ya mufredatmis nerde mufradatin m si.. nerde Atatürk donemi nerde adaletttttttty

Canimmmm cok kotuyum ya bosa cocugumun zamanindan caldim bunca gun evimden kocamdan ayri kaldim calismasamda boyle yapardimki matim iyi diye tarihe cografyaya yuklendim bide tarihten basladim moralim bozuldu gy de iyi gecmedi hos matematikte bile paragraf sormuslar en son turkceye dondum sinirden kafam hic basmadi ecel terleri dokuyordum sanki bilmiyorum artik ne olacak hakkimi helal etmiyorum bi senelik emek uctu gitti ya mufredatmis nerde mufradatin m si.. nerde Atatürk donemi nerde adaletttttttty

Snvdan ciktm.disarda esimle kizim beni bekliyor o kadr dolmustm ki ağlamak istiyordum ama sktm kendimi esimn ve kizimn karsisinda bunu yapmak istemedim ve hala yuregmde bir agirlik içim aciyo şöyle doya doya bi aglasam rahatliycam da skyrm kendimi:(((((

Dumanm halkbankasina başvuru yap bari belki orda sans yüzüne güler???

Utanmasalar kayıp Malezya uçağının yerini bize soracaklar
Bir gün Afrasiyab'la beraber Dünya'nın çatısına çıktık.
Atlarımızı voynuklara emanet ettikten sonra güzel,manzaralı önünden demiryolu geçen bir telefon kulübesi bulduk,oturduk,çok acıkmıştık.
Acaba et mi,tavuk mu yoksa balık mı söyleyelim diye düşündük,o az söyledi ben tam.
Koyu bir sohbete tutuştuk,evren dünya merkezli diye iddia ediyor sürekli,kafam bozuldu aradım Kopernik'i,güneş merkezli olduğunu ispat ettik falan neyse yemek bitti kalktık,İnebolu'ya kadar atla gittik,orada atlara mazot aldık.
E tabi o dönemlerde demiryolu yok,dere tepe düz giderken Kırım'a vardık,bizi karşılamaya sağolsunlar Abdülcemil Kırımlıoğlu'nu göndermişler,hoşsohbet bir büyüğümüz sağolsun yedirdi içirdi,yolcu etti.
Dönüş yolunda Rusya'yla Brest Litowsk'u da imzaladık aradan çıksın diye,oradan İstanbul'a geçtik prof. Malche gelmiş tabi gitmesek ayıp olur,dinledik o da güzel bir abimiz,beraber telefon kulübesinde falan halay çektik...

Alıntı

Son düzenleme:
kızlar psikolojim çöktü toparlayabilmiş değilim çok üzgünüm gece rüyamda bile ağladım 1 yıl emek verdim sınava olacak bu iş dedim gittim 5 tarih sorusu çözüm yıkıldım devamı da geldi zaten o moralle bir şey yapamadım şok oldum resmen soruları görünce. şaka gibi bir sınavdı emeğimiz gitti haram olsun torpille o koltuklara yellim yellim koşacaklara hakkım başka bir şey diyemiyorum
uykularımdan fedakarlık ettim sınava hazırlanıcam die iş bakmadım kitaplarla uyudum geceleri uyandım yine kitaplara koştum
kısacası artık kpss yi fln unutun devlet kapısı size ancak hayal diyorlar.

bu nasıl bir sınavdı......neyi ölçtüler sizce.....:36::36:

diyecek bişey bulamıyorum.....eğer 90 üstü alan olursa :47::47::47:

işte yeni bir skandal........:2::2:

milleti aptal yerine koyuyorlar......dalga geçmişler sorularda resmen............:14::14::14:

Kötü canım cok...

kızlar psikolojim çöktü toparlayabilmiş değilim çok üzgünüm gece rüyamda bile ağladım 1 yıl emek verdim sınava olacak bu iş dedim gittim 5 tarih sorusu çözüm yıkıldım devamı da geldi zaten o moralle bir şey yapamadım şok oldum resmen soruları görünce. şaka gibi bir sınavdı emeğimiz gitti haram olsun torpille o koltuklara yellim yellim koşacaklara hakkım başka bir şey diyemiyorum
uykularımdan fedakarlık ettim sınava hazırlanıcam die iş bakmadım kitaplarla uyudum geceleri uyandım yine kitaplara koştum
kısacası artık kpss yi fln unutun devlet kapısı size ancak hayal diyorlar.

Gülüyorlardır bir de, esekler nasıl hazırlandı diye... :)

Bu arada ben bir sey kesfettim. Yazıldı mı bir yerde bilmiyorum. Su zeytindagı kitabını ararken buldum. Erdogan bu kitabı genclere önermis Haziran ayı haberinde var bir yerde.

benim iş saatlerime uyduğu için mecbur cemaatin dersanesinde hızlandırılmış kursa gittim..
vallahi bana soru vermediler..
hatta arkadaşlar da bana cemaatinkinde soru verirler oraya git dediler ..:52::52:
tarih hocamız son hafta bişey söyliycem kesin gelin dedi
dedim yoksaaaaa:53:
yok yani adam son güne kadar ders çalışın,sabah bile göz atıp girin dedi...:37:

Kötü canım cok...

Gülüyorlardır bir de, esekler nasıl hazırlandı diye... :)

Bu arada ben bir sey kesfettim. Yazıldı mı bir yerde bilmiyorum. Su zeytindagı kitabını ararken buldum. Erdogan bu kitabı genclere önermis Haziran ayı haberinde var bir yerde.
merhaba canım
yani ki ne demek oluyor bu anlamadım ben

Son düzenleme:
Back