- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
sesli güldüm
ağlanacak haline gülüyor artık insanlar yazık vallahi
''Tibetin en yüksek yerinde pekine giden o uçağın telefon kulübesinde halay çeken öğrenciler olarak odtü'nün getiridiği ilk internet ile size burdan küfür edeyim diyorum ösym !'' cokk iyimiş
ağlanacak haline gülüyor artık insanlar yazık vallahi
aynen..Sınav çok kötüydü, eylülde girecek olan varsa tavsiyem İnkılap tarihi çalışmayın boşuna. Atatürk'ü silip atmışlar Türk tarihinden.
Sınav çok kötüydü, eylülde girecek olan varsa tavsiyem İnkılap tarihi çalışmayın boşuna. Atatürk'ü silip atmışlar Türk tarihinden.
aynen..
atatürk ile ilgili soru koca kitapçıkta bi tane hatırlıyorum (yanlış olmasın)
atatürk döneminde hangi şehirler arasında demiryolu yoktur?
ya yanlış hatırlamıyorsam bu ilk internet bir bilgi yarışmasında çıkmıştı hangisi olduğunu tam hatırlayamadım ama vardı bu soru
Aynen.
Ama ne çalışalım diye soranlara ise cevabı yok !
Çalışılacak bir şey yok çünkü
Adamlar gidip Kpss'nin konu alanına bile girmeyen sorular sormuşlar hiç çekinmeden.
Benim tavsiyem Tarih ve Güncel konulara ağırlık vermesinler
ona harcayacakları zamanı diğer derslere harcasınlar
olabilr,ben tarihten dolayı direkt Atatürk dönemi diye kafamda yorumladım sanırım..O da Atatürk dönemi diye sorulmamıştı sanırım 1923-1930 arası diyordu.İşte Türk tarihinde Atatürk'ü çıkartınca geriye bu sorular kalmış.
Hem coğrafyada hem de tarihte demir yollarıyla ilgili sorular olması...
Burnuma pis kokular geliyor...
Tarih miydi yoksa edebiyat tarihi miydi belli değil. Alan sorularını yanlışlıkla bize mi sordular acaba dedim. Tamam adı üstünde genel kültür ama o sorular "genel" değildi.
jokerde sorulmuştu soru ben not almıştım lisansa kısmetmiş
ne gibi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?