2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydn kizcelerm iki gundr basagrisiyla cebellesiyorm ilaç alınca bile geçmeyen basagrilarndan Allah sonumu hyr etsn:(( artık uykumda bile ders calisir soru çözer oldum( rüyamda).son 5 güne girdk hyrlisiyla girer cikarz snva inş hepinize iyi calismalar KPSS gullerim...

Gunaydn kizcelerm iki gundr basagrisiyla cebellesiyorm ilaç alınca bile geçmeyen basagrilarndan Allah sonumu hyr etsn:(( artık uykumda bile ders calisir soru çözer oldum( rüyamda).son 5 güne girdk hyrlisiyla girer cikarz snva inş hepinize iyi calismalar KPSS gullerim...
Canim benim gecmis olsun.rabbim su mubarek gunun hurmetine acil sifa versin Benimde boynumdan giriyo agrilar egilmekten boyun Fıtığı oldum galibaaa. Ama orucsun demi ben oyuzden tutamiyacam sinav bitene kadar :(((

Gunaydin kizlarrrr son 5 gun rabbim hayirla kurtulmayi nasip etsin. Son gunlerinizi nasil degerlendiriyorsunuz. Ben cog tekrarini bitirdim soru cozerek ayrica deneme gk denemesi yaptim bugun vat yarinda tarih tekrari. gunde 2 deneme. Carsamba petsembe 3 deneme cuma 1 deneme ve güncellere bakacam insallahhhh plan bu bakalim rabbim ufkumuzu acik eylesin

Bu arada surekli insirah suresini okuyun meali cok guzel zorluklarin ustesinden nasil gelinir ondan bahsediyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrrr son 5 gun rabbim hayirla kurtulmayi nasip etsin. Son gunlerinizi nasil degerlendiriyorsunuz. Ben cog tekrarini bitirdim soru cozerek ayrica deneme gk denemesi yaptim bugun vat yarinda tarih tekrari. gunde 2 deneme. Carsamba petsembe 3 deneme cuma 1 deneme ve güncellere bakacam insallahhhh plan bu bakalim rabbim ufkumuzu acik eylesin

Bu arada surekli insirah suresini okuyun meali cok guzel zorluklarin ustesinden nasil gelinir ondan bahsediyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Maşallah kuzum inşallah planına uyarsın son 5 günü iyi bir şekilde değerlendirirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zuzucuklarım inşallah son haftamız herkes için bu hafta çok güzel geçerrrr 😀😀😃Hadi kolay gele 😍😍😍ben bir deneme çözeyimmmm şimdi😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim gecmis olsun.rabbim su mubarek gunun hurmetine acil sifa versin Benimde boynumdan giriyo agrilar egilmekten boyun Fıtığı oldum galibaaa. Ama orucsun demi ben oyuzden tutamiyacam sinav bitene kadar :(((

Saolasn kuzucm..aynen benmde boynundan giriyo basim gozlerm felaket agriyo:(3 gundr oldm oldm dirildm orucumu da tutmak istedm enson Esim dungece niyetlenme agri geçsin tutarsn tutamadgini kaza edersn diye israr etti bugün ara verdm oruca ve üst üste aldgm agri kesicilerle biraz daha iyi gibiym.inş snv günü tutmaz basagrim ve güzel bi seklde girer cikarm snvima..

Kuzucugumu uyuttum tarih tekrari yapcam..

Kizcelerm bugün de bitti saylir kaldi 3 gün heyecan durumlari nasil ben hicbisey hissetmiorm bu benim icn iyi mi kotu mu anlamadm????

Kuzucugumu uyuttum tarih tekrari yapcam..

Kizcelerm bugün de bitti saylir kaldi 3 gün heyecan durumlari nasil ben hicbisey hissetmiorm bu benim icn iyi mi kotu mu anlamadm????

Kafayı yeme durumu bende de var, hayırlısı...:51:

Önceki yazdıgına istinaden civcikim.

Son düzenleme:
An itibariyle son tarih tekrarmda bitti çok sukr biraz dinlenp cog(harita uzernde tekrar dağlar ovalar vb.) - türkçe( dilbilgisi) bakcam kolay gelsn kizcelerm...

An itibariyle son tarih tekrarmda bitti çok sukr biraz dinlenp cog(harita uzernde tekrar dağlar ovalar vb.) - türkçe( dilbilgisi) bakcam kolay gelsn kizcelerm...

Canimmmm deneme cozmeyi biraktinmi
Bende cog bitti vatte bitti guncekkerle uluslar arasi kuruluslar kaldi aksama kadarda tarih biter insallah

Canimmmm deneme cozmeyi biraktinmi
Bende cog bitti vatte bitti guncekkerle uluslar arasi kuruluslar kaldi aksama kadarda tarih biter insallah
Biraktm kuzum artık sure olaym az çok belli nereye ne kadar sure ayiracagm o yuzden deneme çözmeyi biraktm gk tekrarimi bitrdm türkçeden bazi kelimelerin yazmlarina faln bakcam geo ve mattan da bikac formüle faln bakcam bir de gunceller var....

selam kızlar korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum
off Rabbim emeklerimizin karşılığını versin şimdiden heyecanımı kontrol altına almakla cebelleşiyorum
tarihten son tekrarımı yaptım Türkçeden de yaptım sayılır tek bir konu kaldı
çağdaş türk tarihinide bugün bitirip yarın vatandaşlık ve coğrafya da tekrar yapıp cuma güncellere bakmayı düşünüyorum
hepinizi öpüyorum güzellerim eğer gelemezsem şimdiden başarılar herkese

selam kızlar korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum
off Rabbim emeklerimizin karşılığını versin şimdiden heyecanımı kontrol altına almakla cebelleşiyorum
tarihten son tekrarımı yaptım Türkçeden de yaptım sayılır tek bir konu kaldı
çağdaş türk tarihinide bugün bitirip yarın vatandaşlık ve coğrafya da tekrar yapıp cuma güncellere bakmayı düşünüyorum
hepinizi öpüyorum güzellerim eğer gelemezsem şimdiden başarılar herkese

Amin...

Ben de tekrarlarıma devam ediyorum, ben de gelemez isem affeyleyin kızlar...

Hepimize simdiden basarılar :42: Hayırlısıyla güzel bitsin, bizi 2016 icin ugrastırmasın bu sınav...Ne olacagı kör kuyu cünkü 2016'da.

Öptüm hepinizi...

Son düzenleme:
bende bu gün 2013 sınavını yapacam deneme yapmayacam
tarih tekrar dün bitti bugünde mat ve türkçe coğrafyaya şöyle bakıp yarin anayasa gündemler derkennn ...
sınav maratonumu hayırlısıyla bitecekk:)

Back