Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim gecmis olsun.rabbim su mubarek gunun hurmetine acil sifa versin Benimde boynumdan giriyo agrilar egilmekten boyun Fıtığı oldum galibaaa. Ama orucsun demi ben oyuzden tutamiyacam sinav bitene kadarGunaydn kizcelerm iki gundr basagrisiyla cebellesiyorm ilaç alınca bile geçmeyen basagrilarndan Allah sonumu hyr etsn( artık uykumda bile ders calisir soru çözer oldum( rüyamda).son 5 güne girdk hyrlisiyla girer cikarz snva inş hepinize iyi calismalar KPSS gullerim...
Gunaydin kizlarrrr son 5 gun rabbim hayirla kurtulmayi nasip etsin. Son gunlerinizi nasil degerlendiriyorsunuz. Ben cog tekrarini bitirdim soru cozerek ayrica deneme gk denemesi yaptim bugun vat yarinda tarih tekrari. gunde 2 deneme. Carsamba petsembe 3 deneme cuma 1 deneme ve güncellere bakacam insallahhhh plan bu bakalim rabbim ufkumuzu acik eylesin
Bu arada surekli insirah suresini okuyun meali cok guzel zorluklarin ustesinden nasil gelinir ondan bahsediyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Canim benim gecmis olsun.rabbim su mubarek gunun hurmetine acil sifa versin Benimde boynumdan giriyo agrilar egilmekten boyun Fıtığı oldum galibaaa. Ama orucsun demi ben oyuzden tutamiyacam sinav bitene kadar((
Kızlar ne yapıyorsunuzzzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılınae gönderildi
Kuzucugumu uyuttum tarih tekrari yapcam..
Kizcelerm bugün de bitti saylir kaldi 3 gün heyecan durumlari nasil ben hicbisey hissetmiorm bu benim icn iyi mi kotu mu anlamadm????
İyi olmaya calisioz fistgm ben son kez şöyle bur goz atyrm konulara ...sen naslsn bebis nasil???
An itibariyle son tarih tekrarmda bitti çok sukr biraz dinlenp cog(harita uzernde tekrar dağlar ovalar vb.) - türkçe( dilbilgisi) bakcam kolay gelsn kizcelerm...
Biraktm kuzum artık sure olaym az çok belli nereye ne kadar sure ayiracagm o yuzden deneme çözmeyi biraktm gk tekrarimi bitrdm türkçeden bazi kelimelerin yazmlarina faln bakcam geo ve mattan da bikac formüle faln bakcam bir de gunceller var....Canimmmm deneme cozmeyi biraktinmi
Bende cog bitti vatte bitti guncekkerle uluslar arasi kuruluslar kaldi aksama kadarda tarih biter insallah
selam kızlar korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum
off Rabbim emeklerimizin karşılığını versin şimdiden heyecanımı kontrol altına almakla cebelleşiyorum
tarihten son tekrarımı yaptım Türkçeden de yaptım sayılır tek bir konu kaldı
çağdaş türk tarihinide bugün bitirip yarın vatandaşlık ve coğrafya da tekrar yapıp cuma güncellere bakmayı düşünüyorum
hepinizi öpüyorum güzellerim eğer gelemezsem şimdiden başarılar herkese