Ben de aynı durumdayım...Eski notumdan bile düsük alabilirim üstelik o sınava calısmamıstım adam gibi...Türkce ile bogusayım derken özellikle sözel mantık sorusunda takıldım kaldım, hızlıcana gk yapıp mata gectim...Bakamadıgım sorular var matematikte bir sürü üstelik matematigim de iyi...Nalet olsun..
O kokuyu ben de aldım, bir bit yenigi var..Kod mod. Cografya icinde tarih sormakta ne akla hizmet onu anlamıs degilim...
Onlardan biri olarak benim kötü idi...
Odtü sorusunu biliyordum ben. Pekin sorusunu da yaptım. Haberlerden kulagıma calınmıstı. Halay sorusu üzerine epey bir kafa yordum. Su Alp Er Tunga'nın diger adı nerde geciyor arkadas ya...Ben ihtiyactan, datadan, yargıdan, pegemden tarih konu okudum, calıstım. Hicbirinde rastladıgımı hatırlamıyorum. En son düsündüm dedim kesin Teoman'dır. İsaretledim...Bilgi yarısması sorularıyla sınav yapıyorlar...Adamın sözünü vermis, bu kim diyor ya...Kopernigi hatırladım ortaokul zamanımdan teee, dünya günes ile ilgili oldugunu işaretledim dogru mu cevabı bilmiyorum. Arkadasın dedigi gibi adam gibi Atatürk ile ilgili soru yoktu. Anladım ki kpss'de konu icerigi falan da kalmamıs. Kafalarına göre sınav yapıyorlar, verdikleri konu cizelgesinden bagımsız hareket ediyorlar...Ortam iyice rezil oldu, ne is yapacagız...Ölelim mi yani...Napalım..2016'da da bakanlıklara gecince sınav torpil olacak her sey tamamen...Haram zıkkım olsun, kendinden cıkarmasa bile colugundan cocugundan cıkarsın Allah eger ortada dalavera varsa.
Cografya, vat, Türkce, güncel idare eder kalan kısımlar rezildi sonuc olarak...Bir senelik emegimiz gözümüzün nuru...Kafayı yemek üzereyim..