2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
teşekkür ederim canım.........

Reca ederim.

Bu arada ben az deneme+cok konu ve soru seklinde gidiyorum. Soruna cevap olarak. Sözelim kıt oldugu ve sözelden calıstıklarım kafamda kalmadıgı için her seye göz atmak zorundaymısım gibi hissediyorum. Daha önce bakıp sırf geri dönmedigim için soru kacırmak istemiyorum. Hayırlısı hakkımızda...

kızlar acaba son bi hafta deneme + konu tekrarı mı önerirsiniz yoksa
sadece konulara mı göz atayım
tabi konu bakerken testlerde sabitleyeceğim her dersi ve eksik olanlara ağırlık vereceğim

denemeler moralimi bozacak diye tedirgin oluyorum bir de çözümlerine bakmak falan derken 3 saat kafadan gidecek bi de üzerine yarım saat dinlenirsem diye vakit kaybı olarak görmeye başladım denemeyi :1:

bu arada sınav yerime baktım pek uzak değil yakında değil ama beğendim =)
önceden baksam mı okula acaba numaralar falan asılı oluyor mu cuma günü?

canım sınavda süreyi iyi kullanmak önemli olsuğu için mutlaka deneme + yanlış yaptığın konularla ilgili test çöz(süreyle) derim ben......
konuyu bilmek soru tekniğinde yeterli olmuyor malum.......ben böyle çalışıyorum....çok sıkıntılı bir konu varsa o zaman konu tekrarı....:34:

sivas kongresi kararları hangilerine neden olmuş?
1.ali galip olayının meydana gelmesi
2.düzenli ordunun kurulması
3.milli mücadelenin tek elden yönetilmesi..

1-2 1-3 2-3 yalnız3 yalnız1

KPSS 2010 Lisans sorularını çözdüm
Şimdiki sisteme göre ne kadar kolay geldi anlatamam
Türkçeyi çok rahat çözdüm
Dershane denemelerinde ecel terleri döküyorum halbuki Türkçeyi çözerken
daha önceki yıllarda adam akıllı çalışıp girseymişim keşke daha kolaymış :50:

Yalnız 3 diye düşünüyorum :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KPSS 2010 Lisans sorularını çözdüm
Şimdiki sisteme göre ne kadar kolay geldi anlatamam
Türkçeyi çok rahat çözdüm
Dershane denemelerinde ecel terleri döküyorum halbuki Türkçeyi çözerken
daha önceki yıllarda adam akıllı çalışıp girseymişim keşke daha kolaymış :50:

Kesinlikle 2010 da hazırlanmadığıma pişmanım gittikçe zorlaşıyor sınav :-S

Kesinlikle 2010 da hazırlanmadığıma pişmanım gittikçe zorlaşıyor sınav :-S

Korkuyorum ben ya bu sene b grubunun sistem değişikliğinden sonraki ilk sınavı ne olacağı hiç belli değil:18:

Aligalip olayi sivas kongresini engellemek icin oyuzden kongreden once olmus
1 ve 2 diyorum
Cozmustum bi denemede ama...

Ikinci sinavi gecen sene cagdas sorulari sayisal sozel mantik geldi

Geçen seneki sınavın B grubu ataması yoktu canım sadece A grubu sınavı vardı geçen yıl
tek yıllarda sadece A grubu, Çift yıllar B grubu sınavı ve ataması yapılıyor
o yüzden B grubu için ilk olacak bu sene

Aligalip olayi sivas kongresini engellemek icin oyuzden kongreden once olmus
1 ve 2 diyorum
Cozmustum bi denemede ama...

canm cvp yalnız 3..cvbı kendin vermişsin şıkkı yanlış söylemişsin sanırım..öncesinde olmuşsa sivas kongresi kararları onu etkileyemez ki,o sivas kongresini etkiler.bende diyorum nye ali galip olayı yok.1 ve 3 demiştim cevaba..

pellinnn cim söylediğin cevap doğru..bizim kurduğumuz mantık doğru mu peki :3:

kızlar şu sınırlı ehtiyetlilik sınırlı ehliyetsizlik hep karışıyor bende yaa.varmı ayırt etmenin kolay bir yolu :14:

gygk nerdesin cnm hiç sesin çıkmyorr

Geçen seneki sınavın B grubu ataması yoktu canım sadece A grubu sınavı vardı geçen yıl
tek yıllarda sadece A grubu, Çift yıllar B grubu sınavı ve ataması yapılıyor
o yüzden B grubu için ilk olacak bu sene

A ve b grubunun icerigi farkli degilki ikisininde mufredati ayni canim cunku A hersene yapiliyo B yalnizca 2 senede bir yapiliyo o yuzden gecen sene girenlerde acemilik cikti

Son düzenleme:
kızlar şu sınırlı ehtiyetlilik sınırlı ehliyetsizlik hep karışıyor bende yaa.varmı ayırt etmenin kolay bir yolu :14:

gygk nerdesin cnm hiç sesin çıkmyorr

Canim ya anlatirim ama iyice corba olmasin pratik bi yol bulursan paylas ama..

Haklı olabilirsin canım ben de hep dershane denemesi çözdüm. Acaba alsak mı paket deneme son hafta için. Yargı alsam mı diye düşündüm kararsızım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bana bi arkadaşım söyledi pegem aldım ama tg almışım tg zor bende moralim düzelsin diye tg olmayanı alacaktım ama zor daha iyi dedi arkadaşım mecbur onu çözcem yapacak bir şeyin yoksa al çöz tabi ben şu son bir haftaya hem deneme hem konu tekrarı sıkıştırdım başlamıştm bitmek üzere kabataslak bir şeklde tabi
boş durmaktan iyidir.
hangi yayın iyi bilemem
pegem iyi dediler gerçeğe yakın çıkıyormuş
ya da çıkmış sınav sorularını deneme şeklinde alabilirsin yıl yıl

Reca ederim.

Bu arada ben az deneme+cok konu ve soru seklinde gidiyorum. Soruna cevap olarak. Sözelim kıt oldugu ve sözelden calıstıklarım kafamda kalmadıgı için her seye göz atmak zorundaymısım gibi hissediyorum. Daha önce bakıp sırf geri dönmedigim için soru kacırmak istemiyorum. Hayırlısı hakkımızda...

aynen bende dönüyorum canım. hepsinden biraz biraz yapayım =)

canım sınavda süreyi iyi kullanmak önemli olsuğu için mutlaka deneme + yanlış yaptığın konularla ilgili test çöz(süreyle) derim ben......
konuyu bilmek soru tekniğinde yeterli olmuyor malum.......ben böyle çalışıyorum....çok sıkıntılı bir konu varsa o zaman konu tekrarı....:34:

sağolasın cnm nasıl yaptın sen işten alabildin mi izin?

bu arada sınava kağıt para götürebiliyo muyuz =)

Son düzenleme:
canm cvp yalnız 3..cvbı kendin vermişsin şıkkı yanlış söylemişsin sanırım..öncesinde olmuşsa sivas kongresi kararları onu etkileyemez ki,o sivas kongresini etkiler.bende diyorum nye ali galip olayı yok.1 ve 3 demiştim cevaba..

pellinnn cim söylediğin cevap doğru..bizim kurduğumuz mantık doğru mu peki :3:

caım bu hangi yayının ?

yok kuzum izin aldım diye 2 gün gitmedim onuda maaştan keseceklermiş....aylardır maaş verdikleri yok bide onu kesecekler.....:36::36: işteyim şuan bugün 1 deneme çözdüm ama sürekli kesintiye uğradı.....evde olmak vardı.....

yok kuzum bozuk para yok anahtar yok....kapıda bıraktırıyorlar....eğer yanında biri gelmeyecekse yanında metal bişey olmasın.....:5:

bende ne yapcam ya düşünüyorum.....otobüs kartına da bişey derlermi onu düşünüyorum.....:26::26:

oruç tutucakmısın kuzum.....şimdi düşünüyorum oruç tutmasam oruç olan vardır nasıl su içicem......:26::26:

şu sınav bitsede kurtulsak....:7:

Son düzenleme:

yok kuzum izin aldım diye 2 gün gitmedim onuda maaştan keseceklermiş....aylardır maaş verdikleri yok bide onu kesecekler.....:36::36: işteyim şuan bugün 1 deneme çözdüm ama sürekli kesintiye uğradı.....evde olmak vardı.....

yok kuzum bozuk para yok anahtar yok....kapıda bıraktırıyorlar....eğer yanında biri gelmeyecekse yanında metal bişey olmasın.....:5:

bende ne yapcam ya düşünüyorum.....otobüs kartına da bişey derlermi onu düşünüyorum.....:26::26:

oruç tutucakmısın kuzum.....şimdi düşünüyorum oruç tutmasam oruç olan vardır nasıl su içicem......:26::26:

şu sınav bitsede kurtulsak....:7:

Kagıt para, otobüs kartı götürülüyor canlar...Hatta ben ösym sınavlarına poset dosya icinde, giris belgesi, kagıt para, paso (simdi an. kart oldu gerci), kimligimi koyup öyle gidiyordum. Bir sorun cıkmadı simdiye kadar. Bir tek küpe, kolye, yüzük müzük metal seyler varsa onlarla girilmiyor.

Back