2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Hadi hayırlısı...Orta okula vermisler beni ama kutucukta resmim yok, sayfada var ama...Ales ve ydsde de mi böyleydi hatırlayamadım. Anlamadım. Ay tedirgin oldum simdi.

Kızlar merhaba sınava girerken araba anahtarı götürmek yasak mı? Bilginiz varsa yazarmısınız...
Arabayla gidersek anahtarı ne yapıcaz diye aklıma takıldı da 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasak canım. Hatta nikah yüzügü, kolye, küpe...Hepsi yasak. Emanetciler oluyor kapıda para karsılıgı alıyorlar esyanı. Ama araba anahtarı bu nolur nolmaz.

Yasak canım. Hatta nikah yüzügü, kolye, küpe...Hepsi yasak. Emanetciler oluyor kapıda para karsılıgı alıyorlar esyanı. Ama araba anahtarı bu nolur nolmaz.

Tüh ya otobüslerde mi sürüncez şimdi alyans serbest yazıyordu yasaksa da onu çıkarırız hadi ama araba anahtarı kötü olmuş 😕

Cıkar git nolur nolmaz...

Malesef Ya da bir günlügüne soför bulacaksın artıkın.

Cıkar git nolur nolmaz...

Malesef Ya da bir günlügüne soför bulacaksın artıkın.

Eşim götürcekti ama o da gircek kpssye. Aman neyse bulutuz bir çözüm. 2012 kpssde bina girişindeki çiçeğin dibine sigara ve çakmak saklamıştım :) yine öyle saklanacak yer varsa saklarız artık sigara :)

Kpss yoldaslarim dert ortaklarim insallah iyi gidiyordur hersey.... ben cok yoruldum ama olup dusup calisiyorum... 3deneme cozdum bugun ama 83e takilip kaldim gitgide denemeleri zorlastiriyorlar galiba ondan sanirim(moral bozmak yok)

Siz ne alemdesiniz kac deneme cozuyorsunuz sonuclar nsl son bir haftayi nasil degerlendireceksiniz......

ben de nerde bu kız diyordm gomuldu yine denemelere gozukmuyor diyordm ki öyleymiş

ben 2 deneme çözyrm cnm ve uzman secilmiş sorulardan tarih(150) cog(50) türkçe(50) çözyrm gunluk böyle fundıkumnetlerde 90 ile 95 arası değişio kpss de 85 e de razym hyrlısı bakalm son 3 gune kadr böle 2 gun kabataslak tekrar ve guncellere bakcam son gun de keyif yapcam(kafamı dinlendrcem )

Son düzenleme:
Mal gibi olduk artık...Bir gecseydi su nalet...

GÜNAYDIN...

Aynen mal gibi salak gibi olduk. Geçsin bitsin artık bu işkence.
Birazdan denemeye gidicem. Fem yine yazmıştır upuzun paragraflar başım ağrıyor sınav anında. Nerden buluyorlar o kadar uzun paragrafı anlamıyorum. Matematikten de batarım yine. Moralim bozulacak biliyorum ama gidicem mecbur.

Son düzenleme:

Ben daha denemelerde 90 hiç yapamadım. Benim durum vahim anlaşılan.

bende şimdi fem denemesinden geldim. aynı duyguları paylaşıyoruz cınım

canm 85 netle aşağı yukarı 82 83 gibi bi puan gelir herlde dimi.sen 95 yapıp 85e razı oluyorsan ben nerelere gidem netim kalmıyor 10 aşağısında

Bizim fem iptal olmuş ihtiyaç öds yaptılar. Yine 75 netle kaldım

teşekkür ederim canım.........

Ben daha denemelerde 90 hiç yapamadım. Benim durum vahim anlaşılan.

canım dersane denemeleri kasıntı oluyor genelde moralini bozma
hocalar bile söylüyor bunu
ama piyasadan alıp çözdüğün denemelerde 10-15 net daha fazlası çıkıyor dersanedekinden.

hatta bi arkadaşım 20 net daha fazla çıkarıyorum dedi
ben onların yalancısıyım
ben dersane denemeleri çözdüm bu zamana kadar yarın pegem alıp çözeceğim bakalım öyle mi gerçekten =)

kızlar acaba son bi hafta deneme + konu tekrarı mı önerirsiniz yoksa
sadece konulara mı göz atayım
tabi konu bakerken testlerde sabitleyeceğim her dersi ve eksik olanlara ağırlık vereceğim

denemeler moralimi bozacak diye tedirgin oluyorum bir de çözümlerine bakmak falan derken 3 saat kafadan gidecek bi de üzerine yarım saat dinlenirsem diye vakit kaybı olarak görmeye başladım denemeyi

bu arada sınav yerime baktım pek uzak değil yakında değil ama beğendim =)
önceden baksam mı okula acaba numaralar falan asılı oluyor mu cuma günü?

Son düzenleme:

Haklı olabilirsin canım ben de hep dershane denemesi çözdüm. Acaba alsak mı paket deneme son hafta için. Yargı alsam mı diye düşündüm kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…