2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

milli kütüphane mi canım??
adnan ötüken kapanacak diyorlardı ygs den sonra
bende gidip vakit kaybetme taraftarı değilim

milli kütüphane mi canım??
adnan ötüken kapanacak diyorlardı ygs den sonra
bende gidip vakit kaybetme taraftarı değilim

Milli küt canım. Adnan Ötüken'e de sen cok sıra oluyor dediydin.

Bir de benim evim milli küte 2 vesait. Evimden kızılaya gitmek zaten 1,5-2 saat, dershaneye bile gitmek eziyet gibi geliyor zateni, üstüne oradan tekrar binmek bin kat daha eziyet gibi sanki. Dershaneye gidince bile eve geldigimde birkac saat kendime gelemiyordum düsün, üstüne yolu da ekle. Gene de belli olmaz ne yapacagım. Aklıma eser gidebilirim de cok bunalırsam, canım burnuma geldi bugün zaten hem sınavdan hem baska seylerden. Evde kalmak istemeyebilirim.

Su son günleri insan gibi atlatıp iyi sonuclar alırız umarım.

Bu arada halk bankası sınav actı servis elemanlıgı icin, haberiniz olsun. Basvurusuna var daha. Sınav 17 agustos'ta.

kuzum kendini bir ferahlat bu böyle olmazzz bak bende aynı düşüncedeydim ama sonra baktım ben ne kadar sitres yaparsam o kadar olmuyorrrrr şöyle düşünnn bir ya evliyim çok şür bebeğim var açıkta değilim bir yuvan var gerisi ise ya bu sınav olursa daha mutlu olurum yok olmassa hayatıma aynı yerden devam edirim deyip kendini rahatlatmalısınn
neçe kötü durumda arkadaşlarım var bir bakıyorum onların benden daha ihtiyacı varrr ozaman dedim sitres yapmanıın bir anlamı yok dedim
bir de niye böyle diyorum biliyosun ki senin gib dönem başından belli bende canla başla çalışıyorum yani bu düşüncelerim hiç çalışmayıpta amannnnnnnnnn olursa olur olmassa olmazz ne sitres yapıyosun anlamında seni farahlatmak için değil gerçekleri şöyle bir göz önüne getirim diye söylüyorum
birde ben sana söyleyimmi sen eğer bu stresi bir tarafa atarsann KESİN KAZANACAKSIN benim içimden öyle geçiyorrr
aayyyyyyyyyyyyyy yine çok konuştummm dediklerimi düşünnn bebeğimmm kocaman öptümmmm

dumanımmm gkgy yazdıklarım aynısı senin için geçerliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii STRES YOKKKKKKKKKKKKKKK

Saol kuzm desteğin icn....

Saol fistgm inş hyrlisiyla topik olarak atancaz:)

Bitanem.türkçeyi kesinlikle sona birakmani tavsiye etmem çünkü digerleryle ugrastktan sonra kafan dolar Ve okudugn paragraflardan hicbisey anlamazsn ..

Saol minigmzn annesi güzel kalpli arkadasm benim..zaten stres yapnca gordm ki netlerm daha da dusuyor daha raht olmaya karar verdm.hyrlisi olrsa olr olmazsada dedgn gbi hayatima kaldgm yerden devam ederm cok sukr cokguzel mutlu bir ailem var Rabbim herşeyden once isteyen herkese benmki gbi mutlu güzel huzurlu bir aile nasip etsn..cok optm findgm iyi calismalar...

Gunaydn KPSS gullerm hepinize verimli bir gün diliyorm yol arkadaşlarım ballibademlermmmmm

Bitanem.türkçeyi kesinlikle sona birakmani tavsiye etmem çünkü digerleryle ugrastktan sonra kafan dolar Ve okudugn paragraflardan hicbisey anlamazsn ..

canım bu konuda sana katılıyorum.....ben bizzat denedim.....kafana takılıyor yapamadığın anayasa sorusu yada mate sorusu....size tavsiyem türkçeyi ve sözelleri mümkün olduğu sürece hızlı çözüp en sona mate bırakın.....:13:

Bi daraldım ben sabah beri azıcık bi sey bakabildim

Artık insanın icinden istek de gelmiyor ya...

Hemen bi dusa girip kendimi toplamam lazım, üstünkörü bi program yapmam lazım. Sonra da uymam lazım.

Bitse de gitsek artık .

Çok az kaldı çok az az daha.sabır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar
Kolay gelsin herkese
Soru çözme topiğini görünce buraya geleyim dedim
bir kaç soru getirdim
soru çözüyordum çok bunaldım çok sıkıldım
kabul ederseniz Türkçe sorularım var.

Kamyonlar kavun taşır ve ben
Boyuna onu düşünürdüm
Niksar'da evimizdeyken
Küçük bir serçe kadar hürdüm

Bu dizelerde
aşağıdakilerden hangisi yoktur?

A) Ek eylem almış ad
B) Edat öbeği
C) Türemiş Ad
D) Çoğul ad
E) Belirtme ve niteleme sıfatı almış ad

Yasar Kurt sarkısı idi bu.

Ek eylem almıs ad=Hür-idim.
Edat öbegi==Kücük bir serce kadar
Cogul ad=kamyonlar
belirtme ve niteleme sıfatı=kücük bir serce (kücük=niteleme, bir=belgisiz, belirtme sıfatının alt türü)

C gibi cevap. (Boyuna kelimesine takıldım ama, türemis gibi sanki)

Cevap nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…