Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KPSS gullerm uyuyonz mu????
Ses soluk yok?????
aynen bende kimseyi göremedim
canım bu arada sana planını sormuştum kabaca söyleyebilir misin?
zahmet olmazsa
Hanimlar merhaba. Aranizda harfinin 41 ki coğrafya denemesini coEn var mi? Sizce nasildi
Gunaydn yavrukuslarm Allah kolaylik versn iyi calismalar..
kızlar gribim yaaa geçmedi gitti![]()
Selam kizlar
Kacgundur yazmadim ama elimde tel takipteyim. Dun 3 deneme yeptim 70 93 73 netlerim boyle simdiki ise 82 net data5. Tgleri yapiyorum onlarda zorlaniyorum. Memurlar nete baktim adamlar ucuyo ya 100 net ve ustu yapan cok femin denemelerinden yuksek alanlar cok. Biride demis bikac deneme sonra kpssden ne alacaginiz belli olur offff offf ozaman benim durum kritik moralim bozuldu biraz( neyse yilmak yok biraz moralim bozulsada umudumu kirmayacam rabbim noooolur emeklerimizi zayi etme calisanla calismayani ayir nooolur allahim evladimi perisan ederek kocamdan evimden ayri kalarak masanin basina cakili kalip bel agrisina yakalanarak ve daha bir cok sikintilara katlanarak girdigimiz bu yolda beni ve benim gibi arkadaslarimi muvaffak eyle aminnnnnnnn.....
Offf coook doldum
Selam kizlar
Kacgundur yazmadim ama elimde tel takipteyim. Dun 3 deneme yeptim 70 93 73 netlerim boyle simdiki ise 82 net data5. Tgleri yapiyorum onlarda zorlaniyorum. Memurlar nete baktim adamlar ucuyo ya 100 net ve ustu yapan cok femin denemelerinden yuksek alanlar cok. Biride demis bikac deneme sonra kpssden ne alacaginiz belli olur offff offf ozaman benim durum kritik moralim bozuldu biraz( neyse yilmak yok biraz moralim bozulsada umudumu kirmayacam rabbim noooolur emeklerimizi zayi etme calisanla calismayani ayir nooolur allahim evladimi perisan ederek kocamdan evimden ayri kalarak masanin basina cakili kalip bel agrisina yakalanarak ve daha bir cok sikintilara katlanarak girdigimiz bu yolda beni ve benim gibi arkadaslarimi muvaffak eyle aminnnnnnnn.....
Offf coook doldum
O dedigin yayını ilk kez duydum:26:
Günaydın can can/kızlar..![]()
selam kızlar giriş kağıtlarınız geldi mi benim gelmedi meraklardaym ay kaybolcak diye ödüm kopuyor eşiminde gelmedi
kızlar birde o memurlar nete fazla takılmayın moral bozmak için yapan çok tüm yıl boyunca bir kere ble bakmadım doğru söyledikleri ne malum çok moral bozmaya çalışan insanlar gördüm kendime bakarım kimse ilgilendirmez sınav öyle bir şey ki o 100 net üstü yapanlar yaamaz öyle sorular çıkar ki Rabbim bize doğruları işaretletir kader biraz da
Cqnim tel otomatik yapmis yargi bin yazacaktim
selam kızlar giriş kağıtlarınız geldi mi benim gelmedi meraklardaym ay kaybolcak diye ödüm kopuyor eşiminde gelmedi
kızlar birde o memurlar nete fazla takılmayın moral bozmak için yapan çok tüm yıl boyunca bir kere ble bakmadım doğru söyledikleri ne malum çok moral bozmaya çalışan insanlar gördüm kendime bakarım kimse ilgilendirmez sınav öyle bir şey ki o 100 net üstü yapanlar yaamaz öyle sorular çıkar ki Rabbim bize doğruları işaretletir kader biraz da
bende giriş kağıdı gelmeyecek diye biliyorum bir de sınavdan 10 gün önce belli olacak diye duydum
Canım kağıt eve gelmeyeceki sen netten çıktı alacaksın ben öyle biliyorum ben Mayıs'ta ales e girdim ondada ben netten çıktı aldım öyle girdim yaniii kağıt gelmeyecek diye biliyorum bennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar
Offf coook doldum
Selam kizlar
Kacgundur yazmadim ama eligetrmwtakipteyim. Dun 3 deneme yeptim 70 93 73 netlerim boyle simdiki ise 82 net data5. Tgleri yapiyorum onlarda zorlaniyorum. Memurlar nete baktim adamlar ucuyo ya 100 net ve ustu yapan cok femin denemelerinden yuksek alanlar cok. Biride demis bikac deneme sonra kpssden ne alacaginiz belli olur offff offf ozaman benim durum kritik moralim bozuldu biraz( neyse yilmak yok biraz moralim bozulsada umudumu kirmayacam rabbim noooolur emeklerimizi zayi etme calisanla calismayani ayir nooolur allahim evladimi perisan ederek kocamdan evimden görev arak masanin basina cakili kalip bel agrisina yakalanarak ve daha bir cok sikintilara katlanarak girdigimiz bu yolda beni ve benim gibi arkadaslarimi muvaffak eyle aminnnnnnnn.....
Offf coook doldum