2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar şu soruya bakarmısınız
Türkiyede
keçi yetiştiriciliğinin Akdeniz EGE doğuanadolu ve güneydoğu anadolu bölgelerinde yaygın olmasının temel nedeni aşagıdakilerden hangisidir
A Dağlık ve engebeli alanların varlığı
B Yaz mevsiminin kurak geçmesi
C Maki ve meşe toplulklarının yaygın olması
D yaylacılık faaliyetlerinin yoğun olması
E Göçebe kültürünün etkili olması

sizce hangisi ben a şıkkı dedim ama değilmiş

Cnm 8 mi 9 mu sayisina bak da int den bi goz atym merak ettm.

Tg leri int indirdm bikactane cozdm bilgsyar uzernden sonra biraktm çünkü bilgsayardan çizmek cok zor oluyor..

canım 8i bulamadım sitelerde 9a baktım o değil 8 sanırım :44:

bende direk a diye atlayabilirdim bu soruya ama c olması da mümkün..cvp neymiş canm

Bu netlern 10 tane faln altini dusnyrm Adigecm cünku snv ani heyecan stres ve paket denemelerin snv sorularından kolay olmasi boyle dusnmeye itiyor beni 100 nette istikrarlı olsam icm Raht etcek..

aslında 10 altını değil üstünü düşün canm cidden bazı denemeler haddinden zor,geçmiş sınav sorularına baktığın zaman kasmıyor okdr.eleyici sorular hariç tabi. ama en iyisi hedefi yüksek tutmak tabiki..hayırlısıyla bi bitseydi de hepimiz güzel geçti diyebilseydik şurda yaa

bende direk a diye atlayabilirdim bu soruya ama c olması da mümkün..cvp neymiş canm

Canım cevap c ama Doğu Anadolu'da maki be meşe yokki orası bozkır ve çayır var bir kısmında. Bilemedim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar bi slm vereyim dedim
havanın sıcak olması hiç iyi olmuyor =(

Kpss gullerm calisiyonuz mu???
Ben de simdi kalan 3 haftayi basil verimli hale getirebilrm DİE bir plan-program yapcam plan yapa yapa bi hal oldm pofffff...

canım planını bizimle paylaşırsan iyi olabilir belki bizde kendimize göre bir şeyler kapabiliriz

Yediiklim14/7
Gk:48.50net
Gk:43.75net
Net:92.25
Kizlarrrr yediiklim aslinda coook zor bi deneme:))) dermisim.olsun deneme denemedir cok sukur 90i gectim.masallah demi bana kizlarr insallah 100 ude gorurum:))

Bugün devamli bir uyku hali var uzermde....

Kolay gelsn KPSS gullermmmmm...
Canimmmm silkelen hadi bi kahve yap gel kendine masallah cok iyi gidiyosun sik disini tatlimmnmmm

Bende bi denemeyle duruyorum daha bide sabah biraz turkce cozdum tarih tekrari yaptim azicikta
Turkceye biraz agirlik verdim 1 yanlis 2 bos:))

Kızlar dershaneden yeni geldim...Perisanım yorgunluktan. Öce tarih tekrar, pesine deneme...Deneme kötüydü biraz moralim bozuldu ... Yemek yedim, birazdan dus alıp oturucam. Cehennem gibi bura, asırı ısındı birden. Bu havada nasıl calısıcaz bakalım...Allah hepimize sabır versin.

Kolay gelsin...

Kızlar cümledeki yazım yanlısı nedir?

Öykücünün, karakterlere duyduğu ilgi aslında romancınınkinden aşağı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…