2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kuzularrrrr nsl gidiyor calismalar???
Ben 200 tarih cozdm bir de deneme yaptm simdi 15 dk cay arasi verdm deneme sonucuna bakip biraz cog cozcem sonra da bir deneme daha cozcem inş...

Kolaygelsin tatlim gozun aydin kardesin gelmis
Oncesi gun uzunuzun yazmissin canim eline saglik taktiklerin ise yaradi guc verdi motive etti zamani biraz daha iyi kullaniyorum ve turkce netim mucize gibi artti masallah. Iki gundurku bol bol turkce cozdum hergun en az bir deneme yapiyorium oglum uyusun ikinciyi yapacam inşallah. Aradada tarih tekrari cografya soru biraz mat keyfim ne isterse ona yoneliyorum bitek anayasa cozmek gelmiyo icimden
Denemen nasil bu arada kuzu

En yuksegi 88 bitanem istikrar yok simdilik.
Nasil gidiyo hamilelik tatlim sikinti varmi

selam kızlar bugün sayfa fazla aktif değil.ben buraya sık sık yazmasam da yazdıklarınızı mutlaka girip okuyorum motive oluyorum sizlerin de çalıştığınızı okudukça.ben de bugün 2 deneme çözdüm çok şükür ilkkez 91.75 yaptım 1 nette olsa 90ın üstüne çıktım ama hala istikrar yok sabahki denemem de 81 netti mesela. Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah,herzaman çalışanla çalışmayanı bir tutmasın diye dua ediyorum (tabi hayırlısıyla) ..hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalarrr

Saol Dumanm, taktiklern ise yaradgina sevndm cnm..denemeye gelince de;

44 gy 52 gk Toplam:96 net

Cok basit hatalar yapiyorm sonrasında çok uzuluyorm ama denemeye yeni basladm sayilir ve.ilerleyen zamanlarda bunu asacagimi ve daha dikkatli olacagimi dusunuyorm bir de sözel mantik beni mahvediyor çoğu denemede yapamiyorm((

Amin cnm inş alacagz emeklermzn karsiligini Allah n izniyle..

81 net hangi yayin Adigecm hangi sayisi??

Yayinin adini söylemeyi unutmusum Pegemin denemesiydi...

Amin cnm inş alacagz emeklermzn karsiligini Allah n izniyle..

81 net hangi yayin Adigecm hangi sayisi??

fem denemesi canm dersaneden vermişlerdi 3 tane..90 olanda yediiklim,oyzden bu neti çıkarmış olabilirim bende hayırlısıyla senin netlerine ulaşırım inşallah bian önce

Maşallah bacimmmmm darisi bana insallah masanın ustunde pegem denemem duruyor tam yapacaktim oglum huysuzlandi sabahki denemeden 82 netim var yediiklim 5i cozdum basit ama iki sik arasina dusuruyo basit olmasida aslinda avantaj degil bide oyle baktigin ve hiz yaptigin icin hic olmadik seyi kaciriyorsun bende tarih tekrari yapiyorum simdi osmanlidayim haftaya pazarteside denemeyi 3 e cikarticam insallah zaman daraldi. Artik mideme kramplar giriyo yuzumde sivilceler bide oturmaktan kilo aldim sistim(( hayirlisiyla geceydi su sinav

fem denemesi canm dersaneden vermişlerdi 3 tane..90 olanda yediiklim,oyzden bu neti çıkarmış olabilirim bende hayırlısıyla senin netlerine ulaşırım inşallah bian önce

Masallah canim sinavda 100u gecmemiz dilegiyle:)) basarilar allah zihin açıklığı versin. ....

Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?

Atatürk döneminde göçmen ve muhtaç çiftçilere ödünç tohum ve yemeklik dağıtılması hangi ilkeyle ilgilidir kızlar? devletcilik,halkçılık ?

Cnm ben bunu devletçilik DİE hatrliyorm..

1929 dünya ekonomik bunaliminin en fazla zarar verdiği alan tarim urunleri alaniydi ve bizde bundan encok etkilenen devletlerden biriydik M.K de bu ekonomik bunalim sonrasi citfciyi ve tarim sektörünü yeniden ayağa kaldirmak canlandrmak için çiftçiye tohum vb yardimlarda bulundu ve bunu devletçilik uygulamaları adi altinda yapti..

değilmş canım yaa bende direk devletçilik diye atlamıştım ama halkçılık diyor

gözün aydın bebeğimmmmmmmmmm

Bilgi tam yerlesmedigi için iki SK arasında kaliniyor zamanla asarsn inş yavrukusum kendini kasma sen elinden geleni yapiyosn gerisi kismet..bende sitresten 6 kilo verdm aslında benim.icn iyi oldu hamilelik kilolarm gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…