2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
90netle kaç puan gelir acaba :18: bende şuaralar 85 90 arası oynuyorum umarım artar canımm :32: buarada geçen bi arkadaş soru sormuştu cvp çiçek aşısıydı,sen irandan alındı fln yazmştın o sorunun aynısı çıktı şıp diye yaptım sayende :27::27: :16:

Sevndm yaptgina cnm..

Yavrukuslarm naparsnz?? Ben sabah ki denemeyle duruyorm:( su aritma cihazi sipariş etmstk internetten o geldi esimle onu monte etmek için ugrastk sonra da yemek muhabbeti basladi simdi deneme çözmeye otrcam herkese iyi calismalar..

Yavrukuslarm naparsnz?? Ben sabah ki denemeyle duruyorm:( su aritma cihazi sipariş etmstk internetten o geldi esimle onu monte etmek için ugrastk sonra da yemek muhabbeti basladi simdi deneme çözmeye otrcam herkese iyi calismalar..

Matematik cözdüm, vat calısıyorum canım...Cografya ile devam edicem saat 10 gibi...

Yediiklimin denemesi diğer denemelerden daha mı kolay arkadaşlar..özllkle matematikleri tık tık çözüyosun kafa yormadan.14lü denemesini aldım,keşke farklı bir yayın alsaydım yaa basite alıştıracak bu yayın beni :10:

90netle kaç puan gelir acaba :18: bende şuaralar 85 90 arası oynuyorum umarım artar canımm :32: buarada geçen bi arkadaş soru sormuştu cvp çiçek aşısıydı,sen irandan alındı fln yazmştın o sorunun aynısı çıktı şıp diye yaptım sayende :27::27: :16:
Zaten fem deneme 9 da çıkmıştıı o soru

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün
Doktora gittim kese göründü gelecek hafta kalp atışları için randevü verdi doktor😊 ay çok mutlu oldum 😍gayet iyi bir sıkıntı yok dedi çok şükür😛

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar
Uyuya kalmisim uykumu acip denemeye basliycam herkese iyi calismalar canlar

Gkgy cimmm basladinmi kuzu ben yediiklimin deneme sini cozecem belimde cok agriyo masa basinda oturmaktan zor nefes aliyommm. İnşallah emeklerimiz karşılığını alırız

Gkgy cimmm basladinmi kuzu ben yediiklimin deneme sini cozecem belimde cok agriyo masa basinda oturmaktan zor nefes aliyommm. İnşallah emeklerimiz karşılığını alırız

Yok kuzu 5 bucukta uyanmstm tekrar uyuya kalmisim simdi esimi ise gonderdm kahvaltyi yapip basliycam.

Aynen nerem agrimiyo ki hertarafm agriyo sanki dayak yemisim gbi:((

Beyaz kalemin cozcem bende fistgm yedi iklimin paket denemesini ( bende 7 lisi var) moralim bozuk olduğu zamanlarda cozcem bayagi moralini duzeltyo insanin, normal denemelerden 10-15 net daha fazla cikartabiliyosn..

bebişim varmışş çok şür saglıklı kuzucum sorduğun iç,in teşekkürler bebişimmmm

Çoooooookkkkkkk sevndm yavrukusummmm saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsn Allah m...
Minigimz topigimize sans getrsn, hepimiz bu snvda yerleşelim ins..

Gunaydn KPSS gullerim Rabbim hepimize zihn acikligi okuduğunu anlama kolayligi ve calisma azmi versin verimli bir gün diliyorum..

Son düzenleme:
Yediiklimin denemesi diğer denemelerden daha mı kolay arkadaşlar..özllkle matematikleri tık tık çözüyosun kafa yormadan.14lü denemesini aldım,keşke farklı bir yayın alsaydım yaa basite alıştıracak bu yayın beni :10:

Bencede cok kolaydi mati hemen cozuluyo bitek guncellerini yapamadim bide tarihte dikkatsizlikten kaynaklanan yanlışlarim cikti bence hic bi denemeyi hafife almadan cozmek lazim Konsantrasyonu pekistirmek icin

Yok kuzu 5 bucukta uyanmstm tekrar uyuya kalmisim simdi esimi ise gonderdm kahvaltyi yapip basliycam.

Aynen nerem agrimiyo ki hertarafm agriyo sanki dayak yemisim gbi:((

Beyaz kalemin cozcem bende fistgm yedi iklimin paket denemesini ( bende 7 lisi var) moralim bozuk olduğu zamanlarda cozcem bayagi moralini duzeltyo insanin, normal denemelerden 10-15 net daha fazla cikartabiliyosn..

Evet canim yediiklim daha pasitti ve pratik:) zamanimda yetti ama guncelleri yapmadim dikkat eksikliginden kaynakli 16 soruyu yanlis yapmisim 92 de dogrum var bi mat ve cografysyi fulkedim sayilir ama gitgide yuksrliyor netlerim bu dorduncu denememdi bak simdi netlerime ama gulme:))))
1.deneme 50net
2.deneme 57net
3.deneme 70net
4.deneme 88net

Istikrarliyim demi:))) bu hafta sonuna kadar 90 a cikartacagima inaniyorum gunceller ve cagdasda calisiyorum bide turkce pratik yapiyorum daha ne olsunnnn

Gunaydn KPSS gullerim Rabbim hepimize zihn acikligi okuduğunu anlama kolayligi ve calisma azmi versin verimli bir gün diliyorum..

Bitanem deneme alicamda elimde pegem yediiklim ve x yayincilik var. Fem aliyim diyorum baska hangisini onerirsin bide hangi siteden aliyorsun.

Evet canim yediiklim daha pasitti ve pratik:) zamanimda yetti ama guncelleri yapmadim dikkat eksikliginden kaynakli 16 soruyu yanlis yapmisim 92 de dogrum var bi mat ve cografysyi fulkedim sayilir ama gitgide yuksrliyor netlerim bu dorduncu denememdi bak simdi netlerime ama gulme:))))
1.deneme 50net
2.deneme 57net
3.deneme 70net
4.deneme 88net

Istikrarliyim demi:))) bu hafta sonuna kadar 90 a cikartacagima inaniyorum gunceller ve cagdasda calisiyorum bide turkce pratik yapiyorum daha ne olsunnnn

canım harikasın....
bende de dikkat eksikliği var......deneme kitapçığında d şıkkını işaretleyip cevap kağıdına c şıkkını işaretlemişim, bir sürü soruyu böyle yapmışım ya...:9:
o kadar yani....inş asıl sınavda dikkatsizlik yapmayız......elde değil ama...Allahım yardımcımız olsun....

Bitanem deneme alicamda elimde pegem yediiklim ve x yayincilik var. Fem aliyim diyorum baska hangisini onerirsin bide hangi siteden aliyorsun.

kuzum uzman kariyer beyazkalem yargı ihtiyaç pegem yediklim fem murat yay var bende murat ı tvsiye etmem saçmalamış biraz ama diğerlerinden alabilirsin..buarada internetten TG leri indirebilirsen yada fotokobiciler toplu satıyolarmş eger orda bulabilirsen dersanelern yapmş oldugu TG leri de ya int.den indr ya da fotokobicilerden al çöz derim.ben 15-20 tane indirdm..

kitapları da avantaj kitap dan alıyorm 30tl ustu kargo ucretsiz..

Son düzenleme:
1.deneme 50net
2.deneme 57net
3.deneme 70net
4.deneme 88net

Kiz bu gelişmeye gulunur mu ancak takdir edilir caliskan bacim benimmmmmmmm:))

Back