2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
çağdaş türk tarihi konu çalıştımm:10:
ramazan yetgin den baktım olur ibi değil yazdımmm adamın dedikerini :55:
dumannnnnnnnnn canım sen demiştin herhalde çağdaş türk tarihi için bak bir istersen biraz zaman alıyor ama adam belki bu sene 5 soru sarabilirler diyor ki 5 soru da az değilll

çağdaş türk tarihi konu çalıştımm:10:
ramazan yetgin den baktım olur ibi değil yazdımmm adamın dedikerini :55:
dumannnnnnnnnn canım sen demiştin herhalde çağdaş türk tarihi için bak bir istersen biraz zaman alıyor ama adam belki bu sene 5 soru sarabilirler diyor ki 5 soru da az değilll

Kuzum Simdi aynisini ben yazcaktm DUMANA:)Ben tekrarlari ordan yapiyorm adamın anlatım seklini begendm Dumanm sana da fayda sagliycaktr

Denemem yalan oldu oglum uyandi durmadi huysuzlandi banyo yaptirdim kshvaltiydi derken masaya yeni oturdum annem onu disari goturecek o zaman cozerin artik simdilik biraz dilbilgisine bakicam

Kizlar cagdasi ne yaptinizya okuyorum tekrar basa donuyorum hic bisey anlamiyorum:((((

Dumanm Duabakim da yazmis ben de o hocayi tavsiye etcktm adam kesinlikle ogretiyo:) yani bendeki etkisi boyle oldu umarm sende de ayni etkiyi yaratir..

sabah ki sınav nasıl dı kuzum hangi yayını çözdün

İnternetten TG leri indirmistm bebegm bilgisayar üzerinde ihtiyacın tg 1 ini cozdm(hernekadr cozmemem icn sanki insanlar anlasmis gbi rahatsız etseler de bi kapi caldi sonrasinda elektrikler gitti bilgsyar kapandi arkasndan kizm naz yapmaya basladi onun ardndan disarda anlamsiz bi gurultu koptu ayyyyy icm daraldu aglycaktm nerdeyse)bu şeklide cozdm bitrdm simdi kizimi uyutyrm ardından cvplari kontrol etcem balim...

Kızlar yemek felan derken 3 saat uğraştın çayımızda içeyim derse dönecem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yediiklim4 : 38 genel yetenek 32 genel yetenek. 70 nett😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar nasılsınız
şu fem in 11 deneme setini çözüyorumda soruları baya zormuş moralim bozuldu ya off :(
sizin çalışmalar nasıl gidiyor ?

Kızlar bir tane kpss sorusunun cevabını baska baska yerlerde farklı gördüm cevaplarını.

Asagıdakilerden hangisi sınırlı ehliyetsizdir?

A. Evli kisi
B. Kendisine yasal danısman atanan kişi
C. Mahkeme kararı ile ergin kılınmıs ayırt etme gücüne sahip kisi
D. Akıl zayıflıgı sebebi ile kısıtlanmıs ayırt etme gücüne sahip kişi
E. Velayet altındaki 3 yasındaki cocuk

Kendi yorumumu söyleyim. Sınırlı ehliyetsizlik, ayırt etme gücüne sahip kücük (18 altı) ve kısıtlanmıs ama ayırt etme gücü olan yetiskinler. Buna göre cevap D olmuyor mu?

Cevaba C demis bir yerde?

Yorumunuz nedir?

Back