2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Canlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..

Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..

Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..
İnşallah canim biter bu sinavda guzel yerlere yerlesiriz burada motivemizi yukseltelim raporlari verelim son bir ayi güzel değerlendirelim de meyvesini yiyelim demi

Kuzular ben yatiyorm hepinize iyi geceler..

Buarada bugun tarih- cog tekrarlari yaptım ve 300 soru cozdm..Esim yillik izne ayrildi bir hafta,o evdeyken calismalarm biraz aksiyo çünkü istekleri bitmiyo yemegydi meyvesydi tatlisiydi derken iki arada bi derede calisiyorm ve bu kadar calisabiliyorm videolarimi bile yemek yaparken acip dinliyorm yarn 6 da kalkcam ve daha verimli bir gün olacak ins ..

Hepinize iyi calismalar..

Tatlı rüyalar dostum Allah rahstlik versin 300 soruda guzelll cnm masallah ne yapcaz evli sinavli cocuklu son bir ay hadi bakalım:))

Bilmiyorumki tatlim telden aramistim sadece tg oldugunu soyledi sondan 3. Dedi galiba

tg 13 o zaman canım bizde önümüzdeki haftaya gireceğiz mutlaka yorumunu bekliyorum kazık soruyor dersane hepimizin moral gidiyor valla dersane birincisi bile anca 83 alıyor düşün bir de koskaca kaç bin kişilik dersanede:1:
hangi şehirdesin canım ücreti neymiş denemenin
ben ankarada bi yer buldum reklama girmesin 1 tl diyorlar deneme. 1.5 ta olabilir:1:

Son düzenleme:
tg 13 o zaman canım bizde önümüzdeki haftaya gireceğiz mutlaka yorumunu bekliyorum kazık soruyor dersane hepimizin moral gidiyor valla dersane birincisi bile anca 83 alıyor düşün bir de koskaca kaç bin kişilik dersanede:1:
ben ankarada bi yer buldum reklama girmesin 1 tl diyorlar deneme. 1.5 ta olabilir:1:

Uk sanırım? :))

Günaydın civelekler...:4:

6 bucukta dersim var, 5'e kadar durmak yok, yola devam..Dün erkenden uyudum, inanılmaz dincim su an...Hemen oturuyorum calısmaya...

Son düzenleme:
Gunaydin kizcelerim 5 de kalktm az bisey calistm sonra geri yattm gozlerm çok fena agriyordu ve hala da agriyor kan toplanms damla kullandm inş geçer hepinize verimli bir gün diliyorm...

Duabakm sesin cikmiyo kuzum iyimsn???

Son düzenleme:
Tatlı rüyalar dostum Allah rahstlik versin 300 soruda guzelll cnm masallah ne yapcaz evli sinavli cocuklu son bir ay hadi bakalım:))

Canininici haziran ayi icn yapcaklarmi yazmstm okudn mu?sen neye karar verdn bitti mi tekrarların basliycan mi denemeye??
Bugünkü Tg için de basarilar fistgm güzel geçer de.moral olr sana inş..

Gunaydin kizcelerim 5 de kalktm az bisey calistm sonra geri yattm gozlerm çok fena agriyordu ve hala da agriyor kan toplanms damla kullandm inş geçer hepinize verimli bir gün diliyorm...

kuzucum dün sabah dersaneye gittim konuları yetiştirelim diye ek ders koydular :5:7 saat ders vardı :26:geldim yemek falan sonra eşimin işarkadaşları toplanmışlar bizide davet etmişler oraya gittki gece çok geç geldim ondan giremedim kuzum anca şimdi girebildimmmm:16:

günaydınnnn kuzularrrrrrrrrr bugün 1 hazirannn herkese iyi ve verimli bir ay olurr işallahh
hadi bakalım az kaldıııııııı
hepimiz kazanır şu stresten kurtuluruz:16:

Kızlar eski takıldıgım sorulara bir göz atıyorum.

Suna bir bakar mısınız?

13.../3a=2...

a'nın alabilecegi degerler toplamı?

cevap=21

Canlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..

Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..

Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..

canım ne güzel motive edici yazmışsın.....
ben aranıza nisanda katıldım bana bu topiğin çok desteği oldu.....
hepinize senin aracılığınla teşekkür ediyorum....
çevremde hiç hazırlanan yok.....
iş yerinde kitaplarımı saklayarak çalışıyorum.......
çok iyi hazırlandığımı syleyemem geç başladım ama bende elimden geleni yapıyorum....
haftanın 6 günü çalışıyorum....
dün çok yoğundum 2 saat anca bakabildim.....60 tarih çözebilmişim....
ama 1 yanlışım çıktı normalde çok yanlış yapardım....
zamanım dar olduğu için üzülüyorum ama elimden geldiğince gayret ediyorum.....
umarım başaracağız......
bugün tatil günüm olduğu için daha henüz başlamadım şimdi bir kahve yaptım..ve başlayacağım.....
herkese iyi çalışmalar.....

Kızlar 1 degil 7 imiş ilk basamak ondan cıkmadı. cözdüm.

Kizlaaaaaaarrrrrr eşim ben skldm senn ders calismandan sen sklmadn mi ders calismaktan dedi sürüye sürüye pikniğe getirdi beni içim gdiyo evde dersler beni bekliyoo:((

Bebisimmmm çiçek asisi degil mi onu İrandan aldk DİE biliyorum....

evet canım a şıkkı çiçek aşısı

Canininici haziran ayi icn yapcaklarmi yazmstm okudn mu?sen neye karar verdn bitti mi tekrarların basliycan mi denemeye??
Bugünkü Tg için de basarilar fistgm güzel geçer de.moral olr sana inş..

Sagol kuzucugum deneme idare ederdi ilk denemem ya ondan sanirsam enson 2010 kpss ye girmistim. Ama sorular basit geldi yapilacak tarzdi ben hep matten baslardim bu sefer turkce gk sonra mat yaptim ve mat yetismedi turkcede mantik sorulari zamanimi aldi:( ama motive etti beni yapilmayacak bise degil su son bir aydada en az 2 deneme cozersek 85-90 kesin aliriz bebegim
Benim planimda yarindan itibaren 6 da kalkcam 1 deneme cozecem sonra yanlislarima odaklanacam eksiklerim dogrultusunda o soruyla ilgili soru cozcem sonra yine bu sekilde. Bi gun 2 deneme tarih tekrari 50 mat 50 turkce. Bigun 3 deneme diye dusunuyorum bos kaldikca tarih ve guncel tekrari iste eksiklerim boyle cunku. Tekrarlarim bitti cok sukur cagdasi okuyacam bugun bide olasilik var onuda ne yaparim bilmiyom kuzum boyle iste biraz karisik oldu ama

Tg 12 canim bana kolay geldi sadece ilk denemem oldugu icin zaman yetismedi yoksa basitti sanki bursadayim cnm 6 tl ye girdim sinava

Bitanem hic deneme cozdunmu

Bir tane FEM tokadi yedikten sonra topige bir goz atym dedim yavrukuslar deneme yapmaya FEM le baslamayn direkt moral bozuyo yediiklimle baslayp sonralarda fem e geçin nacizane tavsiyem..

Bitanem hic deneme cozdunmu

Geçenlerde yedi iklimin denemesini cozdm fistgm moral bulmustm ama forumlarda hep kolay yorumlari yapilmis ve hakkaten diğer denemelere gore daha kolaydi ama bazi denemelerde çok kasiyo mesela Fem gbi ben ortayi bulamadım daha yediklim cozdm kolay bugün Fem cozdm kasti hyrlisi bakalım uzmanla beyazkalemle devam edym bakalım neler olcak..

Back