Pazartesi kuzum gideceğiz haber veririm gelişmeleri sana😉 senin çalışmalar nasıl gidiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin dostlar masaime start veriyorum bugun masadan kalkmak yok insallahhh 45dk ders 15dk tenefus:) 3 gunum kaldi programimin bitmesine pazarda ilk tg denemesine girecem hatta ilk denemem. Kazanan bi arkadasim var 92 almisti kardeside 97 aldi gunde 3 deneme coz artik diyo tekrari falan birak sadece deneme diyo hadi bakalim insallah benim hedefte boyle opuyorum fistiklarimmm
strestendir kuzummm geçmiş olsunEnem uyanmısınız hepiniz :) Yani hemen hemen..
Gygk yumurta cıkıs noktasına yaklastı, erken kalkabiliyor imiş insan bu durumda, bana bol panik hali lazımmıs erken kalkmam icin :)
Kızlar bu arada yüzüm ara ara döküyor benim bu ara bölge bölge. Ne oldugunu bilmiyorum, isilik mi desem sivilce mi desem..Bir yerde geciyor diger yerden cıkıyor. Simdi de cenemde cıkmıs. Dokununca acıyor. Aynaya bakasım bile yok. Basına gelen var mı stresten midir acep?
Enem uyanmısınız hepiniz :) Yani hemen hemen..
Gygk yumurta cıkıs noktasına yaklastı, erken kalkabiliyor imiş insan bu durumda, bana bol panik hali lazımmıs erken kalkmam icin :)
Kızlar bu arada yüzüm ara ara döküyor benim bu ara bölge bölge. Ne oldugunu bilmiyorum, isilik mi desem sivilce mi desem..Bir yerde geciyor diger yerden cıkıyor. Simdi de cenemde cıkmıs. Dokununca acıyor. Aynaya bakasım bile yok. Basına gelen var mı stresten midir acep?
sınavdan sorularrr
osmanlı devletinde 18. yüzyılda meydana gelen aşağıdaki gelişmelerin hangisinde Batı etkisinden söz edilemez.
A- ilkkez çiçek aşısının uygulanması
B- ilk kez matbaanın kurulması
C- hendesehanenin açılması
D- barok ve rokoko tarzında mmari eser yapılması
E- nizamıcedit ordusu nun kurulması
Iyi geceler kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydun tatlim bende uyandım da ayikmaya calisiyorumGunaydinnnnnn KPSS gullemmmm uykumu açmaya calisiyorm KPSS mesaime baslamam lazm uyandiysanz ses verin verimli gunler diliyorum,..
Enem uyanmısınız hepiniz :) Yani hemen hemen..
Kizlaaaaaaarrrrrr eşim ben skldm senn ders calismandan sen sklmadn mi ders calismaktan dedi sürüye sürüye pikniğe getirdi beni içim gdiyo evde dersler beni bekliyoo(
Bebisimmmm çiçek asisi degil mi onu İrandan aldk DİE biliyorum....[/QUOTE
Ohhh kuzum iyicce stres atmissindir iyi olmus bosver bazen beynimiz bol oksijene ohtiyac duyuyo simdi o oksijenleri verimli bi sekilde kullan yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?