2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin dostlar masaime start veriyorum bugun masadan kalkmak yok insallahhh 45dk ders 15dk tenefus:) 3 gunum kaldi programimin bitmesine pazarda ilk tg denemesine girecem hatta ilk denemem. Kazanan bi arkadasim var 92 almisti kardeside 97 aldi gunde 3 deneme coz artik diyo tekrari falan birak sadece deneme diyo hadi bakalim insallah benim hedefte boyle opuyorum fistiklarimmm

Pazartesi kuzum gideceğiz haber veririm gelişmeleri sana😉 senin çalışmalar nasıl gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bekliyoruz haberlerini tatlim dikkat et ama kendine ayaktada cok durma opuyorum

Benden bir adet günaydın herkese, kahvaltımı yaptım simdi oturuyorum calısmaya...

Haydin bakalım, yeni günümüz hayırlı ola.

Gunaydn Carpem Dumanm gunaydn canlar...
İste gormek istedgm topik profili bu:)
Tek basima erken kalkinca kendimi yalnız hissedydrdm topikte sizleri gorunce mutlu oldm hemen uykumu acip calismaya basliyorm:)

Dumanm idarede mecbur ezber yapcan kuzum başka turlu olmuyor bir de tablo sekli oluyor o varsa konu anlatimli kitabında onuda kopart as masanin karsisina gözünün önünde olsn bakarsn aralarda aklinda kalir.
Deneme konusunda da haklisn kuzum ben de skldm artık tekrarlardan denemelere geccem çikan yanlislarm doğrultusunda tekrar yaparım
Buarada sen bursaliydn dmi fistgm? Doğu gorevnden sonra esimle bursayi tercih etmek istiyorz çok begeniyorz bursayi..belki benim snv olr ben eşimden once tercih listeme alirm hyrlisiyla:)optm bitanesi iyi calismalar..

Günaydın dün hiç çalışamadım :-( ama bugün erken.başladım.deneme ile,herkese iyi çalışmalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Enem uyanmısınız hepiniz :) Yani hemen hemen..

Gygk yumurta cıkıs noktasına yaklastı, erken kalkabiliyor imiş insan bu durumda, bana bol panik hali lazımmıs erken kalkmam icin :)

Kızlar bu arada yüzüm ara ara döküyor benim bu ara bölge bölge. Ne oldugunu bilmiyorum, isilik mi desem sivilce mi desem..Bir yerde geciyor diger yerden cıkıyor. Simdi de cenemde cıkmıs. Dokununca acıyor. Aynaya bakasım bile yok. Basına gelen var mı stresten midir acep?

strestendir kuzummm geçmiş olsun

aslında erken kalkanlardan biri de benimm
7 de kalktım sınav vardı sabah sınava gittim geldimmm
yemek çay derken azsonra derse başlayacammmmmmmmmmmm
herkese kolaylıklar versin ALLAHIMMM

benimde göbek bölgemde oldu kızarıklık stresten dediler doktor ilaç yazdı 1 haftada geçti
hemen doktora git canım bir de yüz bölgesi önemli
geçmiş olsun

sınavdan sorularrr

osmanlı devletinde 18. yüzyılda meydana gelen aşağıdaki gelişmelerin hangisinde Batı etkisinden söz edilemez.
A- ilkkez çiçek aşısının uygulanması
B- ilk kez matbaanın kurulması
C- hendesehanenin açılması
D- barok ve rokoko tarzında mmari eser yapılması
E- nizamıcedit ordusu nun kurulması

Kizlaaaaaaarrrrrr eşim ben skldm senn ders calismandan sen sklmadn mi ders calismaktan dedi sürüye sürüye pikniğe getirdi beni içim gdiyo evde dersler beni bekliyoo(

Bebisimmmm çiçek asisi degil mi onu İrandan aldk DİE biliyorum....

Tarihten kurtuluş savaşını tekrar yaptım😀😝😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnnnnn KPSS gullemmmm uykumu açmaya calisiyorm KPSS mesaime baslamam lazm uyandiysanz ses verin verimli gunler diliyorum,..

Strestendir can kola yada kahveyi arttirdinsa oda olabilir

Bugunu dolu dolu yasayalim insallah verimli bi gun olsun rabbim zihin açıklığı versin kuzular kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…