selam kızlar arada gelebiliyorum nette pek takılmıyorum artık yeni bir sistem buldum kendime vaktimi epey alsada çok faydasını gördüm
vatandaşlıktan tekrar yapıyorum hergün mutlaka bir konusuna bakıyorum sınava kadar vakit kaybı olsa da bakıcam çok unutuyorm.
coğrafya dan tekrar yapmadım henüz.sorularda şöyle bir sıkıntım var çok acele ediyorum hemen atlıyorum bildiğim halde yanlışlarım çıkıyor inş. sınavda daha dikkatli olurum.akşam sinirimden oturdum ağladım bu kadar emek verdik neredeyse kaç aydır insan yüzü görmedim dışarı çıkmadım komşuma bile rastlamamak için çaba sarfettim Allah affetsin. inş. olur
ailemle ilgili sıkıntılar var ne yazık ki işlerinden dolayı sorunları var benide etkiliyor fazla takılmamaya çalışsamda hergün bir şey çıkartıyorlar başıma sağolunlar Allah eksikliklerini göstermesin yinede.benden böyle 250 soru çözdüm akşama devam ederim die umut edioyrm hepinize iyi çalışmalar
selam kızlar arada gelebiliyorum nette pek takılmıyorum artık yeni bir sistem buldum kendime vaktimi epey alsada çok faydasını gördüm
vatandaşlıktan tekrar yapıyorum hergün mutlaka bir konusuna bakıyorum sınava kadar vakit kaybı olsa da bakıcam çok unutuyorm.
coğrafya dan tekrar yapmadım henüz.sorularda şöyle bir sıkıntım var çok acele ediyorum hemen atlıyorum bildiğim halde yanlışlarım çıkıyor inş. sınavda daha dikkatli olurum.akşam sinirimden oturdum ağladım bu kadar emek verdik neredeyse kaç aydır insan yüzü görmedim dışarı çıkmadım komşuma bile rastlamamak için çaba sarfettim Allah affetsin. inş. olur
ailemle ilgili sıkıntılar var ne yazık ki işlerinden dolayı sorunları var benide etkiliyor fazla takılmamaya çalışsamda hergün bir şey çıkartıyorlar başıma sağolunlar Allah eksikliklerini göstermesin yinede.benden böyle 250 soru çözdüm akşama devam ederim die umut edioyrm hepinize iyi çalışmalar
HAYIRLI CUMALAR kuzularkolay gelsin herkese ALLAHIM emeklaerimizi boşa vermesin
ben bugün
tarih: 1.ve 2. meşrutiyet soru çözecem
coğrafya :karma soru çözecem
mat : küme ve işlem
bu günlük planım bu işaallh yerine getirebilirim
yok cnm konu tekrarı ne zamandır yapıyordum dacanm mesaj kutun dolu
yeni bir sistem buldum dediğin sanırım konu tekrarlarına ağırlık veriyorsun onu mu kastettin canım.
Can hos geldin epeydir görmemiştim seni... :) Sıkıntıları her seyi bir kenara bırak, ertele, ben böyle yaptım. Son zamanlar cok önemli, tekrarlarımız. Zaten sıfırlanıp duruyoruz konularda...Unutuluyor. O yüzden ailene de seni rahat bıraksınlar...
Kızlar ben bugünü vatandaslıga ayırdım...Komple vatandaslık calısacagım. Belki aralarla biraz biraz matematik-geometri cözerim.
Kolay gelsin hepinize calısma günümüz hayırlı olsun...
Kolay gelsin KPSS gullerm sipariş ettigm kitaplarım geldi çok sukr bugün pegem 5000 i sonlandırp yarina yeni kitaplarla tam gaz başlamam lazm buarada hepside çok güzel gözüküyor tam detayli incelemedm simdi bakcam hepinizi opyrm canlar iyi calismalar..
canm mesaj kutun dolu
yeni bir sistem buldum dediğin sanırım konu tekrarlarına ağırlık veriyorsun onu mu kastettin canım.
kızlar kpss başvurusunu güncellememize gerek yok değilmi......
değişiklik yapmak isteyenler için geçerli galiba.......
yine son anda kafama takıldı......
pegem güzel ben onu çözüyorum şimdi baya öğretici
başka hangi kitapları aldın cnm benimde bitti sayılır yeni almam lazım ama birkaç hafta daha elimdekilerle idare ederim var daha ama son haftalarda açıkta kalıcam gibi
eşimin eski kpss soru bankalarını çıkardım onlara göz gezdiricem
data tarih yarım kaldı onu tamamlamam lazım bir de beyaz kalemin tarihi var ama onu çözdürmüyor eşimberaber çözecekmişiz
Basvuru degil de, bilgilerin güncellemesi degil mi o bu gece son olan? Kac kere basvuracagız..
Canım egitim bilgilerinde bir sıkıntı yoksa sorun olacagını sanmıyorum. Mezun yazıyorsa yani.
Kızlar ben yatıyorum, gece kalkıcam geri...Bugün pek verimli olmadı benim için. Dügün, insaat sesleri, bir de deli gibi yagmur yagdı burada elektrik gitti, yattım kalktım...Dengeser oldum tüm gün. Az önce calıstım biraz daha, ama anlamıyorum sanki. Yatıp dinleneyim kalkayım devam edeyim.
İyi geceler...
Carpem uyuyon mu yoksam???
süpersin zuzum hadi kolay gelsinnnnGunaydn KPSS gullerm....
Programim:
- turkce soru cozm( sozel mantk+ sozck anl)
- tarih video tekrar+ soru cozm(islamyt onc)
- cog video tek + soru cozm( cog konum)
- vat video tek+ soru cozm(temel huk bilgi)
- mat. karisik soru cozm.
İyi calismalar fistiklarm..
süpersin zuzum hadi kolay gelsinnnn
Uyudum yavru...Gece sabaha dogru uyandım . Simdi bir seyler atıstırıp devam edecegim gene. Sabah sabah karnıyarık yiyen bir benimdir herhalde.
[video=youtube;WIVh8Mu1a4Q]http://www.youtube.com/watch?v=WIVh8Mu1a4Q[/video]
Sakinlesme müzügü.
Ben de bugün vatandaslık aralarda geometri+matematik üçlüsüyle devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?