• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
canıııııııım çok sağol öncelikle cevap verdiğin için......nisan da başladım çalışmaya.....
öncesinde konu bilgim var ilk girişim değil....
ama çok soru çözmem lazım...bide çalışıyorum 8-20 mesai......
boşluk buldukça soru çözüyorum....
kursa artık gidemem ama bu sınav sonucum iyi olmazsa önümüzdeki yıl için düşünüyorum...
sınav kalkacak söylentilerinden dolayı bu yıl girmeye karar verdim yoksa seneye girecektim...
umarım yüksek puan alır atanırız....ve artık bunları düşünmeye gerek kalmaz........

hangi bölümsün canım seneyede girerim deyince.

Yavrukuslar merhaba ben geldim
Memleketteyim dun geldim ama 3 gundur ders calisamadim ama suandan itibaren basliyorum tam gaz kamp basliyor oglumada annemler bakiyo icim rahat cok sukur cok özledim sizleri opuyorum hepinizi rabbim zihin açıklığı versin

:72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
coğrafyadan soru çözüyorummmmm :10:
kızlar siz ne yapıyorsunuz gkgy nerelerdesin kuzum:14:
elifm yok uzun zamn dan beriii işallah iyi sindirrr:2:
iyi çalışmalar kuzularrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

110 COĞRAFYA çözzdümmm
ben kaçarr iyi geceler
aaa unutmadan pazartesiki haftalk soru sayım 1400 düü:72::nazar::nazar:
neyse allah rahatlık versin herkese:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın canlar hepinize.... :) Kolay gelsin...Atıstırdım bir seyler kahvaltı olarak, kahve yapıp oturacagım simdi...

Yavrukuslar merhaba ben geldim
Memleketteyim dun geldim ama 3 gundur ders calisamadim ama suandan itibaren basliyorum tam gaz kamp basliyor oglumada annemler bakiyo icim rahat cok sukur cok özledim sizleri opuyorum hepinizi rabbim zihin açıklığı versin

Caniiimmmmm ben de sesi cikmio memlekete gitti herhalde diyordm..biz de seni ozledik fistgm inş Raht Raht calisirsn artık..ben kendimi zorlayarak calisiyorm:( iyi calismalar kuzu..

:72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
coğrafyadan soru çözüyorummmmm :10:
kızlar siz ne yapıyorsunuz gkgy nerelerdesin kuzum:14:
elifm yok uzun zamn dan beriii işallah iyi sindirrr:2:
iyi çalışmalar kuzularrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

Buralardaym kuzum skldm artk zorla calisiyorm tadim tuzum da yok bir de regl oldm hicbirtarafm tutmuyor:( ite kaka gidiyorz bakalm sen naslsn bebegmmm?

Elifi ben de çok merak edyrm inş iyidir fistgmz..

Son düzenleme:
Kızlar etezyen rüzgar nedir tam olarak?

Carpem ben de Duabakmin bildiği gbi hatrliyorm doguakdeniz ve ege denizinde etkili soğuk ve çoğu zamn firtina seklinde görülen rüzgarlardır bir de bu rüzgarların ege denizinde yaz mevsimi boyunca etkili oldgnu ( haz- tem-agust)ege denizinde geliş gidişi zorlastirdigini ve bu rüzgarların agaclarn büyümesini bile olumsuz etkiledgni biliyorm aklimda kalanlar bunlar can..

Şuana kadar mat faiz prob.soru cozm türkçe anlatım bozklugu soru cozm tarih karma test soru cozm..
Tarihle devam etcem biraz daha iyi calismalar canlar...

Merhaba kızlar biraz gec katılıyorum araniza. 24 yaşındayım ankarada yaşıyorum. Bu sene ilk kez gireceğim sınava. Isten ayrildim Bir dershaneye yazildim hatta bitti bile. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Carpem ben de Duabakmin bildiği gbi hatrliyorm doguakdeniz ve ege denizinde etkili soğuk ve çoğu zamn firtina seklinde görülen rüzgarlardır bir de bu rüzgarların ege denizinde yaz mevsimi boyunca etkili oldgnu ( haz- tem-agust)ege denizinde geliş gidişi zorlastirdigini ve bu rüzgarların agaclarn büyümesini bile olumsuz etkiledgni biliyorm aklimda kalanlar bunlar can..

Sag ol kusum...İmbatın diger adı mı acaba diye düsündüm ama degil sanırım. Konu anlatım kitabında vardı ama ismini zikretmis sadece...

Merhaba kızlar biraz gec katılıyorum araniza. 24 yaşındayım ankarada yaşıyorum. Bu sene ilk kez gireceğim sınava. Isten ayrildim Bir dershaneye yazildim hatta bitti bile. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah..Hosgeldin canım..

Son düzenleme:
Back