2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Caniiimmmmm ben de sesi cikmio memlekete gitti herhalde diyordm..biz de seni ozledik fistgm inş Raht Raht calisirsn artık..ben kendimi zorlayarak calisiyorm iyi calismalar kuzu..

Canim benim bursadayim cok iyi geldi burasi bize oglum cok mutlu yalniz degil ben rahat rahat calisiyorum hizlandirmaya calisiyorum kendimi ya mat cok iyi ama yavasim oda cok sikinti oluyo sure yetmiyo bakalim son ay cok kiymetli. Sende cok sikildin biliyorum kuzu ama sik disini o kadar calismalarin bosa gitmesin kizini dusun onlarin vaktinden caldik ve ders calistik heba olmasin o gunler demi o yuzden biraz daha gayret canim ben inaniyorumki gozlemledigim kadsriyla sen yuksek bi puan alacaksin rabbim yuzumuze baksim kolay gelsin bitanem opuyorum

Gunaydin canlar ders mesaim coktan basladi bi bakim ne yapiyosunuz dedim duobakcim masallah sana carpemde hep buralarda ohhh ne guzel sizi gordukce gaza geliyorum elifte olsaydi rabbim zihin acikligi versin kuzular.
Matten 48 soru
Turkceden 100
Cografya maden sanayi bölgelerden soru
Tarihtende ataturk inkikap tekrari ve soru cozumu:)))) bugunku programim insallah tamamlarim hadi bakalim rast gele

Canimmm benim guzel yürekli arkadasm Rabbim hepimize yuksek puanlar nasip etsn atandgmz kurumları paylasalm burada inş..

Bursa da yasadgn huzur- mutluluk ve rahatlik adina da senin namina çok sevndm findgm..iyi calismalar..

Ben de plan yaptm kendime son tekrarimi yapcam bunun içinde int den kitap sipariş verdm ÖSYM nin hazrladigi snvlarda (kpss dgs ales ve diger snvlar)cikan KPSS formati sorulari secip guzel cozumlu bi kitap hazrlamis uzmankariyer onlari aldm ders ders inş faydali olr..7-8 yayinda deneme sipariş verdm..kutaplarm bir iki güne gelir onlar gelince hergun sabah o günkü planimi paylasip akşamda nekadrini gerceklestirebildm die paylasm yapcam birbirimizi gaza getrmek adina iyi olr die dusnyrm..
Buarada günlük planinda çok güzel fistgm hergun boyle calisabilirsen cokguzel gelişmeler kaydedersn..

Buralardaym kuzum skldm artk zorla calisiyorm tadim tuzum da yok bir de regl oldm hicbirtarafm tutmuyor ite kaka gidiyorz bakalm sen naslsn bebegmmm?

Elifi ben de çok merak edyrm inş iyidir fistgmz..

Bende iyim tekrarlara devam aynı ruh halindeyiz kuzum az kaldı diyorum artıkkk kendime öyle gaz veriyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin kuzucum

Kuzucuklarım günaydınnnnn mesajimiz başladı dün gece geç plduğundan bildirim yapamadım mat 150 Türkçe 30 tarih 120 toplam 300 çözdüm bügünde inşallah yaparım bişeler hadi kolay gelsin kuzularıma

merhaba cnm hoşgeldin bende ankaradan
hangi dersanedesn
hangi ayda yazıldın dersaneye geç katıdım deyince =))

merhaba cnm hoşgeldin bende ankaradan
hangi dersanedesn
hangi ayda yazıldın dersaneye geç katıdım deyince =))

Dersaneye erken yazildim da canım aynı anda çalışıyordum derslerle pek ilgilenemedim. Şimdi ağırlık verdim sınava
. Yorungedeyim sen nerdesin? Hosbulduk bu arada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yedi iklimdeyim canım.
ne mezunusun
ve nerede çalışıyordun
ikisi bir gitmediği için mi bıraktın canım

bende yedi iklimdeyim canım.
ne mezunusun
ve nerede çalışıyordun
ikisi bir gitmediği için mi bıraktın canım

Evet canım muhendisim inşaat sektorundeydim bide o kadar zor geldi ki. Yetisemedim ikisine birden

Evet canım muhendisim inşaat sektorundeydim bide o kadar zor geldi ki. Yetisemedim ikisine birden

inşaat zor hakkatten benm erkek arkadaşımda inşaatta canı çıkıyordu
ne kadar oldu işten çıkalı.

inşaat zor hakkatten benm erkek arkadaşımda inşaatta canı çıkıyordu
ne kadar oldu işten çıkalı.

5 ay falan oldu canım çok şükür şimdi rahatım. Dersaneye gidiyorum, evde çalışıyorum. Hem zihnen hem bedenen de dinledim iyi geldi bana. Senin bölümün ne

arkeoloji canm bende 5 aydır çalışıyorum derslere şubatta bitti okulum bu dönem bi sarsakladım ama toparlayacağm inşallah

arkeoloji canm bende 5 aydır çalışıyorum derslere şubatta bitti okulum bu dönem bi sarsakladım ama toparlayacağm inşallah

Aynen canım o bocalama bende de oldu. Bende geçen mayısta mezun oldum
. Calissam mi sınava mi hazirlansam bilemedim sonunda buna karar verdim :)

Aynen canım o bocalama bende de oldu. Bende geçen mayısta mezun oldum
. Calissam mi sınava mi hazirlansam bilemedim sonunda buna karar verdim :)

bende öğretmenlik falan yapacaktım 2sini bir yürütürüm diye düşündm hani öğretmenlk yarım gün diye ama yok olmuyormuş ya dersaneye git gel zaten yoruluyorsun şurda 5 ay var dedm

bende öğretmenlik falan yapacaktım 2sini bir yürütürüm diye düşündm hani öğretmenlk yarım gün diye ama yok olmuyormuş ya dersaneye git gel zaten yoruluyorsun şurda 5 ay var dedm

En iyisini yapmışsın canım işle birlikte gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…